Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaj 100 ft-os téttel számoltam közben 200al kell szóval 300.000 Ft-ot nyert +- 10 ezer
156 800 ft körül nyert mivel a Milant hibázta el.
igy azokat a sorokat kell megkeresni amely hibás.tehát
Shep
Kijev ha nyer is max 1-0-ra, Barca tovább fog jutni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fsgh
Barca meccs miért nem lesz hamarabb mint a többi meccs?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

barcát? ne viccelj már 😄
azok után,hogy otthon sem nagyon bírtak a kijevvel na meg még továbbjuthat a kijev igy nem.
elképzelhetõnek tartom itt a kijev gyõzelmet is. na meg egy inter ikszet is 😄
vmit olvastam nemzetisportba .. tán az Inter az elmúlt 13 hónapban 1 bl mérkõzést nyert meg :S
Banano
Mára ennyi lesz:
1. Lyon - Debrecen VSC Duplaesély 1. félidõ , Fogadásod:12
2. Olympiakos - Arsenal Gólok száma , Fogadásod:Felett 1.5 goals

----------
1.9x

1euro-->1.90 <#idiota>
Építkezek erõsen..

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

fsgh
közel 400ezret kb...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Banano
Jaj mi találtam:

Lyon - Debrecen : Duplaesély 1. félidõ
12 - 1.39-es szorzóért😮

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

fenrob
hali kézilabda eredményeket hol kel nézni ? magyar, külföldit.

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Banano
Hát intert 1.5-ös szorzóért nem tartod jónak?vagy barcelonát 2X-be. ( én már megtettem.<#idiota>)

akkor értem.
viszont a 2.5 gól felett az arsenal meccsre a 2.25ös szorzót jónak tartom.
MaSzKa
vissza kéne nyerni valahogy

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Banano
Nem gúnyos kérdés volt,én 60k bukás után biztos nem jönnék vissza játszani,ezért érdekel h most hogyan tovább.

Shep
Sose mixeztem, honnan tudnám 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem értem neked miért kell más nyomorából gúnyt ûznöd?

ez komoly,ne mond már h nem tudtad?😄DD
Banano
hali,
kiheverted már a 60k-s bukásod?😛

MaSzKa
Erre a szelóra írta ki a lottózóba a gép,hogy Gratulálok ön nyert!

Shep
Ezt a hülyeséget.

az,hogy ha mind bejön akkor is csak 400 ezer forintot vehetne fel mert annyi a maximum nyerhetõ összeg a tippmixen.
pontosan 25.000 ft-ot nyert mivel a milan nem nyert.
azt mondom végülis szerencsés mert a cszka az ucsó pillanatokban lõtte a gyõztes gólt viszont a milan meg emberelõnybe kerülve nemtudott nyerni.
szóval ha õgy nézzük nem szólhat semmit sem 😄
Shep
Mi van??????

Shep
Inter nyer, Barca 2-0-ra kikap és máris kiesett 😊

na ja de az ürge elég balf***sz volt 😄
max nyeremény 400 kilo.
na már most õ 200 ftos alaptéttel nyomta és 680at nyerhetett volna
ha alaptéttel nyomul akkor fele anynit nyer ami a nyereményhatáron belül van,ergo 2100 ft-ot kidobott :S
bár ha 1et elbukott akkor jól járt,de hát ha vki befizeti akkor ugy fizesse be sztem,hogy telitalálatra utazzon
több mert a minimélbérõl jönnek a levonások 😄
szóval ha tisztán 100 kilo megvan havonta az kb duplája a minimálbérnek.
és ya van benne valami :S csak hát igen a tõke kéne h az ember merjen is fogadni!
mára am vmi megérzés vagy tippféle?
esetleg mint a tegnap kitöltesz 2 szelót és hátha olyat teszel ami nekem elsõre nem jönne be 😛
Banano
"A Bajnokok Ligája szerdai játéknapján a legtöbb izgalom az F csoportban várható, hiszen itt még mind a négy csapatnak van esélye a továbbjutásra, azaz bármelyik ki is eshet - ezzel együtt persze nagy szenzáció lenne, ha a Barcelona vagy az Inter búcsúzna"

Hogy is van ez? Elvileg Barcelona nem eshet ki,legalábbis tegnap errõl volt szó.

