Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
mivel uefa kupa meccsek..😄

Shep
Sportingról is lehetne mesélni, neked éppen szerencséd volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Láma!
bayernt másikon megtettem juvéra is.
amugy mint emlitettem fogadtam az AZ - Standard döntetlenre is, és jött 😊

Shep
Nem kezdek el mesélni, de nem hülyeség, nem muszáj elhinni nyugodtan lehet ott játszani és megtapasztalni a dolgokat. De azért nem árt elõtte szétnézni más fórumokon is, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Renato0621
pff most nézem PSV meg Hamburg is csak holnap lesz? :S nem szeretek ennyit izgulni 😄

\" Forca Barca! \"

sportingbetnél volt hogy hibáztak de ki is fizették 😄
szóval teszem fel már van 4 gól a meccsen de otthagyták hogy 3.5 gól felett lesz a gólók száma 1.3as szorzóért.
énegybõl megraktam mivel már megvolt a 4 gól 😄
pár perc és észrevették és törölték is h ne lehessen arra fogadni.
én fogadtam és ki is fizették 😄 szal itt rendesek 😊
Barnabyka
Másodikban:
1x2..sima 3esélyes meccs
1
1

sztem ezt nagyon benézted😄

Barnabyka
ez hülyeség.

MaSzKa
és én ahonnan a fenébõl tudjam ezt
ha fogadtam rá és õk cseszték el az az õ saruk
amire fogadtam és nyertem azt elvárom, hogy kifizessék

köcsög banda asszem akkor oda nem is fizetek be

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Shep
Nem félre érted, hanem amit õ írt az elég valószínûtlen. Mármint, hogy 0-3-nál sima 1x2-nél 1,1 volt a Lyon szorzója, de ha mégis 1,1 lett volna akkor egyszerûen a buki hibázott és az ilyen szelvényeket a meccs után elõszeretettel törlik. Tehát nem az 1,1-es szorzóval van a baj hanem, hogy azt mire és mikor ajánlják ki. De mondom szerintem az az 1,1 hc2-re volt kiajánlva. Egyébként te az ilyen 100000-ket teszel fel a bwinen gyorsan felejtsd el, mert ha folyamatosan nyerni fogsz 1-2-re lekorlátoznak és a max téted 1 eseményre lesz vagy 2500Ft. Ha ilyen élõben rakok cuccot akarsz játszani akkor arra van olyan hely ahol nem kell ilyesmitõl félni igaz nincs ekkora kínálat sem, de a nagy meccsek ott is mennek. Ha érdekel írj rám.

MaSzKa
ezt fejtsd ki légyszi bõvebben
ha reggelek a bwin-re és élõba fogadok akkor 1.1-es szelvényeket ha nyerek törlik?

ilyen szemetek?

Atti12
a másodikon örülj ha 1 meccs bejön a 3 ból 😄

zaki
az biztos 😄

Láma!
cöcö😄

nézel nagyot ha a második meg bejön! 😄

zaki
2. tetszik <#idiota>
elsõ el is megy a milan meccsel, csak hogy én is odapiszkáljak egy kicsit 😄

Láma!
AZ - Standardon biztosra vettem az X-et. Erre is tettem, igaz nem pénzben hanem egy másik helyen. Be is jött, most már bánom hogy bwinen nem tettem meg.

Láma!
A biztonsági:
AC Milan - FC Zürich H
APOEL - Chelsea (Háromesélyes fogadás) V
Girondins Bordeaux - Maccabi Haifa H
Manchester United - VfL Wolfsburg H
Real Madrid - Marseille H
200->575

a másik:

FC Bayern München - Juventus X
FC Porto - Atlético Madrid X
Manchester United - VfL Wolfsburg V

200 -> 19890
<#idiota>

Shep
Nem akarok beleszólni, de annak mi értelme, hogy egy csomó semmi szorzós vackot összekötsz és a végén kapsz egy 2,x-et? Minél több eseményt tesztek 1 szelvényre annál nagyobb a bukta %. Van egy ilyen mondás, hogy egy szelvényen 3-tól több esemény és a szelvény ára már az irodának megy.

jAsOn VoOrHeEs
Eddig az Alkmaar teljesítménye Koeman-nal nekem nem túl meggyõzõ, Standard kiegyensúlyozottabbnak tûnik mind a bajnokságban, mind a BL-ben. Arsenalt is egész szépen megszorongatták. A fix 1 gondolatát így eldobtam, 1X-et meg amúgy sem húztam volna be, mert nevetségesen alacsony odds volt ahhoz, hogy esetlegesen ez vigye a szelvényt.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

én meg írni akartam,hogy cak 1 en megy el az pedig nem más mint a chelsea 😛
Forza Italia
15:00

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zaki
lehet 😄

amúgy ajka-gyõr meccs mikor lesz?

