Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Én személy szerint azt se tudom mikor láttam ezeket a játékosokat utoljára játszani 😄
Igaz én leginkább csak eb, vb, olimpián nézek kézit, ha nézek.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

de nem ezt írtad, ne magyarázd már meg bazze

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

nem te te gyökér hanem tippmix

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

tippmix945
35 s alatt dobott 13at és 1el nyertek.érted már?

A 13-ról fordítás minden sportban ezt jelenti. egy adott pillanatban 13-al vezet az egyik csapat, majd a végén nyer a másik. nem az ami a videóban van, hogy 60 seccel a vége elõtt 10 a különbség, majd mind két csapat szerez pontokat, de nyer a másik. ez azt jelenti hogy 60 sec alatt 10-rõl fordítanak.

Effe88
ki írt neked elõnyt
én biztos nem
de még mindig javaslom az alapfokú nyelvvizsgát megcsinálni
keress egy olyan nyelvsulit ahova kézisek is járnak

de te ezt írtad: 33 sec alatt fordított 13ról. ilyen nem szerepel a videóban ember

na mi van bazzmeg még mindig kussoltok mert ez se jött össze ember? mégegyszer megkérem. mutassátok meg a 13 pontos elõnyt! jah hogy nincs olyan. akkor a videó linkelõje mégegyszer nézze meg mit linkel

Effe88
XDXD
ja sufftimuzsinra élveznek, meg carlos perezre
dobd be charlie kurva nehéz 5 méterrõl bebaszni egy labdát
jujj de nehéz

ReszegKoldus

A videón sehol nem volt 12 pontos hátrány.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

tippmix945
miért szerinted csak az a fordítás,ha dob 13 pontot miközben a másik csapat egyet sem?közben ugyanúgy szerzett pontot a Spurs is,de õ ezalatt(33s) TÖBBET dobott.

ne légy ekkor csicska ezt írtam én is, csak tippmix barátod nem. #209456 ritka csicskák vagytok azt se tudja mit linkel azóta meg kussol😄

Effe88
javaslok egy angol alapfokút megcsinálni

Tracy McGrady: 13 points in 33 seconds

points=pontok
seconds=másodpercek

tehát tracy mcgrady de legyen akkor suftimuzsin(vagy hogy kell írni azt a nagy magyart) ha így könnyebb felfogni dobott 33 másodper alatt dobott (szerzett) 13 pontot

Hagyjátok már, ilyen "ócska" kosár videok értelmezése nem megy az embereknek mert kézira van szokva az agyuk, ott nem 1x láttam hogy elfelejtették még az orát is megállitani amikor megkellett volna és csak ugy lepörgött 25-45 másodperc 😄 ami persze lényegtelen 😄

Ok akkor mond. De elég a videó címét megnézni. A CSÁVÓ DOBOTT 33 SEC ALATT 13!!! Tudod ezt értelmezni bazmeg

ReszegKoldus
Hagyd, csak trollkodnak 😄

JuHaSz JoCi
fogd már be a pofád te szerencsétlen,nézd végig még párszor a videót,amit linkelt és számolgasd közben a dobott pontokat mindkét részrõl vadbarom

ReszegKoldus
Nyilván, de úgy elég nehéz összehasonlítani sportágakat, hogy az egyiknél az utolsó percben folyton megállítják az órát, a másiknál meg nem 😄

mit azt hogy faszságokat ír? hol látsz 33 sec alatt 12 pontról fordítást? a videón 10 a legnagyobb különbség 1 perc játékidõvel ami nálam 60 sec.

Effe88
mondtam, hogy hagydXDXD

tippmix945
a játékidõt kell nézni 😄 ez alap dolog szerintem

ReszegKoldus
Így is lehet nézni, meg úgy is, hogy a videón 1:25-nél esik a hármas és 4:22-nél a gyõztes kosár.

Benoit Paire
Julien Benneteau
Andreas Seppi

tét 400 ft

a csávó dobott 33 sec alatt 13 pontot, nem 33 sec alatt fordítottak 13 pontról. azt se tudjátok mit írtok, linkeltek bazze

tippmix945
35 s volt hátra,amikor bedobta az elsõ trey-t,és 2s-el a vége elõtt a gyõztes kosarat.
a Spurs büntetõdobásai alatt nem pörög az óra,azt ne számold

te ezt hogy számoltad ki?

demonsss
XD

ReszegKoldus
Szép, de kicsivel több az szerintem.

tippmix945
lehet azt hitte kézilabda ? <#nemtudom>

Effe88
hagyd csak trollkodik
most aki nem képes a videót értelmezni azzal nincs mit kezdeni

tippmix945
33 s alatt fordított 12 pontos hátrányból

ReszegKoldus
Itt mit kell nézni? 😊

Tigristank
93. percben, de jött. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

demonsss
és valaki mondja azt , h nem szép a futball https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xmXws9r3c60

tippmix945
udinese is egy gány csapat,nyernek sorozatban 100 meccset,hogy elérjék a szar EL helyet,ahonnan a csoportkörben kiesnek minden évben mert le szarják az egészet,le merem fogadni jövõre ugyanez lesz

demonsss
Nagy meccs lehetett 😄

tippmix945
gyûlölöm utálom ezt a Napolit

demonsss
Te sem panaszkodhatsz

Megmondó kapitány rinyabinya felbukkanására 1.01 volt valahogy éreztem, ha te mondod <#lama>

Tigristank
Nem tudom, hogy jó-e a kiírás, de ha a Renate tényleg 8 ember ellen játszik, akkor még 2-t szerintem lõni fognak (2.10-es odds).

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tippmix945
vicc ez a foci is
múlt héten Napoli lazán lõ 3at Bologna-ban,most meg a biztos kiesõ Siena ellen ég otthon
QPR is vezet Newcastle ellen,akiknek élet-halál kérdés ez a meccs

Tigristank
Én mondtam. 😄

tippmix945

te ugyanolyan hülye vagy mint 2 éve, de lehet hogy még annál is hülyébb

ReszegKoldus
Eleve értelmetlen a sportágakról vitázni, aki szereti valamelyiket az úgyis látja benne a szépséget, akit meg nem vonz valami az akkor se fogja látni, hiába magyarázzák neki 😄

jó oké ezen nemfogok vitázni egész euroliga szezont végigkövetve plusz a tegnapi porto benfica példa után...igazad van! o.o

ReszegKoldus
Te hoztad azt példának, én azért mondtam, hogy ez nem az...
A 3 mp inkább 10, a 18 meg majdnem 3 perc ugye az óramegállítások miatt 😊

Szóval ez kb. olyasmi, mint kéziben 2 gólt dobni 10 mp alatt.

Tényleg? azthittem ez a buzz beater 😉 igen de 8 pont volt 18 mp alatt 6 pedig kb 3 alatt csak, hogy felhoztad a példát de mindegy ez nem lényeg 😊
ha valaki nézte idei euroliga szezont ott is voltak hasonlok, csak azért mondom mertez nagyon szélsöséges példa volt... és igen kéziben is elöfordulhat de az még mindig csak 1 gól HA bedobja 😊
nah de f1!

ReszegKoldus
Szép, de ez nem buzzer beater, ráadásul a kezébe adta a labdát az ellenfél (ilyen kéziben is elõfordulhat mondjuk) 😄

6 pont bolt a dif és felhozta xre ha jol emlékszem kb 3 másodperc alatt 😄 de ehhez se kell tehetség és semmi 😊 csak egy példa really no offense!
miluu az f1 az a sport ahol valami W12es kocsik száguldoznak? oké!