Forza Italia
kombi volt. Biztos h nyert

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Banano
Semennyit mert milan X-elt?
Mondjuk én nem vágom ezt a szelvényt..

Forza Italia
összesen akkor mennyit nyert??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

jAsOn VoOrHeEs
Tippmix blogról: klikk

Durva! 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

fergusonpapa
Hát figyu,nem tudom most én nem akarok megélni belöle,mert még az meszebb van,tanulgatok elvok dolgozni fogok mert mondjuk az fixebb,most jelen helyzetemben van l 5000-8000ftom egy honapban de eböl 6000elmegy kondibérletre mert ugye ez szükséges,melete meg legyek el 2000ftbol söt mikor kevesebet kapok akor még kuncsorogjak...na és néha szeretnék megenni valamit vagy megveni valamit mondjuk barátnömnek föleg ha alkalmak vannak...akkor heti 2-3 ezer plusz igencsak soknak számitana,föleg h havi szinten az duplájára emelnél a költö pénzem igencsak boldoglennék...

www.icewebhu

uhh,nagyon sajnállak,de szvsz kár ezen már rágódni,szerencsejáték,ez a hátulütõje :// kívánom neked,hogy nyerd vissza hamar 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Shep
De többször leírták már páran, meg én is, hogy ne játszd ezt amit játszol, mert ha 1x nem jön akkor sokáig megint csak azt próbálod majd visszanyerni amit elbuktál. Azonkívül mást is mondtam neked, de arra sem figyeltél. és fogadtad meg.

MaSzKa
olvass vissza

miért?

MaSzKa
nekem lenne már olyan kedvem bassza meg

mi ma a legtuttibb meccs?

a WBA is nagy formában volt,és még hazai pályán is játszott,mégis simán kikapott...szerintem 1X-be rakd meg a meccset,arra is kaphatsz egy 1.7-1.8-as oddsot,és sanszos hogy nem nyer a kastély

ma mit mondtok a coventry - newcastle meccsre?
a coventry nincs vmi húdenagy formában, viszont a n'castle 6 meccse csak nyer..egy nagyobb összeggel 1,79-es oddszért?
Shep
Majd egyszer mesélek valamit, ha olyan kedvem lesz 😊

igen,de fölösleges ezen vacilálni,a Barca lerendezi 45 perc alatt a mai meccset,és hátradõlve nézhetik a repülõn az Inter meccsét,Rubin továbbjutással 😄D

Shep
Azt jól számolom, hogy a Barca ha kikap 1-0-ra akkor is továbbjutó?

5k-val mit lehet csinálni?? például úgy elmenni bulizni,hogy az a szüleidnek/vagy neked nem kerül plusz költségbe,mert nyerted a pénzt. mondjuk ez életszemlélet kérdése,én még most is úgy vagyok a pénzzel,ahogy kisebb koromban,13-14 éves koromban voltam,amit szerettem volna megkapni,arra összegyûjtöttem,gyakorlatilag most is ezt csinálom,csak nagyobb dolgokra,és nem fordulok egybõl a bankhoz,mint sok velem egykorú

anno amikor még tippmixeztem én is,akkoris azért játszottam,hogy na gyûjtök valamire,és de jó lesz 200-ból ezreket nyerni,hát nem így lett,volt sorozatban 20(!!) szelvényünk is faterral,ami bukó lett,több ezres minuszba voltunk,aztán nemrégiben kipróbáltuk az online dolgot,én bwinen,és unibeten is 3-3k-val nyitottam számlát,fater unibeten 2k-val,és én speciel mindkét irodánál ~+1k-ban vagyok,pedig buktam is azért,de az elõzõheti EL nagyot hozott

na,tegnap sikerült kedves áncselotti barátomnak elkúrnia a szelómat,minden bejött( Milan meccs X2,Real gyõzelem,Bordeaux meccs X2),de ugye az angol listavezetõ lazán leikszel a ciprusi hagymapucolókkal 😊 mind1,mára még van egy nagyreményû szelvényem:
Olympiakos-Arsenal X2
Kijev-Barca 2
Inter-Kazan 1X
Lyon-Debrecen 1

