Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
hogy a picsába volt, hogy az elsõ félidõbe a Chelsea gólt visszavonták

a második félidõ végén meg az Apoel gólt megadták majd visszavonták majd megint megadták

a kurva anyjukat

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Matthew Prosac
éjjel idefirkantok valamit hogy mi a sejtésem a holnapi meccsekkel kapcsolatban, de hozzáteszem, ez a bl egy lutri

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
a mai meccsek után én már nem írnám le a fiatalokat seholse 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

tényleg :|nem lett hazai gyõzelem.
holnap meg nem lesz idegenbeli gyõzelem? :S
nem elképzelhetetlen - de mivel 1 lesz az max a barca lehet.
ha egy ikszet néznem kell akkor az az arsneal lesz 😄
a többi hazai.
gólók.. vazze egyszerûen selytelmem sincs :S
Shep
Lesz az még így sem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

buldozer99
A YoungGuns forrása szerint Bartley és Cruise is kezdeni fog holnap
tipp
--------------- Fabianski ---------------
Gilbert -- Bartley -- Silvestre -- Cruise
----- Ramsey -- Eastmond -- Merida ------
Walcott --------- Vela --------- Wilshere
Sztem kikapunk, de lényegtelen ez a meccs, jó tapasztalt gyûjtés a fiataloknak (Bartley és Cruise is elõször léphet pályára felnõtt meccsen).

Arsenal topikból...

Forca Barca

fsgh
90+ Reading 2 - 4 Crystal Palace

Hála az égnek!!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
azért az nemsámli hogy azoknak a hazai csapatoknak akiknek nyerniük kellett volna, és olyanokkal játszottak akiknek hullamindegy volt, egysem húzta be 😄
sõt, konkrétan egyetlenegy hazai csapat se nyert 😄 2 x híján mind vendég 😄

fsgh
újrakezdés óta pluszba vagyok. megfontoltabb😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
nap szégyene a WBA és a leeds mellett

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Hoppá, most nézem volt egy szelvényem amin Real gyõzelem volt magában 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
Boro - Blackpool 0-3 AZSDAZSDAZSD 😄DDDDDDDDDDDDDDD
sosetöbbé angol 2-re (se)

Shep
Olyan játékos szelvénye nem ér aki már egyszer abbahagyta 😊 (függõség) 😊

hát a macabi haifa ugy bucsuzik a bl-tõl h egy pontot nem szerzett sõõt még 1 gólt sem volt képes lõni 😊
bordeux meg hozta amit jósoltam,hogy veretlen fog maradni.
fsgh

😊)

<#wow1><#worship>
fergusonpapa
haha ..ha portot és realt teszem (valojában akartam)88as szorzo..35ezer ft 400ftombol..hát leközelb csak megérzésre megyek

www.icewebhu

hogyhogy? 300ft-al raktad meg vagy tévedek?
Matthew Prosac
mu harmadik gólja úgy született a hosszabbításban (91. perc ha jól emlékszem és még 2 percig ment a meccs, szóval nem annyira lastminute gólt volt), hogy a wolfsburg kihagyott egy 100%os ziccert, ott pont rád gondoltam hogy milyen szerencsétlen vagy. erre a védõk elõrebaszták, Owent meg nem érték utol a védõk 😄

Shep
Annyi vigaszom van, hogy félidõben megtettem a milan x-et 3,x-ért na az bejött, így a nagy szorzós szelvény ára visszajött, de a többi bukó (jó a systembe belefér ,de hát ilyet már rég nem láttam)

fsgh
86 Reading 2 - 3 Crystal Palace

na nee... Nehogy elbassza a Kristály palota

WuFraZselic
chelsea meg a másik fele... kb 7 gólt lõhettek volna a 2. félidõbe

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

áá basszus mondom nemtok örülni ,mert ha megrakom a bayern 4 v több gólt most nem 2000 ftot nyerek hanem 6000 ft-ot :S
de végülis örülök mert ha nincs matt a mu-s tippel akkor nem rakom meg 😄 báár én már félidõben eltemettem a szelvényt xD

milan meg vicc,emberelõnybe kerülnek és nemvoltak képesek gólt lõni?

mu 3.gólja milyen volt? hanyadik perc volt ?szal kivi vok mennyire voltam mákos 😄

chelsea egy vicc :S mélygödörbe kerültek ahogy elnézem :S sorozatban alig tudnak nyerni a gólókat viszont kapkodják befele.

holnapra lyon-olympiakosz-stuttgart tuti nyer -->tuti nem nyernek mert igy szokott ez lenni.
holnapra gyenge mixet töltök mert nem várok gólparádét.

