Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6 darab francia bajnoki döntetlen
6 darab olasz bajnoki döntetlen
ezt nem egészen értem. online fogadás, és minden bajnokságból az elsõ 3 osztályból válogatsz? hokiban meg azért nincs annyi x, mint a fociban, szóval nem érdemes..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
2-0 lesz a Santander meccs
am hétvégére kidolgoztam magamnak próbából egy új stratégiát:
10k-ból játszok,5 darab 6/3-as kombinációt,és így nézne ki az 5 szelvény:
1.6 darab jéghoki döntetlen,minimum 4-es oddsuak
2.6 darab jéghoki döntetlen,minimum 3,5-4,0-as oddsuak
3.6 darab angol bajnoki döntetlen
4.6 darab francia bajnoki döntetlen
5.6 darab olasz bajnoki döntetlen
egy 10-est rászánok,ha bolondnak néztek,elfogadom a kritikát 😄DDD
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ässät - Ilves 1.73/4.15/3.05 H
Mannheim - Hamburg 1.55/4.30/3.70 H
Caen - Guingamp 1.52/3.30/5.35 H
Düsseldorf - Augsburg 1.55/4.30/3.70 H
Wolfsburg - Straubing 1.43/4.55/4.35 H
Tanácsok?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Dean: csak a Calgary-t tudnám ajánlani a többi órási passz. még esetleg az Ottawa egy újabb csapást mér a Washingtonra, de ez már 200 forintos kategória.
elfogadtam élõben kis szorzóra többször is
nyertem 2200Ft-ot belõle
1200ft-ot elbuktam 1.9x odds-on
de 1000ft-ot kiszedtem és 2 napig jót játszottam
de ez szerintetek hülyeség
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
többire nem igen tennék, max over-t
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
nem vagy hülye és a többiek nevében is elnézést kérek 😊
ha írnak egy hsz-t elolvasod kétszer és csak aztán kérdezz vmit.
egyébként meg vezet a steaua 😛
matt-wufa
hajnali hokitippjeiteket megosszátok velem?(én most állok neki átnézni)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
abban profi vagy, hogy a másikat lenézd...
/facepalm
pár 1.03 és 1.05 odds volt csak
engem ne hülyézz le, fõleg úgy ne, hogy nem is ismersz személyesen!
ez a hónap legnagyobb beszólása xDDDDD
most is te kérted számon, hogy Mattet miért nem basztatjuk ha 1.01re fogad.
de leírtam. õ csak keresett egy ilyet, KIVÉTELESEN, hogy meglegyen a hármas kombija, te viszont CSAK ilyeneket teszel mostanság
volt olyan ami tényleg csak vicc szelvény volt - ott is volt a smiley
de nekem is volt olyan tippmix szelvényem több is amin 2 biztos tipp szerepelt és volt rajta egy vicces odds is
volt amikor 200ft-ot raktam volt amikor többet
különben is azt is ti mondtátok, hogy nem a feltett pénz alapján ítéltek meg valakit
vannak itt akik nem írnak itt a tippek mellé összeget, gondolom nem véletlen az se
Forca Barca
Frisk-Lorenskog 2 (bet365 1.76/bwin 1.72/betclic 1.75)
Valószinü simán hozza a Loren.
gondolkozz, mielõtt írnál. egyszer! lécci!!!!
Matt egy KOMBINÁLT szelvényt tett fel, 3 eseménnyel. volt KETTÕ azaz 2 darab biztos megérzése, amire rátett volna 5-10-20-200 ezer Ft-ot. DE ez csak két esemény, és mindkettõ HÁRMAS (3) kötésben volt, így KELLETT hozzá választania MÉG egyet. és mivel nagyobb összegrõl lévén szó, BIZTOSRA ment, ezért választott egy 1.01es szorzót
amit TE csinálsz, azok SINGLE szelvények, és nem 5-10 ezreket teszel fel rá (amiknek még akkor sem lenne értelme), ennyi. ha te valaha is megteszed a megérzéseidet (nem, nem azt hogy 'zöld gatorade-t kapnak e a kosarasok a szünetbe, vagy kéket'), pl 3 darab esemény végkimenetelére fogadsz, akkor téged sem fognak hülyének nézni, amiért az 1.5 és az 1.7es odds mellé betettél egy "biztosnak tûnõ" 1.01es szorzót
remélem most már érted a különbséget. reménykedem
Viszont a Hämeenlinna-Oulu sztem X2 (a vendégek idegenben már jópárszor kicsesztek erõsebb csapatokkal..)
