Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

demonsss
Hát ez már vicc :D:D:D

Dean töröld a picsába a csetet :D

Na ennyi gyerekek ez nem megoldás DEAN! De most komolyan mi értelme a chatnek?

:D:D:DD:

demonsss
Annak az anonnak üzenem aki most itt trollkodot:

Bannolva lettél a jó kurva anyádat na erre reagálja fasz fej HÁHÁHÁHÁHÁHÁ

Tigristank
Nadal mindjárt elbukja 1.01-ért. :D

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Ezzel most nincs megoldva, hogy töröltétek chatbõl a barmot!!!!! + amit írt!!!!

b+ kitöltöm a 11 szögletet mert mondom lófasz szorzó van a német tj-ra. haver mondja, hogy õ a szöglet mellé odarakja! 2500ból 5k- jött volna! német tj. nélkül meg most legalább lenne 4k-m... legközelebb az elsõ megérzésre fogok hajtani... még nappal mondtam is h az olasz tj-n sem lepõdnék meg erre én szaros 1.3ért megrakom a német tj-t :DDDD Meg is érdemlem, no de vasárnap az olasz gyõzelmet rakom meg!!! Vesszenek a spanyolok

chatban az anonok bannolva és törölve a hsz-aik...
demonsss
És megérkezett Dean mester

ReszegKoldus
Ez a chat úgyis csak azoknak a pancsereknek volt kitalálva akik nem bírnak csendben nézni egy teniszmeccset <#beka3>
Õk meg már amúgy se járnak ide, ugye? <#ravasz1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Kérjétek srácok ti is a chat törlését, és megszabadulunk ettõl a sötéttõl :D Fórumról banolva van :D:D

demonsss
Szerencséd van , hogy nem tudok a Chatbe írni , leosztanálak a kurva anyádba te kis köcsög

dave9004
leblockoltam a chatet :D
ReszegKoldus
Jó ötlet

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sötét anon jelöld ki a "balfék németek" alatt a sorokat :D:D:D

demonsss
Anon te kis fasz szopó húzál már el a büdös kurva anyádba , te kis faszfej

csuxxxeee
felett 4.5 Németország v Olaszország
(Büntetõlapok száma) 06/28/2012 Egyik sem 2.10 Függõben
Tét: 1 000,00 Nyer.: 1 100,00 Nyereség:

Balfék németek

Ezt csak sötét barátunk miatt írtam, tudjon még kicsit vergõdni :D:D

Tigristank
Tuti volt. :DD
Mennyi jött?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

német gól

Sötét anon: <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

szabii98
tuti megrakta az a köcsög weed

I met God. She's black

Shep
Weed kinyírta a németeket is :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

demonsss
Azért ez elképesztõ , hogy az a csapat akit úgy gondoltam ,h már a csoportjukból is kiesnek és ráadásul nincsen a csapatukba olyan húúúúúúú de nagy nevek , bejutnak a döntõbe

én már csak annyit akarok , hogy ha már így alakult akkor nyerjék meg

Tigristank
Hááát, jobb lett volna sima szöglet over-t rakni. :D

Zenszkij
ja ezt a chatet töröljük, vérpisti felköltözött rá már felesleges

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DEAN SZERINTED MÉG MINDIG SZÜKSÉG VAN A CHATRE? 1 feltekeréssel vissza lehet menni május 20-ig olyan qrvára aktív, és végig az van hogy sötés segg anon kelti a feszkót. Töröld már a francba a chatet, és legalább megszabadul a fórum ettõl a sötét hülyétõl.

Anon3880: Én azt írtam Lahm láma, hogy 100%-os ziccerbe felé lõtte, nem azt, hogy a németek :D

Szóval ha kötekedni akarsz takarodjál vissza anyád seggébe, azt kötögessél ott! Pápá

Lahm mekkora Láma :D

Palesz2
Meglesz a németeknek még... No para.. Nem vagyok ideges..

szabii98
weed baszdmeg mennyit tettél a meccsre???

I met God. She's black

Shep
Hát az rájuk is fér, ha nem tudnak váltani akkor ennyi volt nekik és weed nagy arcának is :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

demonsss
1,4-ért érdemes lehet bepróbálni LÖW tuti változtat a csapaton

Shep
Én nem értem miért van mindenki meglepve? Németeknek 1 komolyabb ellenfele volt és a játékukban nem volt érezhetõ a javulás, várható volt hogy valaki megfogja õket. Ráadásul most elég gyengén játszanak.

demonsss
Mikor mondta Gundel , h az olaszok nem lõttek eddig sose EB elõdöntõbe gólt na mondom akkor tuti most fogják szorni a gólokat , kár volt ezt a német tj-t megrakni

Na de lesz vajon német gól? Vagy a nagy német csodafoci kiderül mégiscsak kalap szart ér? :D

Azt erre lõnek az olaszok ráadásul 2-t :D:D:D

demonsss
12-es oddsért Dzagoev vagy ronaldo gólkirályi címét érdemes lehet megrakni , mert ha balotelli és Gomez nem lõ gólt akkor õk is gólkirályok

Olasz gólra 1,7 volt, németre 1,28, na mit tettem? :D:D

demonsss
Ez az egész EB legnagyobb meglepetése hihetetlen , h az Olaszok 2-vel mennek félidõben

milk4
Kajak 2-0 olaszoknak most?:D Még jó hogy nem tettem meg semmit, mert akkor most biztos hogy sírna a szám.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Shep
Igaz félidõ x-em oda de ha a németek kiesnek nem bánom majd annyira :)

ReszegKoldus
Ez a török 2 elég gyenge :)

Shep
Alakul, alakul :D

Über alles mi ? :D:D:D:D

as:DA:S:DAS:D:AS:D:AS:D:AS:das

AS:D:ASD:AS:D:AS:D:AS::Das

Über alles mi weed :D:D:D:D

Shep
Haha olaszok :)

Tigristank
Nadalt épp szopatják. :D

dave9004
gomez gólkirályi címe 1,57. nem kéne megrakni? õ már tuti gólkirály lesz nem?
Sas6
Német 1. félidõ vezetés sztetek? :D

Sas6
semmi sem biztos :DD

demonsss
Német tj elég tuti :D