Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igy azokat a sorokat kell megkeresni amely hibás.tehát
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
azok után,hogy otthon sem nagyon bírtak a kijevvel na meg még továbbjuthat a kijev igy nem.
elképzelhetõnek tartom itt a kijev gyõzelmet is. na meg egy inter ikszet is 😄
vmit olvastam nemzetisportba .. tán az Inter az elmúlt 13 hónapban 1 bl mérkõzést nyert meg :S
1. Lyon - Debrecen VSC Duplaesély 1. félidõ , Fogadásod:12
2. Olympiakos - Arsenal Gólok száma , Fogadásod:Felett 1.5 goals
----------
1.9x
1euro-->1.90 <#idiota>#idiota>
Építkezek erõsen..
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Lyon - Debrecen : Duplaesély 1. félidõ
12 - 1.39-es szorzóért😮
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
viszont a 2.5 gól felett az arsenal meccsre a 2.25ös szorzót jónak tartom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kiheverted már a 60k-s bukásod?😛
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
azt mondom végülis szerencsés mert a cszka az ucsó pillanatokban lõtte a gyõztes gólt viszont a milan meg emberelõnybe kerülve nemtudott nyerni.
szóval ha õgy nézzük nem szólhat semmit sem 😄
max nyeremény 400 kilo.
na már most õ 200 ftos alaptéttel nyomta és 680at nyerhetett volna
ha alaptéttel nyomul akkor fele anynit nyer ami a nyereményhatáron belül van,ergo 2100 ft-ot kidobott :S
bár ha 1et elbukott akkor jól járt,de hát ha vki befizeti akkor ugy fizesse be sztem,hogy telitalálatra utazzon
szóval ha tisztán 100 kilo megvan havonta az kb duplája a minimálbérnek.
és ya van benne valami :S csak hát igen a tõke kéne h az ember merjen is fogadni!
mára am vmi megérzés vagy tippféle?
esetleg mint a tegnap kitöltesz 2 szelót és hátha olyat teszel ami nekem elsõre nem jönne be 😛
Hogy is van ez? Elvileg Barcelona nem eshet ki,legalábbis tegnap errõl volt szó.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Mondjuk én nem vágom ezt a szelvényt..
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
www.icewebhu
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
mi ma a legtuttibb meccs?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
a coventry nincs vmi húdenagy formában, viszont a n'castle 6 meccse csak nyer..egy nagyobb összeggel 1,79-es oddszért?
Olympiakos-Arsenal X2
Kijev-Barca 2
Inter-Kazan 1X
Lyon-Debrecen 1
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
na Poker meg szép és jó dolog 1xkrül be az ember egy középszintü versenybe és egy életre keres elég pénzt,haverom napi 8orákat ül elöte és errealapoz mindent..hát köszönöm nem..
www.icewebhu
u.i: mielõtt valaki megkérdezi hogy én miért nem ezt csinálom, ha ez ilyen tuti, akkor elmondom: az elmúlt másfél évben 750.000et fizettem be a suliba (abból sokat a sportfogadás fedezett). tehát nekem minden pénzem a tandíjra megy, és egészegyszerûen nem tehetem fel a tippmixen a tandíjamat... gondolom érthetõ miért. ha majd keresõ ember leszek, akkor elkezdem ezt csinálni. vagy egy nyári fizuból megpróbálom. addig viszont ez nem pálya.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
és most õszintén. egy hétvége alatt (péntektõl vasárnapig) van vagy 200meccs, azokra pedig egyenként átlag 18 fogadási lehetõség. ki nem tud kihozni ebbõl egy tuti 1,5 szorzót, ha a lengyel ligától kezdve a svájcin át az angolig bezárólag mindegyikhez ért valamennyire?