Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Arsenallal kapcsolatban akkor mi lett a végítélet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kuci06
ugyanez, csak Barcával

DVSC-TEVA - FC Liverpool (Háromesélyes fogadás) FC Liverpool
FC Barcelona - Inter (Háromesélyes fogadás) FC Barcelona
Fiorentina - Lyon (Háromesélyes fogadás) Lyon

500 pénzzel, 7.65-ös szorzó 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

az nembaj attól nyerhet bár sztem sem fog és az inter sem 😄
otthon nem nagyon produkálják magukat na és a roma-val sem bírtak sztem jó kis iksz lesz megint :S
egyébként amire nem számítanék az az Inter gyõzelme és az arsenal veresége ,na és a sevilla gyõzelme xD
félidõben megmondom hol várok meglepit!
standard , debrecen,lyon ---vki vezetni fog tuti!
végeredményben bíztos vagyok abban,hogy a fiorentina nyer és az arsenal mecsen 2.5 gól alatt lesznek a gólók száma.
debrecen mecsen kb 2 gólt várok
barca mecsen 4et minimum és kajak döntetlent és így az ucsó fordulóra marad minden
AZ alkamar nyerni fog de ki is kaphat

ezeket érzem de nem fogadok rájuk mert csak egy megérzés amit csak ugy beírtam 😄
Shep
A Lyont miért nyomja mindenki, már tovább jutottak, nekik ez már nem létkérdés.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

na ma az unireia és a rangers gyõzelmet megraktam azt kész passz pussz
DVSC-TEVA - FC Liverpool (Háromesélyes fogadás) FC Liverpool
FC Barcelona - Inter (Háromesélyes fogadás) Inter
Fiorentina - Lyon (Háromesélyes fogadás) Lyon

ez bejönne bakker! 22 es odds van rajta

Shep
Legyen már vége a Rubin meccsnek!!!

WuFraZselic
Abidal? hisz õ nem h1n1es? 😮

viszont Sneijder is csak pados... remélem Eto'o most kezdi el a gólgyártást a BL-ben 😄DDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Hát pont ezért írtam ,hogy nem látom értelmét. Most csak azért pénzt rakni valamire, hogy legyen min izgulni szerintem hülyeség. (bár a nyerõ automatától még mindig jobb)

Forza Italia
Nos a Barca kezdõje

Valdez---Abidal-Puyol-Pique-Alves---Keita-Busquets-Xavi---Iniesta-Henry-Pedro

Inter Kezdõje

Cezar---Maicon-Lucio-Samuel-Chivu---Cambiasso-Zanetti-Motta-Satnkovic---Milito-Eto'o

Messi és Ibra cserepadon

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
persze, egy bizonyos szintig
de ha az ember nem nyer, úgy elég drága hobbinak bizonyul 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

az arsenalról egy kis szösszenet 😄

Az ágyúsok három gyõzelemmel és egy döntetlennel vezetik a H csoportot, és tulajdonképpen a mai mérkõzésen az iksz is elég lenne a továbbjutásukhoz. A csapat mentalitásától azonban távol áll a defenzív taktika, a korábban említett statisztikáról nem beszélve. Wenger most azért bosszankodik, mert a legjobb formában lévõ gólvágója, Robin van Persie megsérült a holland válogatott fellépésén, ráadásul a csatársorban Bendtner sincs bevethetõ állapotban. Ugyanakkor olyan támadók várnak bevetésre, mint Arsavin vagy Eduardo Da Silva, tehát a mester így is ütõképes együttest tud pályára küldeni. A Standard Liege együttesét Bölöni László irányítja, aki hatalmas népszerûségre tett szert a városban. A csapat tavaly megnyerte a bajnokságot, most azonban „csak” a 4. helyen áll a tabellán, és a legutóbbi öt bajnokijából csupán egyet tudott megnyerni.
dehogy is nem nagyon jol jonne egy kis penzecske 😊 😊
mert te nem akarsz nyerni

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

az elso szelo jonak nez ki, csak Real nem bisztos...
Fiorentina - Lyon X
Bordeaux - Juve X
ere nem tennek X-et
Debrecen - Liverpool (1:0handi) 2
Manchester - Besiktas 1
Real M. - Zurich (0:1handi) 1
Bayern - Maccabi 1

Másik szeló

Fiorentina - Lyon X
Bordeaux - Juve X
Barca Inter (0:1hendi) X2
Debrecen - Liverpool 2
Leeds - LEyton 1
Ac Milan - Marseille 1X

