Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Én nem gondoltam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Eddig jó vagyok az Inter x-bõl nem lesz semmi, de a Rubin x fél hasznából belefért. A Liver viszont mi nulla, a végén még 1-1 lesz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sevilla ugyis mingyá kifog egyenlíteni

buldozer99
nemis tudom mér gondoltátok h inter nyer..., annyira egyértelmû volt a Barca. Eddig lemosták az intert...

Forca Barca

De a félidõben fura eredmények vannak... Mindenhol csak az egyik csapat lõtt gólt,minden egyes meccsen 😊

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Shep
Na mi van az agyonsztárolt Interetekkel? 😊 A buszon maradt a gólvágó cipõ? 8)

csak neki nincs rajta Arsenal meccs

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

yah 2-0
el is dophatod mert az arseanal vezet!
az unireia is vezet mostmár tényleg remélem a rangers megforítja mert nem akarnék a stuttgart miatt szopókázni :S
Matthew Prosac
vezet az Unirea is 😊 hehe

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

tényleg nekem még van egy ilyen szelóm is😄 :
RubinK -DinamoK 1.fi. D 2.09
1-0 debrecen liverpool V 1.97
Unirea urz-Sevilla D 3.25
Az alkmaar Olympia 1. fi D 2.05

Forza Italia
Vezet az Arsenal is

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

buldozer99
hnapra mit javasoltok egyébként? én real-t néztem ki hendivel, meg a mu-t, de valami nagyobb öszeggel kéne megdobni vmit...

Forca Barca

ha nem változik a fiorentina, inter meccs akkor 2 szelvény bukva, 2 fogadásnyi összeg maradt.

áá most kezd el egy kicsit "támadni"az inter... ha ez támadás...

na csak ez maradjon a végeremdény! Aztán most drukkoljatok teljes gõzzel a Rangersnek,hogy szépítsen majd fordítsa meg a mérkõzést!
az meg foghatja a fejét aki az inter gyõzelmére tett 😄 bááár most sem értem milyen alapon mertek rá tenni :S
3-1 a vége? de a 4 v több gól tippem viszont jönni látszik
Matthew Prosac
Fiorentina is vezet

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

2 0 innen lesz döntetlen a mecs😄

Matthew Prosac
ha én elbúcsúztam a szelvényemtõl, 2-0 a Barca, ez már nem lesz döntetlen a félidõben..

fsgh
csúnyán ki fog kapni az Inter😞((

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Forza Italia
2-0 mondtam h nyer a barca😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bazdmeg 2 0 barcának

buldozer99
Pedrooo, mekkora játék, ez igen...

Forca Barca

yah : (
mindig keresztbe tesznek nekem :S
bayernre nem is fogadok 😄 mostmár jön stuttgart is!
buldozer99
Inter nem valami sokszor ér labdába...

Forca Barca

Matthew Prosac
Stuttgart vezet 😮

vezet a barca is 😄 na az interre tevõk foghajták a fejüket!
am eredmenye.com-on most írják a vezetéknevüket is a góllövõknek. azelõtt nem volt :S vagy én tudom rosszul?😄
nekem meg X kéne:/ a barca mecsen de ahogy játszik a barca sztem 3 : 0 lesz:/

buldozer99
Piqueeeeeeeeee, ezaz, köcsög lottozo meg bezárt, pedig egy iylen szelot raktam volna, pool hendi, barca, arsenal...

Forca Barca

Matthew Prosac
sajnos a Barca vezet :C
pedig nekem a félidõ X-re kellene ott

Forza Italia
Vezet a Barca. Nagyon jól játszanak

Remélem a barca meg a fiorentina mecs X lesz és jó is meg a liverpool 2 vel nyer😄 és jó is

Matthew Prosac
na a Pool gyors volt... 0-1

Liverpool sokáig várt 😄

Matthew Prosac
na hazaértem, raktam egy tippix szelót vonat elõtt, lesz min izgulni 😊 (300-> kb 63ezer várható, ha jól emlékszem xDD)

fsgh
2. negyed Alba Berlin 37 - Teramo 30

Itt kéne az a hazai gyõzelem😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
bármi lehet

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fiorenntina mecsre mit mondtok?

WuFraZselic
akkor talán a ManUnited... a besiktas nagyon gyenge...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
a Bayern az életéért küzd... és kétlem hogy a Maccabi állítja meg õket 😄 nekem mindkettõ biztos, de talán a Bayernt tenném

😄 lol 😄 folt

Shep
Hát igen, azért folt nem könnyû szerezni, kevés csapat képes rá 😊

na en mar eltephetem a szelvenyem 😞 😞 kiev nem adot folt 😞 ;(
fsgh
egyik se... Mindekettõben ott az x lehetõsége...

Shep
Úgy akarnám ,hogy Liver- Real- meg valamlyik a 2 közül, de az Arsenal x-tõl félek, a Májer meg ááááá annyiszor beszivattak már.

Shep
És igen meg is van Rubin - Dynamo X (0-0) 😊)))

WuFraZselic
szerintem mindkettõ 😊
de inkább Bayern

Shep
Na még 3 perc a Rubinon, remélem elpasszolgatnak.

Shep
Arsenal, vagy Bayern? Szerintetek?