Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
nah, ez lett, 4/5 kombiba
U20Brazília - U20Csehország H 1.34
Manchester Utd. - Wolfsburg H 1.31
Milan - FC Zürich H 1.17
Real Madrid - Marseille H 1.20
Bordeaux - Maccabi Haifa H 1.23
Eredõ odds: 12.15809
Tét: 2000 Ft
Max. nyeremény: 24315 Ft

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
honduras minket elvert , UAE meg x-elt dél afrikával

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MrSpock
Costa Rica is simán hozta a meccset! Elég jók ezek a közép-délamerikai csapatok. Venezuela,Uruguay,Brazília mind elég tetszetõsen magabiztosan játszanak.Mindenesetre rájuk fogadtam vagy jön vagy nem nemsokára meglátjuk!:-)

Go Jeff Go!!!!

WuFraZselic
10est akarok 1 szelvényre feltenni végül, 2-3, MAX 4 meccs, de ezek lehetõleg biztosak, kb duplázni akarnám a pénzt... csak nemtok dönteni... :S

MaSzKa
én is

de még van sok meccs azonkívül a szelón

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

szerintem honduras ellenünk villogott csak, az Emírségeket nem láttam még játszani, megteheted, de 5ezerrel ne szerintem.bár nem lebeszélni akarlak, nehogy az legyen hogy honduras nyer 7-0-ra és miattam nem nyersz.

WuFraZselic
esetleg HondurasU20 Arab Emírségek U20 ellen ? 2.05ös az oddsuk...

APOEL Nicosia - Chelsea
Dávid és Góliát harca

Az Apoel Nicosia csak a csodában reménykedhet a Chelsea ellen, mely gárda Carlo Ancelotti irányítása alatt ismét bombaformában szerepel.

Carlo Ancelotti kivívta magának a tiszteletet Londonban és ezen az sem változtat, hogy a Chelsea hétvégén elszenvedte elsõ vereségét a Premier League-ben. Drogbáék a Wigan otthonában kaptak ki 3-1-re, de fontos megjegyezni, hogy Petr Cech kapust a bíró kiállította az 52. percben. A kékmezesek így is a második helyen állnak a bajnokságban, és a Manchester United csak a jobb gólkülönbsége miatt elõzi meg õket. Az elefántcsontparti csatár José Bosingwával egyetemben eltiltás miatt nem szerepelhet az Apoel Nicosia ellen, Michael Ballack és Jon Obi Mikael pedig sérüléssel bajlódik. Persze a keret van olyan erõs, hogy ezt a problémát áthidalják a többiek. Az Apoel Nicosia az Atletico Madrid otthonában bravúros döntetlent ért el. A ciprusi bajnokságban egyelõre nem igazán villog az együttes, négy forduló elteltével csupán 5 pontot gyûjtött. Sikoráék minden bizonnyal hazai pályán sem fognak nekiesni a Chelsea-nek, a védelmük viszont hatalmas nyomás alatt lesz.

Manchester Utd. - Wolfsburg
Ferguson tart a Wolfsburg csatáraitól

A német bajnokcsapat keretében kiváló támadókat találunk, akik adott esetben Vidics eszén is túljárhatnak.

Persze a Manchester Unitedet sem kell félteni, hiszen 153 BL-fellépésükkel csúcstartónak számítanak ebben a sorozatban. A „vörös ördögök” remek formában vannak, hét forduló elteltével 18 pontot gyûjtöttek a Premier League-ben (6 gyõzelem, 1 vereség), és vezetik a tabellát. A jelek szerint Cristiano Ronaldo távozása nem viselte meg túlságosan a társaságot, Sir Alex Ferguson pedig a földkerekség egyik legjobb edzõje, aki a portugál távozása után remek érzékkel változtatott a taktikán. Az idei Machesterben elõl nagyobb szerep hárul Wayne Rooneyra, és eddig nem is lehet panasz a teljesítményére, hiszen 6 gólt szerzett! Az is bebizonyosodott, hogy Ryan Giggsre 35 évesen is bátran számíthat a mester, és a látottak alapján jobb teljesítményre képes, mint Nani, aki egyelõre nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket. Giggsék a Stoke City elleni 2-0-s gyõzelemmel hangoltak a mai BL-találkozóra, de tisztában vannak vele, hogy hátul is nagyon figyelniük kell, ráadásul Rio Ferdinand szereplése erõsen kérdéses.

