Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
6 darab angol bajnoki döntetlen
6 darab francia bajnoki döntetlen
6 darab olasz bajnoki döntetlen

ezt nem egészen értem. online fogadás, és minden bajnokságból az elsõ 3 osztályból válogatsz? hokiban meg azért nincs annyi x, mint a fociban, szóval nem érdemes..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

annyira fognak,hogy csak õk fogna 😊
2-0 lesz a Santander meccs

am hétvégére kidolgoztam magamnak próbából egy új stratégiát:
10k-ból játszok,5 darab 6/3-as kombinációt,és így nézne ki az 5 szelvény:
1.6 darab jéghoki döntetlen,minimum 4-es oddsuak
2.6 darab jéghoki döntetlen,minimum 3,5-4,0-as oddsuak
3.6 darab angol bajnoki döntetlen
4.6 darab francia bajnoki döntetlen
5.6 darab olasz bajnoki döntetlen

egy 10-est rászánok,ha bolondnak néztek,elfogadom a kritikát 😄DDD

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Santander tuti fog ma 1 gólt rúgni?

Elnézést,szerkesztve a HSZ. Most veszem csak észre,hogy meddig fogadható rá,kilõve.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Matthew Prosac
a Calgary a Dallas-szal játszik. Vagy úgy értetted hogy mindkét meccstõl félsz? amúgy a Caen/Wolfsburg páros favolom, a többirõl maccsom sincs.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Holnap tennék 1 ilyent:

Ässät - Ilves 1.73/4.15/3.05 H
Mannheim - Hamburg 1.55/4.30/3.70 H
Caen - Guingamp 1.52/3.30/5.35 H
Düsseldorf - Augsburg 1.55/4.30/3.70 H
Wolfsburg - Straubing 1.43/4.55/4.35 H

Tanácsok?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Matthew Prosac
2 napra 1000 forint? nem rossz órabér. 2 óra alatt megkeresed azt az ezrest bármelyik utolsó skót smucig munkahelyen a szalag mellett. -.-

Matthew Prosac
csak téged, és csak azért, mert napról napra jobban bebizonyítod hogy kiérdemelted.
Dean: csak a Calgary-t tudnám ajánlani a többi órási passz. még esetleg az Ottawa egy újabb csapást mér a Washingtonra, de ez már 200 forintos kategória.

buldozer99
loool, aztakurva ez mekkora😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Forca Barca

MaSzKa
volt még 140ft a bwin számlámon
elfogadtam élõben kis szorzóra többször is

nyertem 2200Ft-ot belõle
1200ft-ot elbuktam 1.9x odds-on
de 1000ft-ot kiszedtem és 2 napig jót játszottam

de ez szerintetek hülyeség

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

WuFraZselic
Los Angeles, és talán Calgary

többire nem igen tennék, max over-t

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

leírták te egyedül teszel 1.03as szorzókat mig más több mérkõzés mellé rak be egyet 😄 nem nehéz sztem ezt megérteni!
nem vagy hülye és a többiek nevében is elnézést kérek 😊
ha írnak egy hsz-t elolvasod kétszer és csak aztán kérdezz vmit.
egyébként meg vezet a steaua 😛

matt-wufa
hajnali hokitippjeiteket megosszátok velem?(én most állok neki átnézni)
WuFraZselic
lottózóba nem lehet fogadni sajnos élõben, a 87. percben, hogy nem lesz piros lap 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MaSzKa
vicces, de tényleg

abban profi vagy, hogy a másikat lenézd...

WuFraZselic
neeeeeee

/facepalm

Barnabyka
<#banplz><#taps><#idiota>

Matthew Prosac
Elképzelem ahogy vásárlásból hazafele elhaladsz egy lottózó mellett, majd megállsz, visszafordulsz és bemész. Megnézed a kínálatot, de nem találod a Barcát, mert kedd van és õk csak szombaton játszanak. Ekkor eldõl hogy már csak poénszelvényrõl lehet szó. Beikszelsz 3db 1,05-ös meccset remegõ kezekkel, majd odanyújtod egy 200 forintos kíséretében, hogy szeretnéd megtenni. A lottózós már épp kezdene kiröhögni, de te elõször csúnyán rápislogsz, majd hozzáteszed: "kérem... mikor áthúzza a segédszelvényt, rajzoltasson már oda egy smiley-t a géppel!". A lottózósnak így már minden világos, és komolyra vált arccal kér elnézést tõled...

MaSzKa
mostanság 1.1 és 1.3x között volt az átlaga a 90%-a annak amit fogadtam

pár 1.03 és 1.05 odds volt csak

MaSzKa
valamit félreértetek és akkor már a másikat hülyézitek le
engem ne hülyézz le, fõleg úgy ne, hogy nem is ismersz személyesen!