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Shep
Nekem itt valaki annak idején azt mondta, hogy kedvtelésbõl is lehet fogadni. Bár én annak nem látom értelmét.

miki - ird csak ki h mit raktal fel 😊
WuFraZselic
miért mi másért fogad az ember?

en betetem liverpool tiszta 2-be, legalab mostan nyerjen ha mar ligaba nem tud
na kazan kiev elkezdodot a masik felido 😊 hajra kiev 😊
1:0 ás hendikappal is megraktam,és arra madjdnem 2es szorzó van

Azért ez mégis csak egy BL ,bár semmi sem lehetetlen

MaSzKa
Liverpoolra érdemes fogadni?

mert csak a pénz kéne

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

lehecseges de nem hinnem h anyi lesz, max 2:1
WuFraZselic
ezt így már pár napja tippeltem 😄 de most látom már tárgytalan 😄 bár ki tudja... Tottenham meccsen is 1-0 volt a félidõ...

WuFraZselic
igen, elpókereztem az idõt 😄

azért írtam #18495 😄😄😄D

eleg ha 1:1lesz 😊 nekem megfelel
beálltál jósnõnek ? 😄 Én is amúgy,de a 3-1 meredek...annyi gól nem lesz

Forza Italia
Félidei 0-0 -ból nem nézem ki h 3-1 lesz😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
(egy durva 2. félidõ után 😄)

en kivancsi vagyok ara h mien mecs lesz, remelem valahol fogjak adni.. es ha igen megnezem azert is h hogyan jatszik barca.. mert egyaltalan nem szeretem ouket!! nekem eleg ha ad inter egy gol es kiev is eleg ha ad egy gol es megvan eza ket mecs is es utana szepen lasacskan a tobi mecs is ugyhogy igy
WuFraZselic
pedig a Kazan 3-1re fog nyerni 😄

jo ez a kettõ...de az elsõ két meccs bukik szerintem... Dynamo nem fog golt lõni,Inter triplán.. Barca támadó része kidõlt,nagy hangsúly lesz a védekezésen, szerintem esélytelen az Inter gól...

WuFraZselic
azért mert a barca kikapott hazai pályán a kazantól, az Inter nem fog... vagy ha A megveri B-t, és B megveri C-t, akkor A megveri C-t is?

B. Bystrica 1 - 0 Kosice

Moldava 1 - 3 Dun. Streda

akor mongy valamit ere 😊 vagy nezd meg akar hol 😊
Elsõ két meccs szerintem bukta

Vendeg gol mecskozbe : Kazan - Dyn.Kiev
Vendeg gol mecskozbe : Fc Barcelona - Inter Milan
Debrecen - FC Liverpool 2
Arsenal - St. Liege 1
Leeds United - Leyton Orient 1
Livingston - Albion Rovers 1
U. Catolica - Everton (2:0) 1
B.Bystrica - Ko¹ice (2:0) 1X -megfogtam
Moldava nad Bodvou - Dunajská Streda (0:3) 2 - megfogtam
ami mara volt adva
basszus mi van veletek???? :S kajak,azt hiszitek,hogy az Inter elveri a Barcát a Nou Camp-ban??? jó,a rubin-nak sikerült,de ez az Inter szvsz jóval gyengébb a Barca-nál,én is Barca-Rubin továbbjutásra tippelek,a mai meccsre pedig két döntetlenre! a Barca vagy gyõz 1 góllal,vagy 0-0 lesz,a Kazan pedig 2 góllal elveri a Kijevet!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

na en megmondom a tuti eredmenyt 😄
Kazan-Dyn.Kiev 2:1
Barca-Inter 2:3
remelem 😊
Shep
Semmmi sem biztos, de a realitás az, hogy igen kikapnak.

MaSzKa
ha érdekel lehet eladom 3500ft-ért cakk pakk

MaSzKa
az Biztos, hogy ma Debrencen simán kikap??????????????????????????

Shep
Nem tudom, csak poénkodtam. Máshol nem így van írva szóval fogalmam sincs mit jelent.

MaSzKa
pár ezer forint volt csak

Barnabyka
hogy érted azt hogy együtt? Azóta lõttek még két vagy három ilyen gólt a meccsen (katt linkre) és most egyszerre ütik be vagy mifene?..ilyet még nem láttam.

WuFraZselic
mind1, 0-1es hendivel is nyerni fog a pool, nem csak 1-0ással 😄

fsgh
elírtam😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Együtt szerezték a gólt.