Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
17-es szorzó volt palesztinokra meccs elõtt :ASD:ASD:A:Sdas
a spanyolok a franciákat eb-n, vb-n nem verték még meg vagy ha igen akkor kurva régen ! most megtört az átok!
Németek az olaszokat brutál régen verték meg! Remélem ma ez a széria is megtörik...
német tj és 10.5 over szögletet tettem -> 2.07es szorzó 😄
éN csak sima szöglet overt akartam tenni 1.68ért aztán mondja havero,hogy õ a német tj-t is mellé rakja, ekkor jutott eszembe,hogy ezt lehet kombinálni így az õ 1k-ja és az én 2.5k-m ment erre a szelóra,hogy mégis legyen vmi mára...
német 1X , nagyon alacsony szorzó
1.7ért német gyõzelem szintén kevés (ha 2.0n felül lett volna akkor megraktam volna így viszont nem...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mára német gyõzelem sztem mehet én egy 2:0-ás sikert várok tõlük , érdemes lehet bepróbálni egy gond van nincs mivel kombinálni a németek rendes gyõzelmét 😞
Assistant referees: Frédéric Cano (FRA), Michael Annonier (FRA)
Additional assistant referees: Fredy Fautrel (FRA), Ruddy Buquet (FRA)
Fourth official: Howard Webb (ENG)
Reserve official: Michael Mullarkey (ENG)
UEFA Delegate Geir Thorsteinsson (ISL)
UEFA Referee observer Hugh Dallas (SCO)
ki mit mondana a mai bíróról?
Németország - Olaszország: A mérkõzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) sárga lap lesz (hossz.)
Ezzel egyetértek 😄 Legalja kategória volt a meccs....
mind1, én a németeknek drukkolok 😄
weed, tegyél az olasz tj-ra pls!!
majdnem sírok, baszki alvesnek lécrõl ki pattant , cescnek meg befele! Döntõben meg remélem a németek vagy olaszok kiverik õket...
csak a bosszuság folyamatosan. szart nem raktak ma se le a pályán.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2.4k -> 4.5k
a mai spanyol-portugál mérkõzésen fogadtam arra, hogy Cristiano Ronaldo gólt szerez. a kérdésem az, hogy ez csak a rendes játékidõre vonatkozik, vagy az esetleges hosszabbításra is?
elõre is köszönöm!