Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dynamo-Rubin H
Sevilla-Unirea*(0-1) H
Standard-Arsenal V
Liverpool-Loki*(0-1) H
.
12.015584
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Mosonmagyaróvár-Gyõr V (0-7)
Sheffield Wednesday-Middlesbrough V (1-3)
Maccabi-Bayern V (0:3)
Besiktas-Mu V (0-1)
Zürich-Real M. (2-5)
300-2600
EEE 1899
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
úgysem az Anfield-en kell pontokat gyûjteni, hanem itthon. <#pardon1>#pardon1>
am
reméljük a loki lesz holnapi nap apoel nicosiaja 😄
viszont az atletico menjen a jo //********************-ba
hétvégén emberelõnyben (mint tavaly) nem tud nyerni most meg az apoel ellen otthon??? :|
mu-real-chelsea jött erre az atl-meg megszopat :@
nagyon szép taps!
taps a bayernnek is aki 3-0ra nyer amikor nem kéne (igaz nem tettem rájuk semmit)
Amúgy 14.00kor indultam suliba és 20.40-re értem haza, szóval ha akartam volna sem tudtam volna írni neked...
besiktas - man u v
fc zürick - real m v
chelsea - port h
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
akkor gazdagabb lennék
😞
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
chelsea-real mecsen naon jó lenne legalább egy gól a félidõben :SSsSss
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
7' <0 - 1>0 - 1> B. Sharp
.
Újabb fogadalom:angol ligára sosem fogadok !
szerintetek Wolfsburg-ra érdemes rakni egy nagyobb összeget?
pls!
légyszi válaszoljatok!%
.
093 West Brom-Doncaster H 1.46
100 Juventus - Bordeaux H 1.50
108 Besiktas-ManchestUtd V 1.55
132 *(0-1)AtlMa-ApoelNic H 1.51
135 Chelsea - Porto H 1.33
188 *(0-1)Sevila-Unirea H 1.58
.
10.77114
chelsea-porto hazai
chelsea 100%os a bajnokságban eddig és szárnyalnak, a porto elvesztette lopezt ami azért egy picit érvágás.
zurich-real vendég
ha nem nyer a real idegenben egy zurich ellen akkor ne is jusson tovább a csoportból 😄
besiktas-mu
a vendég csapat jó formában van,a tottenhamot (!!!) elverték emberhátányban mig a hazaiak nincsenek a helyzet magaslatán.
csufos 2-0 ás vereség a szuperkupában, 3-0ás vereség az õsi rivális galata otthonában ...
atl.madrid-apoel
ettõl félek komolyan mondom 1.15 a szorzó de rettegek!
hétvégén emberelõnyben volt a madrid és nemtudott nyerni :'(
de hát blrõl révén szó otthon vannak a csoport egyik "legkönyebb" ellenfelét kapták elsõ ford-ban így illene ,hogy nyerjenek!
amiket nem tettem meg,de elemzem hátha lesz olyan ki végolvassa 😄
juve-bordeaux 1.5
kicsi a szorzó + sok a sérült a juveban.
Diego,Del Piero...
igaz 100%os az olasz gárda de a bordeuax is a tabella élén van franiaországban és hát gourcouff okozhat némi gondot a hazaiaknak 😄 egy remire jók lehetnek.
macabi-bayern
ezt már írtam,holos a bayern + idegenben szerepelnek+ a macabi nem olyan szar cspat,hogy egy mostani bayernel ne legyen képes egy döntetlenre vagy netán egy esetleges gyõzelemre.
Marseille-Milan
na ez a mérkõzés nálam 3 esélyes nagyon,szinte komolyan mondom bármi lehet!
ha a milan keretére nézek egybõl vendéget nyomnák rá sõõt szinte minden bajnokijára de hát ezek a játékosok nincsenek a toppon igy marseillben eltörhet a lábuk 😊
wolfsburg-cszka
na ez kérem szerintem nem lesz hazai!!!
hétvégén "csufós" vereség a kusentõl hazai pályán,elõtte éppen,hogy csak megfordította a wolfsburg az állást a bajnoki meccsén..
szóval ezek a srácok fejben még ünneplik a salátástálat 😄
a cszka -tõl meg kinézem simán,hogy képes lenne vezetni ami ugyebár nem is lenne meglepõ ! Csak itt jön a bibi , a cszka nem egy átlagos német cspat akinek csak ugy lehetne lõdõzni 2-3 gólókat 😊
szóval ez nálam lehet,hogy vendég de a döntetlen szinte tuti =)
108 - Besiktas - Man. U. V 1.55
115 - Zürich - Real Madrid V 1.3
132 - *(0-1) Athletico Mad. - Apoel H 1.51
tét: 2000 ft várható nyeremény: 6085 ft
*(1-0) Maccabi Haifa - Bayern München
*(1-0) FC Zürich - Real Madrid
500ft >>>2000ft
Maccabi Haifa - Bayern München
FC Zürich - Real Madrid
Besiktas - Manchester Utd.
500ft >>> 1500ft
arra alapoztam hogy a nagy caspatok meghuzzák igy az elejét még,hajtanak a gólokra izomból
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
104 Maccabi Haifa - Bayern München V 1,5
115 FC Zürich - Real Madrid V 1,3
131 Atl. Madrid - APOEL Nicosia H 1,15
197 Standard Liege - Arsenal V 1,5
187 Sevilla - Unirea Urziceni H 1,2
EL meccsek közül szerintem ezek jók lehetnek:
204 Genoa - Slavia Praha H 1,45
206 Hapoel TA - Celtic V 2,44
207 Rapid Wien - Hamburg V 1,75
222 Sparta Praha - PSV V 2,3
215 Lazio - Salzburg H 1,4