Láma!
nem akarlak elkeseriteni de itt nem csak 1 meccsen fog elmenni 😄

zaki
Ajka-Gyõr V 1.5
U20Magyarország-U20Dél Afrika V 2.4
CSKA-Besiktas 2v3 gól 1.93
(1-0)Apoel Nicosia-Chelsea V 1.84
Porto-Atletico Madrid H 1.9

24.29021 odds

200ft->4860ft

rizikós, de legalább van ma is min izgulni 😄

én ma a porto gyõzelmét kb annyira érzem mint tegnap a sevilláét és szorzóban is azonosak!
Csak a különbség annyi,hogy itt a porto otthon van míg tegnap a sevilla idegenben tolta.

volt a debrecenen is ,én azt mondtam,hogy akkor már a lyon gyõzelmére nem fizettek semmit (azaz valami kivolt oda irva tehát a szorzó a lyon gyõzelmére 0 lehetett 😄

mára egy kis info a porto meccsrõl

Padlón az Atletico Madrid

A Porto szeretné kihasználni a madridi együttes gyenge formáját, Forlánék a Primera Divisiónban még nyeretlenek!

A piros-fehér mezesek gyengélkedése érthetetlen, hiszen kiváló futballistákat találunk a keretben. Abel Resino vezetõedzõ napjai meg vannak számlálva, a spanyol mester egyszerûen képtelen motiválni a játékosokat, a patinás klub pedig szégyenszemre a tabella 18. helyén áll, ahelyett, hogy az aranyéremért lenne versenyben. Diego Forlánék a két héttel ezelõtti BL-meccsen 0-0-s döntetlent játszottak a ciprusi Apoel Nicosiával (Madridban!), vajon ma mire lesznek képesek a hazai pályán 100 százalékos Porto vendégeként?

U20Magyarország - U20Dél-Afrika
A vasárnapi játék szégyen és gyalázat

A magyar U20-as válogatottól sokat vártak a hazai szurkolók, ehhez képest Dudás Ádámék ötlettelenül és körülményesen játszottak Honduras ellen, és megérdemelten kaptak ki 3-0-ra.

Elképesztõ hibák borzolták a magyar futballrajongók kedélyét, Dudás Ádám a legtöbbször úgy vette át a labdát, hogy az 4 méterre pattant tõle, Koman Vladimir rendre rossz helyre passzolt, a védelem csak asszisztált a góloknál, Németh Krisztián pedig vajmi keveset mutatott tényleges tudásából. Egervári Sándornak sürgõsen rendet kell tennie a fejekben, és bizony lehet, hogy a 4-4-2-es hadrendre való átállás is hibás döntés volt. Dél-Afrika kemény harcot vívott az Egyesült Arab Emirátusok válogatottjával, és végül 2-2 lett a találkozó végeredménye. A sokat futó és lelkes csapat ellen csak akkor van esélye a magyar fiataloknak, ha felszántják a pályát, és végre komolyan veszik a világbajnoki részvételt.
Shep
Azt te szerintem nagyon elnézted 0-3-nál max a hc2 volt 1,1, nem más. Ha meg esetleg mégis a sima akkor a meccs után az ilyen szelvényeket elõszeretettel törlik 😊

poppe
azért megnézem ma h a bayern juve meccsen lesz-e még ilyenkor fogadás, de tuti lesz 😊 (félidõben? mért ne lenne?)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

0-3 nál 1.1 es szorzó volt??? :|
sportingbeten álltalában már nem fizet ilyenkor semmit 😄
semmi élvezet xd

kraawz
amúgy én is most kezdek játszani, bár kicsit másképp

Bwinre felrakok pénzt, és meccs közben fogadok majd a tutira.

Tegnap is mondjuk 0:3nál DVSC-Lyon , Lyonnak 1.1-es szorzója volt. Ha csak 10k-val megteszem, már nyertem egy ezrest 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
AZ - Standard X2 ? <#wow1>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Renato0621
xDD mint a rosszpénzt..

juve nekem is volt 2 szelón ,de azokat Inter néni búcsúztatta 😄

\" Forca Barca! \"

Láma!
csak emlitette hogy nem ismeri az U20-as angolokat, megkérdezném hogy most már ismeri-e?😄

Láma!
már hétvégén megtettem... legyen igazad😊

Renato0621
sziven akarod döfni? 😄 összefoglalót néztem 😄 hát kicsit szétlõtték angolokat 😄

\" Forca Barca! \"

poppe
este a juve nyer, tuti tipp 😉

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Renato0621
inter döntetlenre 3,25ös odds volt? :S
fiorentina gyõzelemre meg 3,45? :S
ezeket nem is nézegetem inkább...