A Wolfsburg ereje a kiváló támadójátékban rejlik. A Grafite-Dzeko-Martins csatártriót a legtöbb klubnál szívesen látnák, bár a villámléptû nigériai mostanában inkább a középpálya szélén jut szerephez. A még mindig csak 24 éves Grafite két héttel ezelõtt egymaga intézte el a CSZKA Moszkvát (3-1), lazán hintett egy mesterhármast. A zöldmezesek a legutóbbi két bajnoki meccsüket megnyerték, de a korábbi botlások miatt jelenleg csak a 6. helyen állnak a Bundesligában. Izgalmas mérkõzésre van kilátás, de Giggsék a BL-ben hazai pályán négy éve nem szenvedtek vereséget.
Láma!
mi is eljutottunk elég sokáig az EB-n nem olyan rég...😄

nem tudom, csak megjegyeztem, mert furcsa volt, hogy ez egy olyan meccs amit mindenki tuti hazaira vesz.

Láma!
a franciák idén erösek, az összes.
én azért bennük bízom.

WuFraZselic
ezt nemtom mért erre a hsz-re válaszoltam 😊

WuFraZselic
mára kéne egy min 2es odds 2-3 meccsbõl, hogy egy 10est hozzak legalább. akkor "csak" -14 lenne a mai produkció. én a Brazilokat sem érzem olyan biztosra, azért a csehek igen sokáig jutottak az EB-n nem olyan rég...

elõtte pedig 5öt rúgtak az albánoknak, lehet, hogy elfáradtak vagy nemtudom. De azon a meccsen szerintem nagyon jól játszottak, mind1, csak végre örülök, hogy volt egy jó megérzésem. 😄

WuFraZselic
nem kéne? =/

Bordeauxban mindenki milyen biztos.

zaki
portóra ne tegyél 5 rongyot, lutri az a meccs

Láma!
a portot ne tedd ekkora téttel szerintem😊

WuFraZselic
5 ronggyal MU-Bordeaux-Brazil U20 + 5 ronggyal Bordeaux-Porto-Real szerintetek? vagy pl a "biztos" szelvénybe tegyem a Realt? 😄

Barnabyka
hát az túlzás..pl Luxemburg ellen 1,06os szorzó és 1-1 lett😊

drogbát abban nem is irták 😄
mikel meg balack és kész...
nem nagy seb egy chelseanak 😊

am aki írta vagy másolta a cikket jól elírták mert idézem " Cech kiállítása után kilenc emberrel fejezték be a mérkõzést."
kilenc helyett inkább tíz emberrel fejezték be sztem 😄
Renato0621
pont akartam kérdezni h ki fogadott rájuk mert vezetnek.. 😊

\" Forca Barca! \"

mondtam tegnap hogy az u17es válogatottunkra megéri tenni. igaz a meccs végén lõtték a gólt, de eddig egész jól teljesítenek.

Renato0621
úgy érzem a #17567-re gondoltál.. és köszi.. Drogba tényleg hiányozhat majd..

\" Forca Barca! \"

Barnabyka
Többek között a #17547-es hsz-t ajánlom figyelmedbe ebben a tobikban.

Renato0621
hogy érted h tartalékos lesz a Chelsea? mit olvastál vagy hol?

\" Forca Barca! \"

Láma!
ha bátor vagy, bármi biztosra vehetö....😊

Láma!
Atletico-t én sem irnám le, okoznak még ök meglepetést (remélem most)

MrSpock
Elvileg biztosnak tûnik,szerintem megkockáztathatod!:-)Brazilok jók,utóbbi kettõnek meg azért otthon illene nyerni.

Go Jeff Go!!!!

WuFraZselic
Sikeresen buktam 24et kaszinoba, 10essel megtennem brazil u20-mu-bordeaux triot... Biztosra veheto? 😊

MrSpock
2 tippem van mára,Porto és Chelsea nem fog nyerni.:-)(2esélyben játszottam,hozzáírva 2 utánpótlást Brazilok,és Honduras gyõzelmet)
Mindenki atomra veszi a gyõzelmüket,Atletico nem annyira szar csapat,még ha nem is megy nekik,de most jól kitudnak állni,és hétvégén már bíztató volt a Valencia ellen. Ciprusiak,meg sötét lõ,Chelsea is viszonylag tartalékosan áll ki.
Persze aztán lehet sima lesz,majd kiderül.Mindenesetre szelvényenként 200ft megér ha bejön akkor meg jócskán kaszálok:-)8-17ezer ft között.

