Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez annyit jelent amit leírtál, hogy kapsz úgymond 15ezer pénzt amit feltehetsz, ha bukod akkor nem vesztes semmit, de ha pl 1.5-ös szorzóra tetted fel akkor nem 22500-at fogsz kapni, hanem csak 7500-at.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ez pedig azt jelenti hogy 1 góllal kell nyernie a spanyoloknak ?
tehát 008-021 tiltásba pont beleesik mind a kettõ
Dum spiro, spero.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
De akkor ezt a tiltásos dolgot hogy kell értsem? Valaki eltudja magyarázni nekem légyszives? :D
Mert ahogy néztem a szerencsemixben ott írta hogy a tiltások 8-21, 21-24, 25-26,.....
és az olasz gyõzelem 008 V és a horvát gól 019 H tiltásban lennének. Vagy valaki ezt eltudja magyarázni mert nem értem teljesen :D
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
250*1.95*2.30 (ez jó)
250*1.95*2.25 (oroszokon elment)
250*2.30*2.25 (oroszokon elment)
Olyan, mintha 3 szelót raktál volna, amibõl csak 1 jött be.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lehet az utolsó is. <#nevetes1>#nevetes1>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.