\" Forca Barca! \"

Láma!
😄D

ki is tett itt a minap a Ghána - Anglia U20-ra?😄

Renato0621
eddig szenvedtem az új logóval xDD

\" Forca Barca! \"

Láma!
fuu tényleg ezis igaz....😄

MaSzKa
meg mire fogadjanak és mennyiben...

de csak rossz tippjeik vannak...........

Renato0621
jaja aztán elmesélheted nekünk 😛😄

\" Forca Barca! \"

Láma!
""A Névtelen Szerencsejátékosok olyan férfiak és nõk közössége, akik megosztják egymással tapasztalataikat, erejüket és... "

egyböl az ugrott be hogy akkor összeülnek és együtt beszélik meg mire fogadjanak és mennyiben...

szerintetek jelentkeznem kéne?<#idiota>

Renato0621
amég nem adod el a tv-det is hogy szelvényt vehess addig nem kóros sztem 😛

\" Forca Barca! \"

MaSzKa
😄
ok

amúgy
Népszerû témák
1. Internetes Fogadások, Tippmix

Renato0621
144esnél 1,03as szorzó az szép 😄 látom te is megtetted a Milan-t 😄 majd együtt imádkozhatunk XD

\" Forca Barca! \"

MaSzKa
A játékszenvedélyrõl

Játsszon felelõséggel!
A játékszenvedély betegség.
Vigyázzon magára és környezetére!

Olvasson utána

Kóros játékszenvedély
A kóros játékszenvedély terápiás lehetõségei

Kihez fordulhat segítségért?

Gamblers Anonymous (G.A.) már Magyarországon is!
"A Névtelen Szerencsejátékosok olyan férfiak és nõk közössége, akik megosztják egymással tapasztalataikat, erejüket és azon reményüket, hogy megoldhatják közös problémájukat és segíthetnek másoknak is felépülni a játékproblémából."
www.gamblersanonymous.hu

Nyírõ Gyula Kórház (Budapest)
A kórház mûködteti az ország egyetlen játékszenvedély betegségre szakosodott osztályát.
Elérhetõség: Nyírõ Gyula Kórház, II. Pszichiátriai Osztály
www.nyirogyulakorhaz.hu
1135 Budapest, Lehel u. 59.
Telefon: 451-2667

Könyvajánló:

Fortuna szekerén...
Szerencsejáték kultúra a magyar társadalomban és a játékszenvedély-betegség
Szerzõ: Dr. Veér András; Dr. Erõss László
Budapest : Animula, 2000, Terjedelem: 195 oldal.
Megvásárolható: www.szakkonyv.hu , www.pontkonyv.hu
"A nyerés, a meggazdagodás, a "végre egyszer szerencsésnek lenni" vágya számolatlanul vonzza a nagystílû szélhámost, a matematikai táblázatokkal felszerelt profit, a "biztos tipp" szédületében vergõdõ játékost, a mulatságra, szórakozásra vágyó kisembert és a szenvedélybetegeket - tekintet nélkül rangra, korra, kórra és egyéb körülményekre. Remélhetõleg ebben a tudományos igényességgel készült, de minden érdeklõdõnek szóló kötetben a tisztelt Olvasó megtalálja azokat a szempontokat, melyek révén kialakíthatja saját álláspontját a szerencsejáték - olykor szenvedélyes - kultúrájával kapcsolatban."

Szerencsejáték szenvedélybetegség
A nemzetközi irodalom áttekintése
Összeállította: Lakatos Mária dr.
Kiadja a Szerencsejáték Felügyelet, Budapest, 1993. Terjedelem: 236 oldal

MaSzKa
Ez a 2 szelvényem van:

112 Barcelona - Dinamo Kijev H 1.11 2-0
234 Barcelona - Almería H 1.12
149 Ajka - Gyõr V 1.50
229 Bayern München - 1. FC Köln H 1.20
142 R-N. Löwen Kronau - Grosswallstadt H 1.08
144 Flensburg - Wetzlar H 1.03
Eredõ odds: 2.48928
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 500 Ft

MaSzKa
231 Constanta - Valladolid V 1.23
200 Apoel Nicosia - Chelsea: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) V 1.68
179 Manchester Utd. - Wolfsburg: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.61
183 Milan - FC Zürich H 1.17
189 Real Madrid - Marseille H 1.20
239 U20Brazília - U20Csehország H 1.40
215 Azerbajdzsán - Törökország V 1.13
201 R. Bopanna - F. Gonzalez V 1.09
Eredõ odds: 8.05453
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 1610 Ft