Matthew Prosac
el lehet tengõdni ilyen 200ból 1500-at hozó szelvényekkel, csak nézd meg hogy ma 1500-ból mit tudsz csinálni. nekem a létfenntartásom egy héten kb 10.000-be kerül. ha nyerek 2000-et 200-ból, sehol nem vagyok. szerintem ez nem üzlet, amit leírtál. mondjuk eljutsz addig, hogy 3 hét alatt csináltál 200 forintból 5000-et. ez nagyon szép, de jön egy váratlan kiadás (5e huf? egy átlag telefonszámla és meg is vagyunk), oda 3 heti munkád, "dolgoztál" a semmiért.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fergusonpapa
hát sok sikert 😊

www.icewebhu

fergusonpapa
énis szivesen tenném igy csak ugye pénz...de most ha valaki ugy menne végig adolgokon mint ahogy én mondtam az mennyire életképes?? ha nem is megélhetés céljábol,mert énnem tudnék 100et ráteni egy mecsre se

na Poker meg szép és jó dolog 1xkrül be az ember egy középszintü versenybe és egy életre keres elég pénzt,haverom napi 8orákat ül elöte és errealapoz mindent..hát köszönöm nem..

www.icewebhu

Matthew Prosac
és akkor ez még egy nagyon óvatos taktikának tekinthetõ. de lényeg a bankroll. a tudás hosszútávon úgyis kifizetõdik. ha pedig nem, akkor kénytelen vagy ráébredni, hogy csak egy beképzelt tudásod volt, nem valós. a szerencsefaktort ki lehet zárni.

u.i: mielõtt valaki megkérdezi hogy én miért nem ezt csinálom, ha ez ilyen tuti, akkor elmondom: az elmúlt másfél évben 750.000et fizettem be a suliba (abból sokat a sportfogadás fedezett). tehát nekem minden pénzem a tandíjra megy, és egészegyszerûen nem tehetem fel a tippmixen a tandíjamat... gondolom érthetõ miért. ha majd keresõ ember leszek, akkor elkezdem ezt csinálni. vagy egy nyári fizuból megpróbálom. addig viszont ez nem pálya.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
nagy alaptõkével és megfelelõ tapasztalattal simán meglehet belõle élni, ahogy a pókerbõl is megélnek sokan (tesóm speciel az elmúlt kb 1,5 hónapban 400ezret csinált). nálam speciel az elsõ és legfontosabb elem hiányzik: a nagy alaptõke. és itt kb 100-200ezer-re gondolok. aki nem képes egy hétvégén összehozni 1,5x szorzót többezer fogadási lehetõségbõl (háromesélyes fogadás, gólok száma, kétesély, ésatöbbi), az ne is fogadjon. ezt az 1,5x szorzót megteszed a 100ezreddel, egy hónapban mondjuk 5 ilyen fogadásod van. ha tényleg okos vagy és értessz hozzá akkor 5bõl 4x bejön. ez annyit jelent, hogy nyertél 200ezret és buktál 100-at. +100ezer/hó. ez már 30ezerrel a magyar minimálbér felett van. ha jól nyomod, akkor emeled a tétet, és ugyanilyen szisztéma szerint nyomod tovább, így a haszon is több lesz. havi 200ezerrel pl én már simán meg is elégednék.
és most õszintén. egy hétvége alatt (péntektõl vasárnapig) van vagy 200meccs, azokra pedig egyenként átlag 18 fogadási lehetõség. ki nem tud kihozni ebbõl egy tuti 1,5 szorzót, ha a lengyel ligától kezdve a svájcin át az angolig bezárólag mindegyikhez ért valamennyire?

fergusonpapa
Én igy látom,vagy rossz az elképzelés??erõl szivesendumálnék föleg h énis abba a többségbe tartozok aki nem tul észerü tanácsokat meg elfogadok(unk)

www.icewebhu