Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó most ilyen alapon ott a hétvégi almeria-real, meg még millió meccs, ahol megadott gól-nem megadott gól, lesgól-nem lesgól..

joestét jo szurkolást és sok szerencsét az otthon játszó stuttgart és inter fiainak valamint idegenben a barcának xd

Na arsenal,Lyon megtéve
Olympiakosz-Arsenal V 4.05
lyon-Debrecen H 1.23

5000---->24.907Ft
Bekeményítettem.:D

MaSzKa
2gólt se adtak meg a Cselzínek

viszont 1 gólt visszavontak majd ismét megadtak a bwinen az Apoelnek

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Shakhtar Donetsk-Metalurg Zaporizhya 1 (2:0)
Hajduk Split-NK Zagreb 1 (4:1)
Varteks Varazdin-Slaven Belupo 1 (2:0)
Coventry C-Newcastle U. 2
Olympiakos Piraeus-Arsenal -mindket csapat rug golt
Dynamo Kyiv-Barcelona X2
FC Sevilla-Gl. Rangers 1
Olympique Lyon-Debrecen 1
Inter Milan-Rubin Kazaò 1

ezek voltak ma adva
tét nélküli tétmeccs a chelsea részérõl, az ellenfél pedig az európa ligáért hajtó csapat?!

MaSzKa
http://focimagazin.hu/2009/12/08/bl-chelsea-apoel-22

kibaxott csezzi mi volt ez ha nem bunda :(((

Shep
Mondom, ha 1 gól van visszafizetik,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ez van ott csak :S
mert ha 1 gól felett akkor bátran mernék fogadni de igy nemtudom h most mivan :( azért kössz
Shep
Mi van azon a nagyon érdekesen ?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ha 1 gól van visszafizetik a tétet, de lehet nem is úgy van ahogy írod, megnézném ,de nem jön be most nekem az oldal.

Forza Italia
na a Hajduk 4-1 re nyert. 1 meccs megvan

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
na én húztam estére pár szelvényt, az 1ik nagyon érdekes de ha bejön akkor nem lesz anyagi problémám egy ideig :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hello.. szerintetek lesz valamek mecsen tob mint 9-c szoglet???
MaSzKa
tippek.com
adatbank.mlsz.hu
www.digisport.hu/live
www.oddsoddsodds.com
www.betbrain.com
odds-comparison.bestbetting.com

pár új oldal

csyta
Sziasztok
Mai 2 szelvényem :

Karlovy-Litvinov H 1.85
Wolfsburg-Hamburg H 1.85
Hajduk-NK H 1.40
Sibenik-Osijek H 1.90
Varteks-Slaven H 2.43

tét-200 várható nyer-4424

Dinamo-Barca V 1.70
Inter-Rubin H 1.52
Stuttgart-Unirea D 3.45
Barnsley-Scunthorpe H 1.81
Coventry-Newcastle V 1.80

tét-200 várható nyer-5810

WuFraZselic
jó, de azért a MU kezdõjében így is volt nagytöbbségben ismert, nagy név. én D-re gondolok ott :D de 4.15ért megéri megtenni az arsenalt végülis :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

betson-on van ilyen
ha 1 gól van akkor mi történik?:S elég gázul csinálták ezt meg
gólók száma az elsõ félidõben
Felett 1.0 goals
2.15
Alatt 1.0 goals
1.58
Fiatalok fognak játszani az Arsenalnak és azért elég jók a fiatalok ott meg van pár zseni gyerek és azok meg bizonyítani akarnak .(Most lehet azt mondani hogy Wolfsburgnak is tegnap kellet volna a gyõzelem mégis kikaptak szerintem sokan megtették emiatt a wolfsburgot kösztük énis )Most megpróbálok egy olyat hogy:
Olympiakosz-Arsenal V
Inter-Rubin Kazan (0-1) D
500

WuFraZselic
arra nem is fogadok inkább (bár amilyen szar formába van a Sevilla, "illene" nyerniük)

én ma a stuttgart gyõzelmet érzem , németek nagy küzdõk :D

Sevilla-Rangers re mit mondasz?

WuFraZselic
Olympiakosznak elég az 1 pont hogy bebiztosíts a továbbjutást, de az Arsenal kezdõje elég gyenge (de most tényleg, az MU-é még ehhez képest is klasszis volt :D), H vagy D közt gondolkodom... AZ lehet új edzõvel megindul, abba látok én is valamit, Pool meg a szánalmas produkcióján javíthatna a hazai közönség elõtt. az a kérdés hogy 0-1 vagy 0-2es hendivel tegyem meg a Lyont (ugyanis csak gyõzelem esetén csoportelsõk (meg ha a pool nem kap ki)), és azért krvára nem mindegy :D

Forza Italia
Hajduk Split 3-0
ajándék volt az 1.40 odds

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fenrob
Liverpool-Fiorentina H 1.90
(o-2)Lyon-Debrecen H 2,09
(0-1)Inter-Rubin Kazan H 2,37
Dinamo Kijec-Barca V 1,70
Olympiakosz-Arsenal V 4.05
(0-1)Sevilla-Rangers D 3,80