Matthew Prosac
"volt olyan ami tényleg csak vicc szelvény volt - ott is volt a smiley"

ez a hónap legnagyobb beszólása xDDDDD

WuFraZselic
de akkor egy baszott szót nem szóltam, az biztos!

most is te kérted számon, hogy Mattet miért nem basztatjuk ha 1.01re fogad.

de leírtam. õ csak keresett egy ilyet, KIVÉTELESEN, hogy meglegyen a hármas kombija, te viszont CSAK ilyeneket teszel mostanság

MaSzKa
akkor légyszíves nézz vissza a szelvények képeit amiket beraktam 1éven belül

volt olyan ami tényleg csak vicc szelvény volt - ott is volt a smiley

de nekem is volt olyan tippmix szelvényem több is amin 2 biztos tipp szerepelt és volt rajta egy vicces odds is

volt amikor 200ft-ot raktam volt amikor többet
különben is azt is ti mondtátok, hogy nem a feltett pénz alapján ítéltek meg valakit

vannak itt akik nem írnak itt a tippek mellé összeget, gondolom nem véletlen az se

Matthew Prosac
25-30 között. adatlapja szerint. van ilyen...

csyta
Hát nem tudom, én amennyire nyomon követem az Elitserien-t, sztem hozni fogja a Loren. Idegenbeli tabellán elsõk (bár hokiban ez annyira sokat nem számít) + amilyen sz*rul kezdték a szezont, annyira jók most.

buldozer99
szerintetek maszka hány éves lehet?😄 most nem azért de egy felnõtt ember nem lehet ennyire hülye, már ne is haragudjon...😄D

Forca Barca

csyta
Vezet az Oulu (0-1)

Matthew Prosac
ezt néztem énis, de függetlenül attól hogy a hazaiak utolsó helyen vannak, mostanság voltak szép gyõzelmeik otthon...

csyta
Mára tudok ajánlani egy biztosabb hokit

Frisk-Lorenskog 2 (bet365 1.76/bwin 1.72/betclic 1.75)

Valószinü simán hozza a Loren.

Matthew Prosac
azért az nemegészen ugyanaz, mikor 140 forinttal teszel 1,03-akra (semmi értelme), vagy hogy van két meccsed amit nagy pénzzel akarsz megtenni és kell találni mellé egy "tölteléket" hogy meglegyen a 3as kötés...
gondolkozz, mielõtt írnál. egyszer! lécci!!!!

WuFraZselic
te nem érted a különbséget? vagy nem akarod? azért megpróbálom mégegyszer

Matt egy KOMBINÁLT szelvényt tett fel, 3 eseménnyel. volt KETTÕ azaz 2 darab biztos megérzése, amire rátett volna 5-10-20-200 ezer Ft-ot. DE ez csak két esemény, és mindkettõ HÁRMAS (3) kötésben volt, így KELLETT hozzá választania MÉG egyet. és mivel nagyobb összegrõl lévén szó, BIZTOSRA ment, ezért választott egy 1.01es szorzót

amit TE csinálsz, azok SINGLE szelvények, és nem 5-10 ezreket teszel fel rá (amiknek még akkor sem lenne értelme), ennyi. ha te valaha is megteszed a megérzéseidet (nem, nem azt hogy 'zöld gatorade-t kapnak e a kosarasok a szünetbe, vagy kéket'), pl 3 darab esemény végkimenetelére fogadsz, akkor téged sem fognak hülyének nézni, amiért az 1.5 és az 1.7es odds mellé betettél egy "biztosnak tûnõ" 1.01es szorzót

remélem most már érted a különbséget. reménykedem

csyta
Sziasztok. Ma nem fogadok semmire 😊

Viszont a Hämeenlinna-Oulu sztem X2 (a vendégek idegenben már jópárszor kicsesztek erõsebb csapatokkal..)

Sunsetjoy
Gerrard

Azért milyen zsír már😊 Ja és bocs az OFF-ért, de egy icipicit ideillõnek is gondoltam.

Ma három szelót nyomok mixen, remélem legalább egy bejön 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

MaSzKa
és a múltkori kb100db tippmix szelvényem amirõl csináltam képet az szerinted honnan volt?

MaSzKa
emlékezz:
ti szóltatok le, mert mertem fogadni 1.1x odds alatt
ti röhögtetek ki

mikor ti ugyanezt csináljátok, akkor én nem reagálhatok ugyanúgy vagy mi?

Barnabyka
olvasván azt a hozzászólásodat nagyon kezdõ lehetsz(ez esetben ne köss bele olyan dolgokba amirõl nemtudsz). Ellenkezõ esetben meg régóta csinálod, de akkor meg buta vagy és nem gondolkozol mielõtt beszélsz.

Na de szerintem fölösleges itt veszekedni bármin is, csak vicces vagy néha😄

wuf! Kezdek megnyugodni, hogy látom te is ajánlod a Karpat meccset.

WuFraZselic
olvasván legutóbbi hozzászólásod... nem igazán tudom

MaSzKa
szerinted én mióta tippmixelek?

WuFraZselic
amúgy a wolfsburg meccs csak holnap lesz, ugye tudod?

