Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amugy mint emlitettem fogadtam az AZ - Standard döntetlenre is, és jött 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\" Forca Barca! \"
szóval teszem fel már van 4 gól a meccsen de otthagyták hogy 3.5 gól felett lesz a gólók száma 1.3as szorzóért.
énegybõl megraktam mivel már megvolt a 4 gól 😄
pár perc és észrevették és törölték is h ne lehessen arra fogadni.
én fogadtam és ki is fizették 😄 szal itt rendesek 😊
ha fogadtam rá és õk cseszték el az az õ saruk
amire fogadtam és nyertem azt elvárom, hogy kifizessék
köcsög banda asszem akkor oda nem is fizetek be
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ha reggelek a bwin-re és élõba fogadok akkor 1.1-es szelvényeket ha nyerek törlik?
ilyen szemetek?
elsõ el is megy a milan meccsel, csak hogy én is odapiszkáljak egy kicsit 😄
AC Milan - FC Zürich H
APOEL - Chelsea (Háromesélyes fogadás) V
Girondins Bordeaux - Maccabi Haifa H
Manchester United - VfL Wolfsburg H
Real Madrid - Marseille H
200->575
a másik:
FC Bayern München - Juventus X
FC Porto - Atlético Madrid X
Manchester United - VfL Wolfsburg V
200 -> 19890
<#idiota>#idiota>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
U20Magyarország-U20Dél Afrika V 2.4
CSKA-Besiktas 2v3 gól 1.93
(1-0)Apoel Nicosia-Chelsea V 1.84
Porto-Atletico Madrid H 1.9
24.29021 odds
200ft->4860ft
rizikós, de legalább van ma is min izgulni 😄
Csak a különbség annyi,hogy itt a porto otthon van míg tegnap a sevilla idegenben tolta.
mára egy kis info a porto meccsrõl
Padlón az Atletico Madrid
A Porto szeretné kihasználni a madridi együttes gyenge formáját, Forlánék a Primera Divisiónban még nyeretlenek!
A piros-fehér mezesek gyengélkedése érthetetlen, hiszen kiváló futballistákat találunk a keretben. Abel Resino vezetõedzõ napjai meg vannak számlálva, a spanyol mester egyszerûen képtelen motiválni a játékosokat, a patinás klub pedig szégyenszemre a tabella 18. helyén áll, ahelyett, hogy az aranyéremért lenne versenyben. Diego Forlánék a két héttel ezelõtti BL-meccsen 0-0-s döntetlent játszottak a ciprusi Apoel Nicosiával (Madridban!), vajon ma mire lesznek képesek a hazai pályán 100 százalékos Porto vendégeként?
U20Magyarország - U20Dél-Afrika
A vasárnapi játék szégyen és gyalázat
A magyar U20-as válogatottól sokat vártak a hazai szurkolók, ehhez képest Dudás Ádámék ötlettelenül és körülményesen játszottak Honduras ellen, és megérdemelten kaptak ki 3-0-ra.
Elképesztõ hibák borzolták a magyar futballrajongók kedélyét, Dudás Ádám a legtöbbször úgy vette át a labdát, hogy az 4 méterre pattant tõle, Koman Vladimir rendre rossz helyre passzolt, a védelem csak asszisztált a góloknál, Németh Krisztián pedig vajmi keveset mutatott tényleges tudásából. Egervári Sándornak sürgõsen rendet kell tennie a fejekben, és bizony lehet, hogy a 4-4-2-es hadrendre való átállás is hibás döntés volt. Dél-Afrika kemény harcot vívott az Egyesült Arab Emirátusok válogatottjával, és végül 2-2 lett a találkozó végeredménye. A sokat futó és lelkes csapat ellen csak akkor van esélye a magyar fiataloknak, ha felszántják a pályát, és végre komolyan veszik a világbajnoki részvételt.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
sportingbeten álltalában már nem fizet ilyenkor semmit 😄
Bwinre felrakok pénzt, és meccs közben fogadok majd a tutira.