Persze 4/6ba teszem

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

fsgh
ez se rossz. Bár azért remélem a Fio,Arsenal,Az hármas közül valaki nyerni fog...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Ezt fel se add :)

WuFraZselic
meg mondjuk a Lyon lehet szeretne csoportelsõ lenni, így kétlem hogy a Lokit hagyják érvényesülni

de az Arsenal-csoport(H?) meccseire életveszély tenni :D

WuFraZselic
jah, de itt már nagyrészük továbbjutott :D vagy tét nélküli :)

WuFraZselic
én ezt igy tolom(tolnám?) meg 200 ft-al

Dinamo Kijev - Barcelona V
Inter Milan - Rubin Kazany H
Liverpool - Fiorentina H
Olimpiakosz - Arsenal D
Standard Liège - AZ D

fsgh
Miért ha tegnap berakom a tegnapi eredményeket, azt mondjátok bejön?;)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hát nincs 2 olyan meccs ami bejöjjön róla

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

fsgh
100forintot azért elhelyeztem erre a megérzésre:P (210ezret hozhat):DDDd

WuFraZselic
ha ebbõl 2 bejön már boldog lehetsz :D

fsgh
Mai tuti tippek:

Dinamo Kijev - Barcelona V
Inter Milan - Rubin Kazany X (0:0 vagy 1:1)
Liverpool - Fiorentina V
Lyon - Debrecen X
Olimpiakosz - Arsenal V
Standard Liège - AZ V

fenrob

157 new jersey - carolina H (undorító carolina)
167 khimki m. - panathinaikosz V
171 asseco p. - real madrid V
172 milano - oldenburg H
177 al ahli - auckland H (hazai pálya elõnye)
178 shaktar d. - metallurg z. H
180 liverpool - fiorentina H
183 lyon - debrecen H
207 sevilla - rangers H
225 banfield - tigre H (vége a bajnokságnak)

400*1 = 11. 195 HUF

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

zaki
vicces, hogy pont az 1.4-es oddsú meccs nem jött xD

Shep
Van egy köteg fogadóiroda, pl. az aláírásomban szereplõ oldalon is van jónéhány.

a pool-fio-ra tudtok írni kezdõcsapatokat?érdekelne h mennyire veszi komolyan a pool és a fio a meccset..
kicsit bõvebben?
amugy arra gonolsz amit beirogatunk?
sok helyen lehet fogadni :D (lásd.: logók)
ez bwin .com vagy mi? itt hol lehet fogadni ezekre?
na a lyonra a 2.5gól overt is félve teszem meg :D annyira nézegetem,hogy lehet 0 v 1 gól lesz :S
pedig érzem én a 5 v több gólt is :D (egészen pontosan 5-1et :S)
a stuttgart-unireia meg a tegnapi bayern-juve képmása lesz :D egyik csapatnak elég a döntetlen is,míg a másiknak csak a gyõzelem az elfogadható
jAsOn VoOrHeEs
Nem ismerem. Sokat csüngök ezen a blogon, de õt viszonylag ritkán látom írogatni. :)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Shep
És ez még reális is :)

sztem egy 6/3on kéne elgondolkozni ezekkel.
amúgy ismered?
jAsOn VoOrHeEs
Azt írta, ezek lesznek:

207 Sevilla - Rangers V 7.55
211 VfB Stuttgart - Unirea Urziceni H 1.65
214 Olympiakosz - Arsenal V 4.15
217 Standard Liege - AZ Alkmaar H 1.97
180 Liverpool - Fiorentina H 2.05
200 Dinamo Kijev - Barcelona D 3.45
203 Internazionale - Rubin Kazan D 3.65

fsgh
AZ,Arsenal,Fio gyõzelem. jöhet ebbõl 1?

erre kb azt mondom a csóka ugyanezt megrakja most csak mind hazaira.
191 Dinamo Kijev - Barcelona: Dinamo Kijev szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.53
198 Internazionale - Rubin Kazan: Rubin Kazan szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.70
184 Lyon - Debrecen: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.50
201 Sevilla - Rangers: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.34
Eredõ odds: 5.22801

ehhez mit szóltok?
a sevilla rangers félidõben legalább 1 gól alatt egyértelmûen rangers vezetést várok :D és õszintén szólva egy rangers gyõzelmet is,hiszen a sevilla otthon veretlen a bl-ben vagy mi a fenét olvastam :D
szóval megtörik a jég ,amilyen jól szerepelnek az utóbbi idõben nem is lehetetlen.

ja a rubin félidei vezetést is várok,hiszen már itt látom magam elõtt,hogy sokan irjak majd . " OMG , Inter :OOOOO " :DDDd
Kijev meg mostmár egyértelmûen nyerni fog.
nemtudom hol kereshetek 3 gólt legalább?
stuttgarttól félek :S tkp sima hazainak gondolom de egy iksz is jó az unireinak egy iksz is jó a továbbjutáshoz.
am eléggé mákos volt a tegnapi BL kör,6 idegenbeli siker volt 8 meccsbõl,meg 2 potya X...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

jAsOn VoOrHeEs
Egészen pontosan 314148Ft.