Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a második félidõ végén meg az Apoel gólt megadták majd visszavonták majd megint megadták
a kurva anyjukat
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
holnap meg nem lesz idegenbeli gyõzelem? :S
nem elképzelhetetlen - de mivel 1 lesz az max a barca lehet.
ha egy ikszet néznem kell akkor az az arsneal lesz 😄
a többi hazai.
gólók.. vazze egyszerûen selytelmem sincs :S
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
tipp
--------------- Fabianski ---------------
Gilbert -- Bartley -- Silvestre -- Cruise
----- Ramsey -- Eastmond -- Merida ------
Walcott --------- Vela --------- Wilshere
Sztem kikapunk, de lényegtelen ez a meccs, jó tapasztalt gyûjtés a fiataloknak (Bartley és Cruise is elõször léphet pályára felnõtt meccsen).
Arsenal topikból...
Forca Barca
Hála az égnek!!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
sõt, konkrétan egyetlenegy hazai csapat se nyert 😄 2 x híján mind vendég 😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
sosetöbbé angol 2-re (se)
bordeux meg hozta amit jósoltam,hogy veretlen fog maradni.
www.icewebhu
na nee... Nehogy elbassza a Kristály palota
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
de végülis örülök mert ha nincs matt a mu-s tippel akkor nem rakom meg 😄 báár én már félidõben eltemettem a szelvényt xD
milan meg vicc,emberelõnybe kerülnek és nemvoltak képesek gólt lõni?
mu 3.gólja milyen volt? hanyadik perc volt ?szal kivi vok mennyire voltam mákos 😄
chelsea egy vicc :S mélygödörbe kerültek ahogy elnézem :S sorozatban alig tudnak nyerni a gólókat viszont kapkodják befele.
holnapra lyon-olympiakosz-stuttgart tuti nyer -->tuti nem nyernek mert igy szokott ez lenni.
holnapra gyenge mixet töltök mert nem várok gólparádét.
barcát nemtudom elképzelni,hogy nyerjen :S
részvét
www.icewebhu
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
ma buktam 69eft-ot el a kibaszott cselsean-
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
118 Marseille - Real Madrid: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 3.00
Eredõ odds: 10.05000
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 2010 Ft
5 West Bromwich - Cardiff: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.34
117 FC Zürich - Milan: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.34
111 Juventus - Bayern München: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.38
Eredõ odds: 2.47793
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 1240 Ft
----------------------------
7 West Bromwich - Cardiff: West Bromwich szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.12
125 Atl. Madrid - Porto: Atl. Madrid szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.15
113 Juventus - Bayern München: Juventus szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.27
92 Juventus - Bayern München 1. félidõ eredménye H 2.80
110 Wolfsburg - Manchester Utd. 1. félidõ eredménye H 2.70
107 Besiktas - CSZKA Moszkva 1. félidõ eredménye V 3.20
120 Atl. Madrid - Porto 1. félidõ eredménye V 4.45
Eredõ odds: 136.15400
103 Maccabi Haifa - Bordeaux D 3.25
109 Wolfsburg - Manchester Utd. H 2.10
116 Marseille - Real Madrid H 2.85
91 Juventus - Bayern München H 2.20
Eredõ odds: 68.01075
Juventus - Bayern félidõ X
Woflsburg - ManUtd 4vagytöbb gól V
Marseille - RealMadrid félidõ H
200-> 7200 huf :CC
holnap mondjuk kizártnak tartom,hogy az arsenal nyerjen :S szóval akkor tuti nem fog az Olypiakosz nyerni 😄
matt ezer csók,hogy áááááááááááááááááááááááááá 😄
ha nem irod be a mu 4 v több gólt akkor nem rakom meg a 4 v több gólt a realra 😄
és picit szomoru vok mert a tutit meg nem nyomtam hozzá,hogy a byernen 4 v több gól lesz és hát igy 6 kilot nyerhettem volna :S
www.icewebhu