Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Mondtam ,hogy nem nyer a Lyon!!

Politehnica Iasi - Pandurii
kombinációs fogadások Rom. Divizie A 1 1 (1-0) 2.05

Gillingham - Yeovil
kombinációs fogadások Eng. League One 1 (1-0) 2.05

Rubin Kazan v Dynamo Kyiv X @ 3.20

Barcelona - Internazionale
hazai csapat gólt lõ Bajnokok ligája Igen (2-0) 1.11
Tue 09-11-24 20:45 Fiorentina - Lyon
hazai csapat gólt lõ Bajnokok ligája Igen (1-0) 1.20
Tue 09-11-24 20:45 Aldershot - Northampton
hazai csapat gólt lõ Eng. League Two Igen (2-1) 1.21
Tue 09-11-24 20:45 York City - Gateshead
hazai csapat gólt lõ Eng. Blue Square Premier Igen (1-0) 1.09
1.76

Debreceni VSC v Liverpool 2 @ 1.27
Arsenal v Standard Liege 1 @ 1.27

Bayern München v Maccabi Haifa 1 @ 1.25
Manchester Utd v Beºiktaº 1 @ 1.36
Real Madrid v FC Zurich 1 @ 1.15
3.15

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fsgh
Milan X Atletico nyer

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

buldozer99
szval hnapra mit javasoltok? real, mu biztosnak érzem...

Forca Barca

Barcelona - Internazionale H (2-0)
Debrecen - Liverpool V (0-1)

Arsenal - Standard Liege H (2-0)
500---> 1700 huf

egy kis bevétel <#vigyor2> (tudom nem sok,de ez most jól jött xd)

cesc fábregas

WuFraZselic
A KURVA ANYÁD LEEDS, 92. percben nyernek... most már baszhatom

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
és ott a Leeeeeeds góóóól

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
Ááááááááááááááááááááááá KULABÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

sztem meg nem,nem is tehették hiszen ha 1-1 akkor gáz van szóval arra õk nem apellálhatnak!
de nem érted? ez a liverpool nincs a legjobb formájában és épp ezért tudtak csak 1-0ra nyerni és mivel jobb a másik két csapat ezért tudták õk a debrecent több góllal megverni!
Na gyerekek a mai nappal befejeztem a fogadásokat, az ég világon semmi értelme,ami mostanában megy egy szégyen. Szevasztok

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

fsgh
Hát ez a nap nem volt valami jó😞

Legalább akkor lett volna 1-1... ha már nem 0-2

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
én a helyükbe visszalépnék a Debrecen javára az EL szerepléstõl 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Akármi is lesz a Loki meccs vége, annyira jó érzés volt látni most is, ahogy Gerrardék kétségbeesetten csúsznak be szögletre mentve xDDD Feeling!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
á benned nem bízunk az Ajaxos incidens óta <#idiota><#idiota><#idiota>

(j/k)

Matthew Prosac
ennyit tudok rá reagálni xDDD

WuFraZselic
Leeds, Pool no comment

amúgy Dean, a Pool akármilyen szar formában van, egy Debrecent 4-5 góllal kéne minimum verni... de gondolom a fiorentina vezetése után leszarják a dolgot...

nézitek a eredményeket?
egyetlen egy mérõzés sincs ahol mindkét csapat lõtt volna gólt!
kivi vok most hány helyen lesz a 88.perctõl gól 😄
holnap sztem gólzáporos mérkõzéseket fogunk látni
Matthew Prosac
85' Milton Keynes - Carlisle 3-4 xDDDD

Matthew Prosac
Ááááááá hogy nyom a Loki!!!

mit vártál tõlük?:S itthon se bírtak velünk és én mondtm,hogy hendivel tuti nem jön,mondjuk én hendivel hazait vártam ^^
fsgh
Pool se lesz meg hendivel😞 Annyira érdektelenül játszanak...

WuFraZselic
látom Liverpool sem szeretne továbbjutni, kétlem hogy egy esetleges pontegyenlõség esetén jobb gólkülönbséggel lenne esélyük 😄 😄

és mily véletlen hogy a Leeds sem akar nyerni, 1. a 18. ellen, és 1.35 az oddsa, aminek normál esetben 1.17, 1.22nek kéne lennie... nem gyanús 😄

fsgh
hmm nem hiszem el. belenyúltam a 3 csapatba aki ma nem lõ gólt??😄 (AZ,Sevilla,Lyon)

179 Manchester Utd. - Besiktas H 1.44
190 Milan - Marseille H 2.00
187 Bordeaux - Juventus H 2.60
176 CSZKA Moszkva - Wolfsburg D 3.30
210 Porto - Chelsea H 2.62
Eredõ odds: 146.55926
Tét: Ft

Max. nyeremény: 14655 Ft

4/5
Matthew Prosac
"milan,bordeaux,mu meccsen 4 v több gólt várok!"û
én egyiken sem, fõleg nem a Bordeaux meccsen..

