Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
500 lehet belõle a 7en
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
még1 gól meg 2 a milanon meg 1 a bordeauxon
csak még1 a bayernen meg 1 a portonak és már örülök is 😄
nem sokat kérek csak összesen még 6 gól kellene :S
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
a farkasok csapata bl csapat lett ?😮
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\" Forca Barca! \"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
234 Barcelona - Almería H 1.12
ez a 2 kell és nyertem 500Ft-ot
a póker az már -szerintem- messze nem szerencsejáték 😊 miután az ember heti 5-6ezer leosztást játszik (egyszerre 3-4 asztalon), és jobban beleveti magát, már korántsem szerencsén múlik. én ezért is szeretek pókerezni, és ott általában zsét szakítani (az egyetlen hátránya, hogy 2-3 óra, így "lassú" pénzszerzés 😊). tudod mikor kell eldobni, akár Q-Q párt is kézbõl, etc, onnantól ez már kinövi a szerencsejáték kategóriát 😊
\" Forca Barca! \"
bwin: 2 hét alatt 20 rongy kb, mindent elbasztam amig 1.5 évig építgettem (persze sokat nyertem ott is, de nem áll szándékomban újratölteni)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
mondtam én hogy erõs csapat az árja
vagy miért izgul ha amúgy is bukó
\" Forca Barca! \"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
már mindegy úgy is buktam a szelót
annyira tudtam hogy a Milant nem szabad megtenni... nem is raktam meg. ondjuk sokra nem mentem vee mert az is elment amit raktam...😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Így végülis 5 szelvéynem kukában,és nincs is már több,mivel 2 kétesélyes volt,egy sima fixes ugye rajta cszka..kapják be!!
Megfogadtam már hogy 1.5 alatt nem írok mecscet annyit buktam már rajta:-(
Go Jeff Go!!!!
de a többi is cask ez a legfontosabb ^^
még a kapufát is érintette a lövése sztem 😄
igaz 1.45 ös szorzó de sztem a nap tutija ha az odds / mérkõzéseket is nézzük meg a realitást is.
azt a magyarok rúgtak U20-ba gólt 90+-nál
pedig már kezdtem örülni
eredmenyek.comon