barcát nemtudom elképzelni,hogy nyerjen :S
fsgh
<#sir><#sir>

részvét

Shep
Szart nem ér, 3 meccs volt kötve, a többi meg 0-0 ilyen szar retek csapatokat, persze én vagyok a hülye, mert a múlt héten is ezek szivattak be, a retek angol bajnokság, hihetetlen azért.

fergusonpapa
hát 4böl 2...fasza...a kis szorzoju chelase nem birta hozni..milanrol ne is bezséljek...elegem van

www.icewebhu

Shep
Kend a hajadra a WBA-dat 😊

WuFraZselic
ne is mondd baszki... wba jól kibaszott velem, pedig nap tutijának gondoltam

fenrob
Neten sokkal jobb fogadni nem? mert lehet változtatni a szelon amit raktál , vagy az már elmegy és ujat raksz vagy megváltoztathatod?

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

fsgh
Leichester hazai gól most született😊 az nem jó?

az komoly..

Matthew Prosac
hupsz

buldozer99
csak azért mert pool félidõre x-et raktam, és barca gyõzelmet.

Forca Barca

MaSzKa
srácok én kisszálltam
ma buktam 69eft-ot el a kibaszott cselsean-

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

fsgh
CSZKA azért megnyerte a végén.

Shep
Soha többet nem rakok angol championchip mérkõzésre, az egy dolog, hogy a WBa nem lõ, de az összes többi sem amire raktam, ilyen gólképtelen falábú retkes bandát a világ még nem látott, a legutolsó járási 20-as ligában is lõ 1 gólt a hazai csapat, itt meg. ÁÁÁÁÁÁ

11 Wolfsburg - Manchester Utd.: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 3.35
118 Marseille - Real Madrid: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 3.00
Eredõ odds: 10.05000
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 2010 Ft

5 West Bromwich - Cardiff: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.34
117 FC Zürich - Milan: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.34
111 Juventus - Bayern München: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.38
Eredõ odds: 2.47793
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 1240 Ft

----------------------------

7 West Bromwich - Cardiff: West Bromwich szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.12
125 Atl. Madrid - Porto: Atl. Madrid szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.15
113 Juventus - Bayern München: Juventus szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.27

92 Juventus - Bayern München 1. félidõ eredménye H 2.80
110 Wolfsburg - Manchester Utd. 1. félidõ eredménye H 2.70
107 Besiktas - CSZKA Moszkva 1. félidõ eredménye V 3.20
120 Atl. Madrid - Porto 1. félidõ eredménye V 4.45
Eredõ odds: 136.15400

103 Maccabi Haifa - Bordeaux D 3.25
109 Wolfsburg - Manchester Utd. H 2.10
116 Marseille - Real Madrid H 2.85
91 Juventus - Bayern München H 2.20
Eredõ odds: 68.01075
WuFraZselic
pool nyer, barca X2

Matthew Prosac
a legszomorúbb az, hogy:

Juventus - Bayern félidõ X
Woflsburg - ManUtd 4vagytöbb gól V

Marseille - RealMadrid félidõ H

200-> 7200 huf :CC

buldozer99
Holnap Liverpool-Fiorenitina,és Barca meccsrõl mi a véleményetek?

Forca Barca

Shep
Na a mocskos West Bromotok elmehet a ... 18 egymást követõ sikeres napi tuti után, muszály volt már bukni, köszönöm WBA.

fsgh
Amit sajnálok hogy a Bordot nem raktam meg. De így is jó lett a mai mérlegem😊 majd mutatom.

fergusonpapa
tetem volanporotra meg realra éreztem h kel de mondom most tutira..KURVA ANYUKAT

www.icewebhu

ya és akkor kizártnak tartottam,hogy a mu-real-porto-bayern nyer 😄 mi lett? pont az amit kizártnak tartok annak az ellentetje érvényesül :S
holnap mondjuk kizártnak tartom,hogy az arsenal nyerjen :S szóval akkor tuti nem fog az Olypiakosz nyerni 😄
buldozer99
remek, 2k buko...:S

Forca Barca

fsgh
Bayern aláz.

ojeeeeeeeeeeeeeee
matt ezer csók,hogy áááááááááááááááááááááááááá 😄
ha nem irod be a mu 4 v több gólt akkor nem rakom meg a 4 v több gólt a realra 😄
és picit szomoru vok mert a tutit meg nem nyomtam hozzá,hogy a byernen 4 v több gól lesz és hát igy 6 kilot nyerhettem volna :S
fergusonpapa
gyerekek...5percel ezelötmég 1 milan gol kelet msot meg ehhhleközelb megérzéseimre teszek

www.icewebhu

OWennn szarflegma 😄😄

WuFraZselic
bayern 4-1, megalázó