😄dd

holnapra megvan a tutifrankó
porto nyer
milan nyer
real nyer
mu nyer
bordeuax siman veri a juve-t
apoel is nyerhet
cszka ikszelni fog a farkasokkal
maccabi haifa még gólt sem lõtt a bl-ben! sztem holnap fog lõni egyet😄

szóval én ezekben gondolkozom

milan,bordeaux,mu meccsen 4 v több gólt várok!
apoel,chelsea maximum 3at
WuFraZselic
szerintem az Atletico lesz az egyik 😊

buldozer99
loool😄😄

Forca Barca

Matthew Prosac
esélytelen dolog. ennyi meccs közül egynek biztosan döntetlennek kell lennie..

fsgh
gyanús h 0-1 marad a pool meccs:S

kuci06
höh 😄

Manchester United - Besiktas (Háromesélyes fogadás) Manchester United
AC Milan - Marseille (Háromesélyes fogadás) AC Milan
Real Madrid - FC Zürich (Háromesélyes fogadás) Real Madrid
APOEL - Atlético Madrid (Háromesélyes fogadás) Atlético Madrid
FC Bayern München - Maccabi Haifa (Háromesélyes fogadás) FC Bayern München
FC Porto - Chelsea (Háromesélyes fogadás) Chelsea

17.20-as szorzó AS?😄?:
háááááátha összejön poénnak😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Matthew Prosac
Romániában meg hittanóra van meccs helyett, vagy mi? 😮

buldozer99
mégnem..😄

Forca Barca

ja most nézem a milan-ra 2.00 a szorzó és sztem ez ajándék mert én kb 1.4et adtam volna rá 😛
fsgh.: grat
ááá ahogy leírtam a stuttgartnak 0-2 :'(
fsgh

ez megvan. a utolsó meccset még nem írta oda😄 megoldottam én.

4-3 ; 4-4 ? 😄

mindekinek a sevilal kell?
figy ha a rangers nem nyer akkor adom,különben nem adom a sevilla gyõzelmet!
WuFraZselic
azért csak rátettél egy ezrest... 😊

Matthew Prosac
gigalol.
56' Milton Keynes - Carlisle 3-3

buldozer99
179 Manchester Utd. - Besiktas H 1.44
203 *(0-1) Real Madrid - FC Zürich H 1.50
207 Apoel Nicosia - Atl. Madrid V 2.20
Eredõ odds: 4.75200
Tét:1000Ft

Várható nyeremény: 4750 Ft

183 Bayern München - Maccabi Haifa H 1.29
190 Milan - Marseille H 2.00
205 Real Madrid - FC Zürich 1. félidõ eredménye H 1.50
Eredõ odds: 3.87000
Tét: x Ft

Holnapra ezeket néztem ki, szerintetek? milantol és atleticotol kicsit tartok...

Forca Barca

WuFraZselic
akkor bukjam el a 9 rongyos mixem, csak fordítson az Inter 😄DDD

fsgh
Sevilla,AZ,Lyon gól kellene. ha már ott tatunk ki mit kér😄

WuFraZselic
hát így ja...

egy sevilla forditás nekem se esne rosszúl...<#vigyor0>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Forza Italia
Kéne egy Leeds gól

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
pool félidei vezetés megvan, kéne egy alkmaar gól és sevilla fordítás 😄

WuFraZselic
mondjuk rám vallana, ha leikszelne a Leeds 1.34ért 😄 (akárcsak tette ezt a galata, palermo, pana a hétvégén)

fsgh
Nem tudom a többiek h voltak vele, de én poénszelóra raktam. am egy xet is aláírtam volna😞 nagyon szomorú vagyok de az az Inter miatt van. fogadások am jönnek😊 mindjárt mutatom is😊

Matthew Prosac
énis raktam a League 1-bõl, a Milton Keynes Dons - Carlisle meccset döntetlenre. 20 perc után 0-3 volt a vendégnek, most a szünetben 2-3 😄D jó kis meccs, és sztem döntetlen is lesz, ahogy jósoltam..

WuFraZselic
meccs miatt a net meghalt, bárcsak fórumozást választottam volna estére ahelyett 😄 szerintem a 2. félidõre 10 feletti annak az oddsa, hogy az inter teljesíteni tud egy passzt 😄

amúgy remek, egyetlen league 1 meccsen nincs gól, persze az pont a Leeds 😄D Arsenal is simán hozza, az már szinte be is jött, kéne még 1 pool illetve leeds gól a boldogsághoz. egész pontosan gyõzelmek 😄 Sevilla meg nehogymár elszórakozza 😛

beál luis fabiano..😄