Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
asszem megrakom egy ezressel a barca-marseille-valencia triót. egyszerûen nem találok jobbat :S
cesc fábregas
Szvsz én ha teszek a városi derbire a Cityt favorizálom😊
1,6os oddsért neméri meg szerintem a United-ra tenni.
Napoli meg tavaly is annyit erõsített és sehol sem voltak. Szvsz ez tipikus 3esélyes meccs.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
175 Napoli - Udinese H 1.98
189 Marseille - Montpellier H 1.39
210 Manchester United - Manchester City H 1.60
vélemény?😊
a Marseillerõl mit gondoltok,megéri? ha nem akkor pls ajánljatok egy hasonló oddsú "tuti" meccset.
a Napolit az érzem,megerõsödtek az Udinese pedig elég ramatyul kezdte a bajnokságot..
a városi rangadóról meg csak annyit,hogy szerintem behúzza a jobbik,ez esetben a United 😊
cesc fábregas
Sparta Praha - PSV Eindhoven 2 (2,15)
Lille - Valencia 2 (2,10)
Tét: 1,00 EUR
Lehetséges kifizetés: 8,80 EUR
Benfica - Bate Borisov 1 (1,28)
Genoa - Slavia Prága 1 (1,40)
Ajax - FC Timiºoara 1 (1,28)
Tét: 1,00 EUR
Teljes nyereményszorzó táblázat: 2,29 EUR
genoa - slavia H
lille - valencia V
fener - twente H
bruges - shahtar V
200 > 1850
2.39es szorzó ezt érzem mára tutinak.
talán nyer a hertha de félek picit tõlük
ami még jöhet
villareal
nacional madeira
psv-iksz
basel iksz
dinamo zagreb
"mivel tartom magam ahhoz,hogy bl elsõ forduló és a magyarokat lehet lenézik az angolok és ezzel meglepetést ér el a Debrecen így a 0-2 es hendi egy vendéget simán megér!
Mert bízony a lehetõség benne van,hogy csupán egy góllal kapnak ki!"
ztefan olvass vissza és rájössz!
hogy mondhattam volna vendéggyõzelmet vagy dönteltent? persze azt is modntam de azt is hogy maximum 1 góllal kapunk ki na mind1 😄
holnap lessz alami jó?
eddig ajax-al szemezek😄
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
bírom mindeki lehülyézett meg h mekkora farok vagyok h ilyeneket mondok erre igazam lett<#eljen>#eljen>
pláne a 0-2 es hendivel a vendég 2.6 ért fõleg jó szorzó volt.
hmm
800 - 2435
másikon meg
lyon-sevilla-barca iksz
200 - 1310
szal egy stuttgart gól és jó lenne a mai napom 😄
lyon stuttgart sevilla trióra fogadtam ^^
nagyon kéne egy emberelõnyben lveõ lyonnak gólt lõnie 😛
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
eto beköszön ibra válaszol
eto'o megint majd zlatan megint egyenlít és kész 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
erre mit mondtok ?gól lesz
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ki mit tippel erre
légyszi
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
cesc fábregas
viszont ha kibirnánk 0:0ra húzni akkor lehetne keresni valamit az Anfielden (elfogult vok picit)
1 félidõ szerintem 1-0 lesz
meg mernétek fogadni?