Tegnap is mondjuk 0:3nál DVSC-Lyon , Lyonnak 1.1-es szorzója volt. Ha csak 10k-val megteszem, már nyertem egy ezrest 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
juve nekem is volt 2 szelón ,de azokat Inter néni búcsúztatta 😄
\" Forca Barca! \"
\" Forca Barca! \"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
fiorentina gyõzelemre meg 3,45? :S
ezeket nem is nézegetem inkább...
\" Forca Barca! \"
de csak rossz tippjeik vannak...........
egyböl az ugrott be hogy akkor összeülnek és együtt beszélik meg mire fogadjanak és mennyiben...
szerintetek jelentkeznem kéne?<#idiota>#idiota>
ok
amúgy
Népszerû témák
1. Internetes Fogadások, Tippmix
\" Forca Barca! \"
Játsszon felelõséggel!
A játékszenvedély betegség.
Vigyázzon magára és környezetére!
Olvasson utána
Kóros játékszenvedély
A kóros játékszenvedély terápiás lehetõségei
Kihez fordulhat segítségért?
Gamblers Anonymous (G.A.) már Magyarországon is!
"A Névtelen Szerencsejátékosok olyan férfiak és nõk közössége, akik megosztják egymással tapasztalataikat, erejüket és azon reményüket, hogy megoldhatják közös problémájukat és segíthetnek másoknak is felépülni a játékproblémából."
www.gamblersanonymous.hu
Nyírõ Gyula Kórház (Budapest)
A kórház mûködteti az ország egyetlen játékszenvedély betegségre szakosodott osztályát.
Elérhetõség: Nyírõ Gyula Kórház, II. Pszichiátriai Osztály
www.nyirogyulakorhaz.hu
1135 Budapest, Lehel u. 59.
Telefon: 451-2667
Könyvajánló:
Fortuna szekerén...
Szerencsejáték kultúra a magyar társadalomban és a játékszenvedély-betegség
Szerzõ: Dr. Veér András; Dr. Erõss László
Budapest : Animula, 2000, Terjedelem: 195 oldal.
Megvásárolható: www.szakkonyv.hu , www.pontkonyv.hu
"A nyerés, a meggazdagodás, a "végre egyszer szerencsésnek lenni" vágya számolatlanul vonzza a nagystílû szélhámost, a matematikai táblázatokkal felszerelt profit, a "biztos tipp" szédületében vergõdõ játékost, a mulatságra, szórakozásra vágyó kisembert és a szenvedélybetegeket - tekintet nélkül rangra, korra, kórra és egyéb körülményekre. Remélhetõleg ebben a tudományos igényességgel készült, de minden érdeklõdõnek szóló kötetben a tisztelt Olvasó megtalálja azokat a szempontokat, melyek révén kialakíthatja saját álláspontját a szerencsejáték - olykor szenvedélyes - kultúrájával kapcsolatban."
Szerencsejáték szenvedélybetegség
A nemzetközi irodalom áttekintése
Összeállította: Lakatos Mária dr.
Kiadja a Szerencsejáték Felügyelet, Budapest, 1993. Terjedelem: 236 oldal
112 Barcelona - Dinamo Kijev H 1.11 2-0
234 Barcelona - Almería H 1.12
149 Ajka - Gyõr V 1.50
229 Bayern München - 1. FC Köln H 1.20
142 R-N. Löwen Kronau - Grosswallstadt H 1.08
144 Flensburg - Wetzlar H 1.03
Eredõ odds: 2.48928
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 500 Ft
200 Apoel Nicosia - Chelsea: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) V 1.68
179 Manchester Utd. - Wolfsburg: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.61
183 Milan - FC Zürich H 1.17
189 Real Madrid - Marseille H 1.20
239 U20Brazília - U20Csehország H 1.40
215 Azerbajdzsán - Törökország V 1.13
201 R. Bopanna - F. Gonzalez V 1.09
Eredõ odds: 8.05453
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 1610 Ft