Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért pl. a 4 stadion nem elég jó példa, míg a Gyõr húzzon Veszprémbe?

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

#209473 ez elég értelmes megnyílvánulás volt:)

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

"hogy a lopás, csalás miatt van mindez így. a kéziben nem lehetne ezt megcsinálni. " trollkodás vagy nem de ezen most megint jót nevettem...nah jólvan részemröl itt a vége :DD ez most megmosolygtatott..

ReszegKoldus
Tudod te azt pontosan, de ha mégsem, valószínûleg benne van abban a 3 emberben, akire utaltál.

Én nem úgy emlékszem, hogy itt pl. Shep, Dean, Wufra stb. nagyon trollkodtak volna...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Megmondanád mit ugattam hozzá a kosár videohoz? az a két rövid komment amiben probáltam oldani a feszkót? hozzá se szoltam ahhoz a videohoz b+,nem véletlenül, te nem vagy normális..O.ojah kézihez nemtudtam hozzászolni érdemben, teljesen igazad van...ha én nem is akkor demonss megtette...ennyi

le lett írva miért nem. mert nem tudnánk meggyõzni. de egyébként ha ennyire érdekel, leírtam hol találsz nézni valót:).

tippmix945
"haverom"?kire gondolsz? :)
többen leléptek,miután láttak,hogy kevesebb a vita és így a trollkodási lehetõség, tippet osztani meg persze nem akartak.
de úgy látszik,te is csak ilyenkor jössz egy kicsit trollkodni :)

nem gyerekek a foci a kedvenc sportom. az egész azzal kezdõdött egyébként, hogy demonss leszólta a kézit ráadásul a döntõ kontextusában, és durva, hogy pont akkor, mikor végre megnyerjük. aztán tigrissel kultúráltam beszélgettünk, és kitértünk, hogy döbbenet, hogy ezt a sportot mennyire nem támogatják, bezzeg a falábúakat. persze mindenki tudja, hogy a lopás, csalás miatt van mindez így. a kéziben nem lehetne ezt megcsinálni. aztán folytatódott amivel. csak ti úgy szóltatok le valamit, hogy nem is szeretitek. ennyi erõvel én is ugathatnék itt a jégkorongról. de nem tudnék hozzászólni.

ReszegKoldus
De ennek nyilván nem az az oka, hogy a többiekbe a "haverod" lépten-nyomon belekötött ilyen-olyan indokkal aztán persze szépen eltûntek.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

tippmix945
még mindig nem láttam videókat a nagy kézis cselekrõl meg bombagólokról <#vigyor>

Effe88
Miluu teljesen bekattant, mert fikáztuk a kedvenc sportját. Valahol érthetõ is, hogy dühös, mert mi semmibe nézzük a kézit neki meg lehet az az élete...De amúgy õ pont korrekt szokott lenni, most bekattant van ilyen néha...

nem egy embernek ember??? egymás szavait ismételték, értelmes mondat nélkül. egyedül tigrisnek volt normális megnyílvánulása. te meg beböfögsz 1,5 év után, meg azt írod nem értek ahhoz, amirõl tõlem kértél tippeket. most is hozzáugatsz a kosár videóhoz, aztán nem is értetted, hogy tippmix tévesztette el amit akart írni, vagy szimplán befleshelt valamit. hülyeséget te beszéltél itt egész nap. a kézihez meg hozzá se tudtál érdemben szólni.

Effe88
Na ma írt be egyet 3 év alatt 1 tipp az jó arány. Mosolygós szmájlit meg kihagyja :). Hát ilyet.

tippmix945
akkor 9 pont
de elõször ráugrattatok arra,hogy nem 35s alatt dobta,aztán amikor bebuktátok,jöttetek a másik részére grat

Effe88
Nem rád.

ReszegKoldus
Vicces épp tõled egy ilyen példa az biztos, elég ha csak egy másik topikra gondolok :D
Mondjuk ma épp írtam be tippet.

Trollkodás tipikus NLN? Mert leirtam a véleményem a faszságaid láttán amik már szószerint fájtak nem egy embernek itt? :D Akkor minden bizonnyal az!

tippmix945
igen akkor csak max3-an vagyunk a topikban,amikor tippekrõl beszélgetünk

Ezt kire is érted? Amúgy a fórum amiért létrejött már halott, ezt be kell látni. Elég kevés ember van itt, amikor facebookon 15000 tippmixes oldal van, egyes oldalak több tízezres látogatóval., más blogokról nem is beszélve. A trollkodás meg tipikus NLN. legalábbis a mai viselkedése.

Effe88
Na igen, mondja ezt egy olyan vki, aki életébe egy tippet nem írt be mondjuk. Csak akkor tûnik fel ha vita van és lehet "trollkodni" persze nem nyíltan csak sunyin, lényeg sok kis mosolygós szmájlit( :):):): ) rakjon a végére és hátra dõlve nézheti a vitát és röhöghet nagyokat.