Azért milyen zsír már😊 Ja és bocs az OFF-ért, de egy icipicit ideillõnek is gondoltam.
Ma három szelót nyomok mixen, remélem legalább egy bejön 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
ti szóltatok le, mert mertem fogadni 1.1x odds alatt
ti röhögtetek ki
mikor ti ugyanezt csináljátok, akkor én nem reagálhatok ugyanúgy vagy mi?
Na de szerintem fölösleges itt veszekedni bármin is, csak vicces vagy néha😄
wuf! Kezdek megnyugodni, hogy látom te is ajánlod a Karpat meccset.
HPK - Karpatot ajánlanám ma hokiból, közel 2es oddsért
(én ugyan nem fogadom meg, ez a tegnapi 40k sok volt, igaz hogy még így is bõven pluszba vagyok jan 1. óta, de mégis megviselt)
a #35943 már jobban tetszik!
(bár az atletico sok emberrel kibaszott már, lehet hogy egy X-et kihoznak csak hogy ne nyerjünk)
amúgy éjjelre tettél valamit a kommentem által?
az under / over bejött a WSH és Phoenix meccsekre, a 3esélyesek közül már nem mondható el ugyanez 😊
Valószínüleg a 2. szett hetedik játékában ez az eredmény kisebb volt mint a fentebb említettek.
2. szett 7. játék körül tettem egy olyat h.
"Játék összpont (2. szett, 7. játék) : 8 points or more"
és azt írták h. 4. pont lett. Ez hogy jött ki? Azt hittem, hogy a szett összpontja, ami 6+2 lett, de nem.
Eredmény:
Safarova L. (Cze) 2 7 6
Schiavone F. (Ita) 0 5 2
Valaki? <#idiota>#idiota>
Honda - The Power of Dreams
am itt mondtam is h vendég sikert szimatolok,azaz 0-1et meg elképzelhetetlennek tartom! ebbõl is kifolyólag 1.5 over 😄
csak nem minden indokot szoktam leírni az érveléseimben!
aztán végülis lehet úgy fog bejönni mint a tegnapi schalke vagy bayern kiesés =D
de ilyen alapon jött a múltkori hoki 5.5 under tippem is 😊
meg ilyen taktikával jött be a tegnapi new yerse iksz is.
ezért lenne over 1.5 ?
szerintem ez így oly nagy hülyeség.
Roosendaal - Sittard
itt sztem vendég siker fog születni és tuti 1.5 over
elmúlt 5 találkájuk alkalmával mindig max. 1 gól született!
caen sztem nyer vagy kikap hiszen még 0 veresége van.
de inkább nyer!
szóval ha kettõ közül kell választani akkor ezt mondom.
remélem nem gond,hogy itt belehabogok az "üzletedbe" =)
barnabyika.:
"Hameenlinna-Karpat H 1,98
20000-->39600
"
még nem is láttam tõled ekkora tétet 😄
utánanézek ennek a meccsnek 😊
váó hát a hazai sokkal jobb formában van mint a vendég az tény!
idén 2 találka volt mindkétszer a karpat nyert
a hazai régen ikszelt végülis de sztem most se fog ez bekövetkezni!
egymás ellen minden évben volt iksz ,ebben az esztendõben is, ergo most nyer a hazai!
ezt a tippet kölcsönveszem tõled 😛
<#eljen>#eljen>
a másik kupamecsen is végülis a manisaspor 4-1re nyrt odahaza és most idegenben is vezet...
atletico meg sztem készülni fog a hétvégére a barca elleni rangadóra (ahol a vendégek részérõl lesz pár fontos hiányzó is)
szóval nálam vmiért santander gyõzelmet érzek!
ha félidõben vágnak 2 gólt akkor még akármi történhet.
egy valami tart visza az pedig a hétvégi bajnoki 1-1es eredmény :S
csak ezen sajnos hármas kötés van...
Hameenlinna-Karpat H 1,98
20000-->39600
Remélem ez az egy megérzésnem hagy cserben ma.
Szerintem itt is az lesz mint Atletico meccsen..
Bursaspor elveri a Fenert,sztem.