HPK - Karpatot ajánlanám ma hokiból, közel 2es oddsért

(én ugyan nem fogadom meg, ez a tegnapi 40k sok volt, igaz hogy még így is bõven pluszba vagyok jan 1. óta, de mégis megviselt)

WuFraZselic
én a caen meccset kilõném, francia 2-vel még egyszer sem nyertem
a #35943 már jobban tetszik!
(bár az atletico sok emberrel kibaszott már, lehet hogy egy X-et kihoznak csak hogy ne nyerjünk)

amúgy éjjelre tettél valamit a kommentem által?
az under / over bejött a WSH és Phoenix meccsekre, a 3esélyesek közül már nem mondható el ugyanez 😊

Fabio Capello
az, amire te gondolsz, az a szett. Egy szett az maximum tíz játék, egy játékon belül vannak a pontok. Nyolc pont esetedben azt jelenti, hogy a játék eredménye minimum 40-40, vagy 40-40 plusz deuce-ok.

Valószínüleg a 2. szett hetedik játékában ez az eredmény kisebb volt mint a fentebb említettek.

AlieN911
Valaki szokott teniszre fogadni?
2. szett 7. játék körül tettem egy olyat h.
"Játék összpont (2. szett, 7. játék) : 8 points or more"
és azt írták h. 4. pont lett. Ez hogy jött ki? Azt hittem, hogy a szett összpontja, ami 6+2 lett, de nem.
Eredmény:
Safarova L. (Cze) 2 7 6
Schiavone F. (Ita) 0 5 2

Valaki? <#idiota>

Honda - The Power of Dreams

yah tényleg hülyeségnek tûnik (am nézem azért a formát is mellé,meg az elmúlt meccseiken hány gól született..stb.)
am itt mondtam is h vendég sikert szimatolok,azaz 0-1et meg elképzelhetetlennek tartom! ebbõl is kifolyólag 1.5 over 😄
csak nem minden indokot szoktam leírni az érveléseimben!
aztán végülis lehet úgy fog bejönni mint a tegnapi schalke vagy bayern kiesés =D
de ilyen alapon jött a múltkori hoki 5.5 under tippem is 😊
meg ilyen taktikával jött be a tegnapi new yerse iksz is.
Barnabyka
"elmúlt 5 találkájuk alkalmával mindig max. 1 gól született!"

ezért lenne over 1.5 ?

szerintem ez így oly nagy hülyeség.

igaz nem engem kérdezel de a
Roosendaal - Sittard
itt sztem vendég siker fog születni és tuti 1.5 over
elmúlt 5 találkájuk alkalmával mindig max. 1 gól született!

caen sztem nyer vagy kikap hiszen még 0 veresége van.
de inkább nyer!
szóval ha kettõ közül kell választani akkor ezt mondom.
remélem nem gond,hogy itt belehabogok az "üzletedbe" =)

barnabyika.:
"Hameenlinna-Karpat H 1,98
20000-->39600
"
még nem is láttam tõled ekkora tétet 😄
utánanézek ennek a meccsnek 😊
váó hát a hazai sokkal jobb formában van mint a vendég az tény!
idén 2 találka volt mindkétszer a karpat nyert
a hazai régen ikszelt végülis de sztem most se fog ez bekövetkezni!
egymás ellen minden évben volt iksz ,ebben az esztendõben is, ergo most nyer a hazai!
ezt a tippet kölcsönveszem tõled 😛
<#eljen>
AlieN911
Ezt én is megtettem 😄 Hajrá 😄

Honda - The Power of Dreams

fõleg,hogy az odavágó 0-3 lett így sztem ez sima hazai lesz!
a másik kupamecsen is végülis a manisaspor 4-1re nyrt odahaza és most idegenben is vezet...

atletico meg sztem készülni fog a hétvégére a barca elleni rangadóra (ahol a vendégek részérõl lesz pár fontos hiányzó is)
szóval nálam vmiért santander gyõzelmet érzek!
ha félidõben vágnak 2 gólt akkor még akármi történhet.
egy valami tart visza az pedig a hétvégi bajnoki 1-1es eredmény :S
Bursaspor - Fenerbahce

csak ezen sajnos hármas kötés van...

Matthew Prosac
hûû gecc, ezt a meccset észre sem vettem. lehet hogy kettéosztom azt az 5000-et 2500-2500-re és egyiken a bursaspor, másikon a santander lesz, a másik kettõ meccs meg változatlan

Barnabyka
na a mai ajánlat szerintem elég szegényes. Sokat gondolkoztam, hogy Santander vagy finn hoki és végül úgy döntöttem, hogy Racing csak akkor nyer ha komolyan veszi, d eén azt is elképzelhetõnek tartom, hogy lehetõséget ad fiataloknak/tartalékoknak, mivel igen csekély az esélyük a továbbjutásra, tehát finn hoki.

Hameenlinna-Karpat H 1,98
20000-->39600

Remélem ez az egy megérzésnem hagy cserben ma.

Bursaspor - Fenerbahce

Szerintem itt is az lesz mint Atletico meccsen..
Bursaspor elveri a Fenert,sztem.