Go Jeff Go!!!!

zaki
Ajka-Gyõr 1-5

hátha fogadott rá vki más is rajtam kívûl

zaki
az igen 😊

szurkolok, hogy minél több bejöjjön 😊

én döntetlenre tippelek

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ja igen mára
bayrn-juve
utóbbi 2 mecsük alkalmával mindig a pályaválasztó nyert 2:1 re
csakis ebbõl kiindulva kízártnak tartom a 2-1es végeredményt és persze azt is,hogy 2-3 gól lesz a meccsen!
szóval 0 v 1 gól vagypedig 4 v több gól..
nekem ez útóbbi jól jönne kb 3-1es hazai gyõzelem!
Láma!
😄D

bizom a farkasokban😄DD
<#idiota>

Láma!
hát nyilván nagyban nem szabad szerintem sehol, hiszen a ház ellen mész...

és persze ha az ember felrak sok tizezret egy meccsre és elbukja... arra nem tudok mit mondani, viszont ö valszeg fog... 😊

nana a poolt én vártam h nem nyer hiszen szarok 😄
idézõjelben persze mielõtt valaki felháborodna a kijelentésemen.

egyébként ma félek a németektõl de a mu teljseítményét nézve és hazai közönséget tekintve jönnie kéne.
mondom a mai nap nekem = mindenki nyerni fog itt mert jönn fognak a papírformák.
holapra nem rakok sok szelót max 2-3at😄
uefa lutri multkor megvicceltek igy lehet oat teszek,hogy pár 3-4 es szorzót összedobok és kijön ilyen 30-40es össz szorzó és kész 😄
Shep
Van jó pár olyan oldal is, de van pár akiket kerülni kell, de legalábbis nem nagy pénzben játszani náluk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Láma!
kivel nincsenek? 😄

ööö kérlek tegnap jött 3380 a 3 tuti meccsel amit mondtam 😄 (és beírtam)
egyiken portot teszem meg másikon megkockáztatom félidõben vendére ami azért nem egy és ugyanaz 😊
a félidõ V csak ugy jött mint megérzés azért is tettem min téttel az olyan szelót 😄
remélem jön ,na muszáj 😄
Láma!
jaja, mint tegnap az inter meg a pool..😄

azt hittem beszarok a leláton mikor kiirták 😄

Shep
Mondtam, nem kell elhinni, de majd ne essen zokon ha megesik a dolog. 2 haverral is estek meg érdekes dolgok, zártkörû fórumon is lehet ilyesmirõl olvasni, nyitott fórumon meg még többet, érdemes azért megnézni pár fogadóirodák osztályozásával foglalkozó oldalt is.
Interwetten az egyik legalacsonyabb szorzókat kínáló oldal, ráadásul velük kapcsolatban is vannak rossz tapasztalataim, és nem csak nekem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ja ezért online rakok egyet hogy hendivel vendégre 😄
ja mai nap naon bízom sok csapatban!
egyszrüen nyerniük kell nincs mese!
csak ma ne tréfáljanak meg 😊
Barnabyka
de tele vagy baszki😄

am. látom te is a nap egyik tutijának a portot veszed elég fasza odds-al😊

jaah és tiszta vicces mikor az egyik szelvényedben erre fogadsz a másikban a másikra 😄

Láma!
én egyet megtanultam az elmult héten.
egy meccset több szelvényre soha, még ha tutinak is tünik!

te nagyon bizol a Bordóban, remélem nem azon megy el...😊

mondj 1et azért kivi lennék rá 😊
1.-
cszka-besi félidõ V
bayer-juve 4 v több gól
port-atl H

200 --> 4990

2.-
bayern-juve H
port-atl H

700 -->2700

3.-
u20bra-cseh H
bordeau-macabi H
man-wolf H
mila-zuri H
real-mar H
porto-atl H
newcastl-qpr H

200 -> 2035

4.-
bordeau-macabi H
man-wolf H
mila-zuri H
real-mar H

1500 --> 3590

5.-
cszka-besi félidõ H
bord-maca félidõ H
man-wolf félidõ H
porto-atl félidõ V

200 --> 4140

6.-
bordeau-macabi H
new-qpr H
mila-zuri H
real-mar H
u20 brazil-cseh H

500 --> 2015

7.-
u20brazil-cseh H
bordeau-macabi félidõ H
man-wolf félidõ H
real-mar félidõ H

700 --> 3755 Ft
Láma!
persze mindenhol vannam rémtörténetek, de azokbol is válogatni kell hogy melyiket hiszi el az ember😊

Barnabyka
nekem ismerõsök hada játszik ott és ilyet nem tapasztaltak soha. Én Interwetten párti vagyok és ott nagyon is korrekt az egész rendszer.