Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
Egyébként kéziben 2 perc alatt 3 gól szerintem még "simán" ledolgozható :)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
közben utolsó kommentedre reagálva szerinted a kézimeccsen izgultam, hogy mekkora taktikai meccs zaljik éppen a parkettán vagy hogy bukok/nyerek persze rengeteg olyan volt amikor éppenséggel az élö szelvényem utolso eseménye egy fantaszupcse kézilabda meccs volt :D és igen izgultam de elhiheted nem a sport miatt lol :D
amit irtam hogy fogalmad sincs rola az a pénzes téma volt plusz a csurgó szeged téma :D nah de sebaj biztos igazad van hisz volt csurgo kézimeccsen közel is laksz hozzá és teljesen képben vagy velük is :D
nah on
Ez fociban is így van általában :D
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
de menj ki egy Csurgó kézilabda meccsre nyugodtan :)
et rohadtul így van, semmi xtra nem kell hozzá, max annyi, hogy lehetõleg legyél magas
aki nem tud focizni, kosárhoz is béna és korizni se tud az megy kézizni
egyszerûen nevetséges felugrani meg eldobni azt a szar labdát mindneki képes
Feladó: NLN
Elküldve: 2011. 09. 27. 20:14
Tárgy: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: Nincs tárgy
két perc..a bokám lefosom izgalmamban XD
KÖSZÖNTEM KÖSZÖNTEM!!!
Elég rossz példát hoztál. Görög drukkerek bazze! Fociban sincs ilyen máshol:D Amúgy érdekes lenne hasonló csarnokban nem gondolod:)?
miluu rengeteg kézimeccset láttam és szerintem vannak itt vele mások is jó páran, lehet õk is úgy vannak vele mint én, ha egy jó nevetésre vágynak és semmilyen vígjáték nem megy éppen a film pluszon HBO-n stb akkor átkapcsolnak egy kézimeccsre :D:D de attól még a tehetségtelenek sportja a hülye szabályokkal együtt :D plusz ami még hiányzik az a feeling...oké elhiszem nagyon fanatikus elképesztö közönség van aki pokoli hangulatot csinál egyes meccseken de sajnos köztük fele csibészbajszos fél-vonóval megáldott had ne soroljam a jelzöket még féle emberek plusz pár fiatal akiknek nincs jobb dolguk...
De hogy ne csak a focit emeljük ki ilyet például soha nemláttam kéziben :D de még hasonlót se... weed...a jó kézis sunákat meg felejtsük el :DDDDD ezt te se gondolhattad komolyan :D:D Inkább nézd meg az ATP madrid masters döntöjét ahol modell labdaszedö csajok vannak :D
plusz még apróság..2 perccel a vége elött ha van 3 gólós különbség a meccs 99%ban eldölt nemlesz semmi váratlan fordulat..nem ugy mint pl tegnap Porto-Benfica 92. percben ahol valoszinü a porto megnyerte a bajnokságát vagy kosárban 1 mp-vel a vége elött egy félpályás buzzbeater...szoval trágya maradjunk ennyiben izgalomtol eléggé mentes :D
Miluu közbe irtad ezeket a kézis tippeket :D hát megeshet bár én ilyenre rohadtul nem emlékszem de ha te mondod :D
pst-kössz de nem szar volt a koszt a sitten :D
" szóval amiröl aligha van fogalmad inkább ne szólalj meg :)"
Örülök, hogy még mikor itt aktív voltál, addig bõszen priviztél velem a kézi tippekért:). Köszöntem!:) Húzzál vissza a faszba ahol voltál.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
1-1 lesz ez:D:D
úgy se tudok senkit se meggyõzni és ez fordítva is igaz
szóval xD::D
téged se lehet meggyõzni semmirõl
szóval te se vagy különb, ne játszd meg magad:D
szedjük össze
kézit utálok: demonsss,effe,tippmix,nln,ferrari
kézit szeretõk: weed,milu,fernandinho
Én is tudok biciklicseleket nyomni a szoba közepén, szóval nincs benne semmi extra, ha valaki meccsen csinálja (mondjuk egyébként sincs benne). :)
Csõ NLN! Lekerült már kezedrõl a gipsz? :ASD:ASD:ASdas