Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.70-ért raktam.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
osztálytársaimnak mondtam, hogy nagyon érzem ezt a 2:1-et, de nem raktam meg végül :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
+1,5K
over 2,5
+1K
Felett: 3.5 Hollandia v Németország
(Mérkõzés gólok) 06/13/2012 Egyik sem 1.72 Függõben
Tét: 2 200,00 Nyer.: 1 600,00 Nyereség:
RVP!!!!!!!!!!4
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"A félidõ zárásaként Robben fejelt kis híján szép gólt – de Stekelenburg (!) védte próbálkozását..."
az elsõ meccsen se mutatott semmit balfasz egy edzõ
min. téttel megéri megtolni sztem..
ezek után kinézem, hogy a portugálok is nyernek a hollandok ellen , esetleg ott lesz az a bizonyos 0-0...
2.5 over most mehetne akár all in is , hiszen itt a hollandoknak kötelezõ nyomnia de a németek egy kontrából lõnek még 1-2 gólt XD
(1. félidõ gólok) 06/13/2012 Egyik sem 1.40 Nyert
Tét: 3 727,00 Nyer.: 1 490,80 Nyereség: 5 217,80
Felett: 1.5 Hollandia v Németország
(1. félidõ gólok) 06/13/2012 Egyik sem 2.00 Nyert
Tét: 717,00 Nyer.: 717,00 Nyereség: 1434,00
Felett: 1.5 Hollandia v Németország
(1. félidõ gólok) 06/13/2012 Egyik sem 2.10 Nyert
Tét: 500,00 Nyer.: 550,00 Nyereség: 1050,00
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
+1K
az majd lehet az utolsó körben lesz amikor mindenkinek mindegy lesz a meccs...
Bwinen hogy lehet 3/4-be vagy 5/6-ba fogadni?
este a holland-németen eljátszok 3k-t és meglátjuk mit tudok kihozni belõle... félidõ overt sztem megrakom...
gólgazdag találkozón a közönség tuti nem unatkozott:D