Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
013 3 Hamburg - Fyllingen 1.01
042 1 R. Santander - Atl. Madrid 2.25 H
059 3 Wolfsburg - Straubing 1.43 H
Bõven elég lesz nekem a Racing meccsen izgulni (meg aztán a Wolfsburgon), nem kell még egy harmadik is, ami elviszi a szelvényt. Már ha bejön egyáltalán...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
042 1 R. Santander - Atl. Madrid 2.25 H
059 3 Wolfsburg - Straubing 1.43 H
093 3 Caen - Guingamp 1.52 H vagy 085 3 Roosendaal - F. Sittard 1.69 H
5000-> 24450 (ha Caen) vagy 27.200 (Ha RBC). Neked mostanság faszán megy a tippelés, mit mondasz a dologra? (És ha az elsõ kettõvel egyetértessz, akkor mit választanál harmadiknak?)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Amúgy azt érzem, hogy az amúgy sem túl veretes AtMa félvállról veszi majd és úgy gondolják hogy a Santander majd egy 1-0s becsületgyõzelemmel megelégszik. Viszont a hazaiak nagyon jó formát mutatnak mostanság, és szerintem titkon õk nem adták fel ezt a párharcot, minden mindegy alapon nekikmennek.. 2-0-t mondok. De lehet hogy rosszul gondolkodok.
De nekem ez egy kicsit fura..
Racing: 2,2 tj 11
Mardid: 3,1 !! tj 1,01..
Most azért rakták meg ilyen nagyra, hogy mindenki a Santanderre fogadjon, viszont a tj oddsból meg az látszik, hogy semmi esélye nincs a SA-nak.
Ezért kérdeztem, hogy mit érzel ezen, gyõzelem, vagy x és hosszba tj?
Honda - The Power of Dreams
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
azt még ti mondjátok 1.01x-es odds-ot megfogadni baromság
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
santandert én is gondolom,de én félidõre :S
félek 0-1 lesz ez a meccs! atletico szopatott már párszor szóval 1000 ft-nál többet nem szánok erre a napra
159 Anaheim - Edmonton H 1.65 3-2
156 Pittsburgh - NY Islanders H 1.55 3-1
153 New Jersey - Philadelphia D 4.00 2-2
Eredõ odds: 10.23000
Tét: 200 Ft
nagyonnagyon jól döntöttem!
a colorado-t hozzá akartam csapni de ucsó gondolatom az volt,hogy inkább levesem,örülök ha 3 meccset eltalálok =)
igaz kis téttel toltam de hát ennyi maradt 😄
146 Montpellier - Constanta H 1.01 (37-24)
159 Anaheim - Edmonton Oilers H 1,65 (3-2)
170 St.Etienne - Vannes (H) jut tovább 1,23 (2-0)
5000->10.250
nem volt túl merész szelvény, de pont azért raktam, hogy ha esetleg az összes többi elmegy (elment), akkor ne égjen a ház és meglegyen a nullszaldó.
ma a Santandert tervezem megrakni 5ezerrel.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Grat<#eljen>#eljen>
LA Lakers @ UTA Jazz
(Nyereményszorzó) LA Lakers 2.70
LA Clippers @ GS Warriors
(Nyereményszorzó) GS Warriors 2.05
Montreal Canadiens - Washington Capitals
Mérkõzés
Including overtime and penalty shootout
Az Ön fogadása: Egyes, 1 2,55 6-5
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a BayerM meccsen gondolom izzadtál rendesen
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Tegnapi nyeremény:

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Viszont nemtudom, hogy te mit gondolsz a síugrásról, de nekem az nagyon kérdéses. Schlierenzauer szépen nyeregetett mostanság, viszont könnyen benne lehet egy Ammann siker is mivel a 4 sánc versenyen kétszer is sáncrekordot ugrott, csak csúnyán tette(:
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
remélem olimpia elõtti uccsó nhl-fordulóban érvényesül a papírforma - ha már fociban ma nemigen sikerült -.-"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
-8...
Volt már rosszabb is de most meguntam hogy nem jött semmi. Egy ideig úgy akarok foci meccset nézni hogy nem kell senkinek szurkolni mert fogadtam rájuk😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
szerintem ML-be mehetne a SJS gyõzelem
a Montreal meccsen szerintem 5 gól biztosan lesz, és a Capitals is esetleg mehetne ML-be
Rangers - Nahsville X , Minnesota - Phoenix under 5.5 😄
kb ezeket tenném meg, ha hagytam volna pénzt bwinen 😄
én megmondom õszintén a fogadoportal alapján szoktam adni a tippeket,megnézem ki hanyadik,mennyire van formában és aztán lövöm be a gondolatokat.
most meg vhogy nincs náluk a hajnali NHL mérkõzések listája :|
NHL tippeket akarok mindenkitõl! És nem csak gyõzelem, hanem over-under tippeket stb...
210 Everton - Chelsea D 3.25
177 Lens - Marseille: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 3.05
Eredõ odds: 19.62675
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 3925 Ft
a durva,hogy a tollamat a chelsea meccsen a hazaira raktam elõször de bevillant,hogy a chelsea elég jó formában van és hát az everton úgyse veri meg õket.a mu ikszen is ott volt a kezem 😄 kár h lebillent róla és nem kobmbiba raktam 😄 mind1.
remélem porto kiesik.
mert akkor a köv. szelón nem csak az inter miatt lehetek bosszús
168 Auxerre (H) vagy Plabennec (V) jut tovább H 1.09
196 Parma - Internazionale V 1.70
222 Porto (H) vagy Académica (V) jut tovább H 1.07
213 Celtic - Hearts H 1.30
Eredõ odds: 2.57752
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Aston Villa v Manchester Utd [full Time 1 or X @ 1.86
Wolverhampton v Tottenham
Everton v Chelsea
Xerez v Real Madrid 2 @ 1.25
össz szorzó: 9,2