Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fergusonpapa
Addig jo leálni mig fügöség nincs belöle ilyen egyszerü,kelet volna valamire egykis + pénz nem jöt össze ez van

Am most nem értem ezta szisztéma dolgot,mai szelvényemen is a két biztos mecs ment el ahogy igy álltalában is...lásd hétvégén is..

Mert most kigondoltam h van pl 400tja az embernek,ezeket megteszi kisebb szorzoju de minél realisabb mecsekere...és tornáza fel magát és mindig ugy kalkulál h na most van pl 2000-3000 ftom már mert edig feltornáztam a kezdö tökét,akkor most mennyi megy szebbe és mennyi forgatva a többi tippmixre én igy látom kb..igy nehezbb bukni...de h megélni belöle hát nem tudom inkáb plsuz szepénz..föleg ha az elején bejön az embernek hogy lehesen miböl forgatni

www.icewebhu

WuFraZselic
Pool, Juve után nem lepõdnék meg

Shep: hát a milan-real továbbjutás szinte borítékolható volt (ugye X2 esetén ez összejön), a bayernbe kevesen bíztak (bíztunk 😄)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Barca biztos továbbjutó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Banano
Aham,
és mi lenne ha kijev megverné barcelonat , és rubin pedig az intert?

Inter/barcelona búcsúzna?😄 Elég vicces lenne.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Shep
Látod ez a baj ,hogy alapvetõen szerencsejátékként kezeled, ezért el sem tudod képzelni ,hogy ezzel hosszú távon ki lehet hozni egy stabil hasznot. Egyébként vannak szisztémák, nekem is van pár amik szerint játszok, de tovább keresem a legjobbat, hogy még kisebb tõkére legyen szükség hozzá (nem egyszerû).

Wufra:
szakmai titok 😊 Esetleg privátban majd megosztom veled (ha ide beírnám csak lehülyézés lenne a vége, meg kinek hiányzik még egy illik-szabály 😄), hogy hogyan jött ki a májer-real-milan továbbjutás és miért gondolom ,hogy nem nyer az Inter (ez azért nem olyan tuti, mint az elsõ 3)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
... ellett mondva, egymás elleni eredmény számít, és a lyon oda-vissza verte a poolt (vagy 1 gyõzelem 1 döntetlen, nem emlékszem pontosan)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Banano
Miért ? Pontegyenlõség lenne akkor .Lyon 10 Liverpool: 10

Elõbbi komment: Érdekes,csak még nem jöttem rá hogy egy szerencsejátéknál mi lehet az a bizonyos "szisztéma" , ez olyan mintha lottóban : elsõ héten 2es 3-as számot X-elem ,második héten 4-es 5-ös, attól még ugyan úgy bukni fogsz.
Vagy például itt is mindenki azt csinálja, kiválogat 100-200meccsbõl 1-2-3at kombiba nyomja 1.2-1.3 as szorzóval és reménykedik,ettõl függetlenül nagyon nem biztos a gyõzelem.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

WuFraZselic
ezt mire alapozod? 😄 mert akkor megteszem az x-et (is) 😄

Shep
Semmi.

Shep
Hát pedig külföldön többen is élnek ebbõl, jó ha tudod. Persze õk nem olyan ész nélküli, hülyegyerek módjára játszanak, mint a többség. Hanem korrekt szisztémákat követve, azoktól nem eltérve.

Banano
Jah egy kérdés: Mi lenne akkor ha holnap nyerne Debrecen és Liverpool kiütné Fiorentinát ?

Shep
Na megnéztem és továbbra is azt mondom, hogy nem fog nyerni az Inter. (persze lehet a 4-bõl 1 elmegy, de akkor sem rossz arány)

Banano
Sportfogadás valakinek munka?:o Ebbõl nem hinném hogy meg lehet élni.Max 1hónapig aztán úgyis jön valami bukta.

WuFraZselic
én is megtettem a real + bayernt, csak sajnos rossz kombinációba 😛 mondtam már vasárnap deannek, hogy a juve csak azért nyert hétvégén, mert volt 2 fontos hiányzó az Interbe, Bayern ellen nem lesz olyan könnyû 😄

Shep
Jó, jó mindjárt mondom a tutit, csak mgé megnézek valamit. (ma is megmondtam ,hogy májer, real, milan továbbjut (meg is voltak téve, nem csak a levegõbe beszéltem))

Shep
Úgy látom te is úgy vágtál bele, hogy azt hitted a sportfogadás egy könnyû pénzkereset, pedig ugyanolyan kõkemény munka, mint bármi más, és itt még szerencse is kell. Hó végén nem dõlhetsz hátra, hogy na pár nap és a számlámon a lóvé, mert bizony elõfordulhat, hogy épp, hogy csak csörög valami a persely alján.

