Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
már 4 szeló a levesbe 😄 de fasza <#vigyor1>#vigyor1>
<#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#gun>#gun>
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ott van leírtam és így jön ki hidd el 😄
ja nincs értelme azért mondtam,hogy ha van nagyobb szorzó akkor megéri a kombi de ilyen kis 1.2es szorzojuaknál nem 😛
brazil gól nagyon nagyon nagyon kéne valóban!
10percet tologatnak a középpályán rálövik 40rõl és ugyanez megy megint...:S
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Arsenal - Olympiakosz
Bordeaux - Maccabi Haifa
Real Madrid - Marseille
Porto - Atl. Madrid
Tegnap rakni akartam egy ilyet, de túl lusta voltam lemenni 😄 Úgy voltam vele hogy ma megrakom a maradékot de ahoz is lusta voltam 😄D Úgyhogy ha bejön mérges leszek <#idiota>#idiota>
sajnos nem csináltam SS-t, de 1.2.3.4. , 2.3.4.5 etc variánsok voltak leírva, és minden összeg a "nyeremény" fejléc alatt 20 rongy felett volt...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
a kombit akkor éri meg játszani ha ilyen 1.9 es szorzókat pakolsz össze kb.
ilyen 1.23asoknál sajna nem éri meg mert valóban akkor bukás is lehet belõle.
viszont ha simába raktad volna meg akkor 3.03as odds jött volna ki
ha azt nézzük 5-k val megrakod akkor 15ezret hozhatott volna de ez már mind1 😄
a kombi akkor éri meg mondom ha közéraksz egy megérzést vagy egy nagyobb oddsu meccset.
pl tegnap éreztem a fiorentinát és akkor beteszed közé akkor jól jársz tutira 😄
1.34
1.31
1.17
1.20
1.23
mert ha ezek közül 4et összeszorzol akkor sem jön ki 11szeres odds ..
akkor kijönne ha lenne közte egy nagyobb szorzó de igy nem jön ki..
Így néz ki egyébként..
sorba irtam,hogy ha melyik meccs megy el akkor mennyi a szorzó és menynit nyerhetsz!Szal nincs más dolgod mint este idenézni és kiálasztani azt a meccset amit buksz ,megnézed a sort és megvan,hogy menynit nyersz 😊
U20Brazília - U20Csehország meccset bukod akkor 2,26 azaz 4520 Ft
Manchester Utd. - Wolfsburg meccset bukod akkor 2,31 azaz 4620 Ft
Milan - FC Zürich meccset bukod akkor 2,59 azaz 5180 Ft
Real Madrid - Marseille meccset bukod akkor 2,52 azaz 5040 Ft
Bordeaux - Maccabi Haifa meccset bukod akkor 2,46 azaz 4920 Ft
mind jön akkor vagy a szorzókat adod össze és kijön a 12,14 es odds
vagypedig a nyereményeket adod össze 😄 24 280 ft jön ki
a felette lévõ meg máltai bajnokság😄
mondom, 22 és 24.5 közti nyereményösszegek voltak,
de nem fogsz nyugi mert mind bejön 😊
a legkisebb 22.060 Ft volt, a legtöbb pedig 24.315 Ft <#nemtudom>#nemtudom>
u20-Brazil-Cseh:H
CSZKA Moszkva-Besiktas 1.félidõ :H
Mu-Wolfburg 1.félidõ 😄
Apoel-Chelsea: V
Porto-Atletico 1.félidõ 😄
200-->3.655
ha egyiket elb***d akkor annyi a teendõd ,hogy az 5bõl ameiket elkurod azt leveszed és a maradék 4 szorzóját összeszorzód majd megszorzod 2000 ftal és akkor annyit nyersz.
azaz akkor 5181 ftod lesz ha a milanon buksz ..
az alsó kettõ meccsnek az szorzja 1,25 és 1,55...Ismeretlen csapatok, de általában az ilyen ismeretlenek 100x többször bejönnek. A Blen mindig bukok...😄
*(0-1) Bordeaux - Maccabi Haifa H 1.72
Manchester Utd. - Wolfsburg 1. félidõ eredménye H 1.68
Porto - Atl. Madrid 4 vagy több (V) gól lesz V 3.15
tét: 200 ft / várható nyeremény: 8190 ft
<#idiota>#idiota>
cesc fábregas
ez könnyen bejöhet
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______