ReszegKoldus
Ja onnan nézve 68-76-ról 81-80

Meg azt sem értem, miért kell védeni itt egymást, feltétel nélkül. Most is effe rögtön tippmix védelmére kelt, pedig õ írt hülyeséget, akár véletlenül akár nem. majd megpróbálták együtt bebizonyítani, hogy az "ellen" rész a hülye.

ReszegKoldus
Gondolom az fel se merül, hogy azért kérdeztem, mert nekem válaszolt a videóval.

Még szerencse, hogy az nem trollkodás, amikor ti itt egymás közt fikáztok olyanokat, akik már régóta nem is írnak ide...

tippmix945
de mondom elírtam nem ennyi volt az állás McGrady elsõ kosara elõtt mindegy nem vitázok tovább többször meg nem nézem meg ezt a videót

Igen és ez azt jelenti hogy 10 pontos hátrányból fordított a hazai csapat, adott idõ alatt +13-al.

de attól még nem fordítás. tehát
3. perc 5-0
4. perc 6-2
5.perc 8-6
10. perc és vége 8-9 akkor 5-rõl fordítottak. nem másról.

ReszegKoldus
64-74-rõl
81-80

17 vs 6

tippmix945
igen a videó lényege a csávó teljesítménye
de nem T-Mac miatt linkeltem hanem erre válaszul:#209440

Effe88
már csak DVilla kéne ide
olyat kapnátok tõlleXD

tippmix945
de itt folyamatosan szerez pontot mindkét csapat,nem stagnál ez egyik mint a példádban mindegy

magyarul akkor mégis itt a pont:) elég nehéz volt rávezetni. de egyébként is a videó lényege a csávó teljesítménye, szóval nem egészen az amit gondoltatok...

Igen, túl bonyolult<#hehe>

tippmix945
de rossz idõt néztem nem 68-74 volt mikor elkezdte
és azt is számolom,melyik csapat mennyit dob közben

jól van a lényeget leszûrted:) szerintem ezért nem szeretitek a kézit túl bonyolult:D de úgy látszik a kosárlabdát is nehéz értelmezni. bár ez minden sportra igaz, hogy a hátrány mit jelent.

bakkerman
Kanada csinálhatna valamit mostmár,uccsó harmad jön

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

6 pontos! nem gólós..ez nem kézi <#idiota><#papakacsint>

De 68-74 az 6 nem 13! Azaz 6 gólós hátrányból fordítottak. Ember példa:
Rm-Barca 50. perc 3-0
Rm-Barca 93. perc VÉGE 3-4
Akkor hány gólról fordított a Barca 3 ról ember

tippmix945
ja bocs rosszul írtam :D

Effe88
teljesen bekkattantak<#zavart2>

Igen? és ezt a mondatot nem sikerült értelmezni? Vagy, hogyan jött neked az, hogy 33 sec alatt fordítottak 13-ról, ahelyett hogy xy 33 sec alatt szerzett 13-at. De murasd már meg melyik az a 33 sec.

tippmix945
jó 35stól számold a pontokat mindkét csapat részérõl
68-74-rõl
80-81
ez nekem 12 vs 13
<#nemtudom>

Nem volt semmilyen vita, megállapitottuk amit már eddig is tudtunk, hogy a kézi a tehetségtelenek "sportja" és trágya :D

tippmix945
kisujjamban több angol nyelvtudás van mint neked xDDD

nehéz beismerni mi hogy hülyeséget írtál. de még mindig nem tudod megmagyarázni hol látod a 13-ról a fordítást. mondjad idõkkel. hol kell nézni a videóban.

demonsss
5 hónapja nem volt ennyi komment a fórumon grat magamnak :D hová jutottunk el a kezdeti vitánktól :D

tippmix945
ebbõl is látszik milyen egysíkú vagy.az nem hátrány,ha a másik csapat szerez pontot.ha nem szereztek volna,elég lett volna 7et dobni,de mivel szereztek,így 13at kellett,hogy nyerjenek.

mert magyarázod a hülyeségét. megkérdezték mit kell nézni, erre olyat írt ami nincs is a videóban mert nem tudta értelmezni a linken szereplõ videó címét. nincs is a videóban 13 pontos különbség. erre jössz te is megmagyarázni a hülyeségét

Foci illetve a magyar koppintott Kézis verzió no comment :d

Effe88
látom elgurult a gyógyszer
de miért rajtam töltöd ki?
tippmix csak 1 videót rakott be, de abba is sikerült bele kötni
"ezen mit kell nézni:)" gyönyörû sunyi trollkodás:/

de mondtam tippmix, hogy inkább hagyd

tippmix945
kicsit matekozz is szerintem.