WuFraZselic
akkor az idegenben lõtt gólok az összes meccsen

WuFraZselic
Inter nem fog kockáztatni.
Sneijder pedig újra játszik, akivel az Inter nem kapott ki, és kurvára meglátszik a hiánya hetek óta 😄

fergusonpapa
nem tudom már..mai után teljesen elment a kedvem,még héten teszek valamit és ádiosz tipmix

www.icewebhu

Shep
De ha megint 1-1, akkor meg a több lõtt gól? Akkor tuti, hogy a Barca nyer Inter meg x vagy kikap lesz 😊

WuFraZselic
jah

buldozer99
😄😄

Forca Barca

Shep
Akkor mi van, ha holnap az Inter x-el akkor ki a továbbjutó? Az idegenben lõtt gól számít, és ha megint 1-1 lesz?

Shep
Ablakon kidobott pénz 😊

fergusonpapa

Lyon - Debrecen A végeredmény: 4:1 12.00
Dinamo Kijev - Barcelona 4.85 / 3.45 / 1.70 V
Internazionale - Rubin Kazan 1.52 / 3.65 / 6.40 H

31x

www.icewebhu

Banano
#2kommentel lejjebb

Most már 2euro van a számlámon.😄

Matthew Prosac
vastag lettél mint a mammutszar 😄DD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fergusonpapa
valaki tesz a debrecen ellen??😄hányat kap,?én 4:1re sacolok

www.icewebhu

Banano
Apropó,nálam is dõlt a lé:

1. Juventus - Bayern München - Dupla esély , Fogadásod:12
2. Vitoria Setúbal - Sporting CP -Fogadásod:2
------------
2.01x

1euro--->2.01

fergusonpapa
kéne tuti mecs de egyiksem az,föleg mai nap után h épp azok bukfenceztek akik tutik voltak

www.icewebhu

fergusonpapa
sevillát hát nem tom 😊inkáb kihagyom,ma voltak jobb mecsek,öszekelt volna kötni a két napot

www.icewebhu

WuFraZselic
hát, még így is több esély van rá, mint egy Arsenal gyõzelemre 😛

Matthew Prosac
te mit raktál mára fõtörzs?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Banano
Ezek után egy X is simán lehet a Lyon meccsen..úgyis mindegy már nekik.<#buck>

Shep
Aztán a Sevilla majd jól leixel megint ►😉

WuFraZselic
inkább sevillát tedd stuttgart helyett 😊 olympiakosz helyett meg mondjuk lyon 0-1el (bár pool is nyer szerintem, én megteszem)

Shep
Én egy dolgot érzek holnapra, hogy a Liver nem fog nyerni

fergusonpapa
Dinamo Kijev - Barcelona 4.85 / 3.45 / 1.70 V
Internazionale - Rubin Kazan 1.52 / 3.65 / 6.40 H
Olympiakosz - Arsenal 2.15 / 2.85 / 3.70 V
VfB Stuttgart - Unirea 1.65 / 3.45 / 5.25 V

48x

merész lesz

www.icewebhu

nem értem 😄 akkor mivolt aza 300ft-os kép?😄

de én mondtam is h inkább a lyon-t raktad volna meg mint a chelseat!
am nézem a gólt :S hát kegyetlen
az uccsó percekben eladják a labdát azt igy 2-2 :S részvétem
fsgh
Nem biztos az😊 majd kiderül 1-2 hét múlva.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Nem tudom mi a módszered, de biztos jó 😊

fsgh
van azért 1 apróbb változás a módszeremmel kapcs. Mostmár lefed a hülyeségeimet. És rakok 1-2 biztos szelvényt.

Ez ma a Mu gyõzelem és a Real-Juve gyõzelem volt. Utobbi elment. De ha ma csak a Mu jön be akkor is 0 vagyok.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
Boro-ról értesíthettél volna 😊

Shep
Kurva nagy mákod volt, de ezzel a módszerrel megint minuszba fogsz kerülni elõbb vagy utóbb.

WuFraZselic
jézus fasza :S ennyire nem szabadott volna bízni bennük :S

fergusonpapa
olimpiakos 22-6gol arány bajnokságba.nem kapot még ki és BLbe meg fos..most nm tudom eldöntnei kire tegyek..tipeket holnapra?

www.icewebhu

WuFraZselic
nem, mert nem tetted meg hozzá Buttot mint gólszerzõt

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

fsgh

Na, belenyúltam-e a tutiba ezzel a szelóval?😄

Matthew Prosac
kár ezen gyötrõdni mostmár -.- lefújták a meccset nem lehet mit tenni. tanulni kell az esetbõl. pl hogy nem rakunk olyan meccsre ahol nincs tét, mert kiszámíthatatlan. ezt a mai nap jól bizonyította