Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
jobban átgondolva inkább "biztosra" megyek:

013 3 Hamburg - Fyllingen 1.01
042 1 R. Santander - Atl. Madrid 2.25 H
059 3 Wolfsburg - Straubing 1.43 H

Bõven elég lesz nekem a Racing meccsen izgulni (meg aztán a Wolfsburgon), nem kell még egy harmadik is, ami elviszi a szelvényt. Már ha bejön egyáltalán...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
WuFra! Mindenképp számítok a véleményedre ezügyben:

042 1 R. Santander - Atl. Madrid 2.25 H
059 3 Wolfsburg - Straubing 1.43 H
093 3 Caen - Guingamp 1.52 H vagy 085 3 Roosendaal - F. Sittard 1.69 H

5000-> 24450 (ha Caen) vagy 27.200 (Ha RBC). Neked mostanság faszán megy a tippelés, mit mondasz a dologra? (És ha az elsõ kettõvel egyetértessz, akkor mit választanál harmadiknak?)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

AlieN911
Jóhvanna. Most nézek csak utána.. Bocs hogy kérdeztem..

Honda - The Power of Dreams

Matthew Prosac
ember. ez egy visszavágó. az elsõ meccset az Atl. Madrid nyerte otthon 4-0ra. Ezért vannak ilyen oddszok. Értem?
Amúgy azt érzem, hogy az amúgy sem túl veretes AtMa félvállról veszi majd és úgy gondolják hogy a Santander majd egy 1-0s becsületgyõzelemmel megelégszik. Viszont a hazaiak nagyon jó formát mutatnak mostanság, és szerintem titkon õk nem adták fel ezt a párharcot, minden mindegy alapon nekikmennek.. 2-0-t mondok. De lehet hogy rosszul gondolkodok.

AlieN911
<#fejvakaras> Láttam, ezért kérdeztem meg, mert néztem a szorzókat, és.. xD Meccs H 2,2 továbbjutás 11 xD
De nekem ez egy kicsit fura..
Racing: 2,2 tj 11
Mardid: 3,1 !! tj 1,01..
Most azért rakták meg ilyen nagyra, hogy mindenki a Santanderre fogadjon, viszont a tj oddsból meg az látszik, hogy semmi esélye nincs a SA-nak.

Ezért kérdeztem, hogy mit érzel ezen, gyõzelem, vagy x és hosszba tj?

WuFraZselic
Letezik olyan, hogy 3as kotes...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
#35931 komment vége.

AlieN911
Racing Santander - Atletico Madrid ????
Ezen mit érzel? xD

Matthew Prosac
tippmix, hármas kötés miatt muszáj volt még egy meccset a szelvényre rakni. gondolkozz, mielõtt írnál. egyszer! lécci!!!!

MaSzKa
146 Montpellier - Constanta H 1.01

azt még ti mondjátok 1.01x-es odds-ot megfogadni baromság

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

reggelt! ue mint te 😄 kb nulszadós lettem így én is!
santandert én is gondolom,de én félidõre :S
félek 0-1 lesz ez a meccs! atletico szopatott már párszor szóval 1000 ft-nál többet nem szánok erre a napra
1et ajánlottam és az is jött 😄
159 Anaheim - Edmonton H 1.65 3-2
156 Pittsburgh - NY Islanders H 1.55 3-1
153 New Jersey - Philadelphia D 4.00 2-2

Eredõ odds: 10.23000
Tét: 200 Ft

nagyonnagyon jól döntöttem!
a colorado-t hozzá akartam csapni de ucsó gondolatom az volt,hogy inkább levesem,örülök ha 3 meccset eltalálok =)
igaz kis téttel toltam de hát ennyi maradt 😄
Matthew Prosac
"reggelt". nyert az anaheim, így legalább a tegnapi napom nullszaldós lett.

146 Montpellier - Constanta H 1.01 (37-24)
159 Anaheim - Edmonton Oilers H 1,65 (3-2)
170 St.Etienne - Vannes (H) jut tovább 1,23 (2-0)

5000->10.250

nem volt túl merész szelvény, de pont azért raktam, hogy ha esetleg az összes többi elmegy (elment), akkor ne égjen a ház és meglegyen a nullszaldó.
ma a Santandert tervezem megrakni 5ezerrel.

AlieN911
Grat! Mára nincs hasonló tipped? xD

Shep
Kösz. Ez igaz, de azért a Lakers nem volt ennyire esélytelen, mint ahogy a szorzó mutatta, meg amúgy is jobb csapat, így aztán ajándék volt ez a szorzó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Barnabyka
nagy vagy, pl a Lakers-en én is gondolkoztam, de azért ha valahol, kosárban szerintem óriási elõny a hazai pálya ráadásul a Jazz igen jósorozaton volt túl.
Grat<#eljen>

Shep

LA Lakers @ UTA Jazz
(Nyereményszorzó) LA Lakers 2.70

LA Clippers @ GS Warriors
(Nyereményszorzó) GS Warriors 2.05

Montreal Canadiens - Washington Capitals
Mérkõzés
Including overtime and penalty shootout
Az Ön fogadása: Egyes, 1 2,55 6-5

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AlieN911
Jó reggelt. Mára vannak jó meccsek ?

MaSzKa
látom nem kis téttel játszol

a BayerM meccsen gondolom izzadtál rendesen

Matthew Prosac
semmi ilyesmirõl nincs szó. nekem is ma írtak jóvá egy múltkori nyereményt és sehova nem tûnt el... nyugodtan tölthetsz rá pénzt

fenrob
A bwin-el akkor most mivan ? mert vhogy a jövöhéten akarok pénzt felrakni rá meg reggelni.. bebaszna ha egybõl elütne a számláról a pénz..

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

ForRedGlory
Mai nyeremény:

Tegnapi nyeremény:

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Barnabyka
olimpián azt mondom, hogy pl Björndalennek ideje lenne nyernie egyet biatlonban + Cuche most van olyan formában, hogy amiben csak elindul nyerhessen(:

Viszont nemtudom, hogy te mit gondolsz a síugrásról, de nekem az nagyon kérdéses. Schlierenzauer szépen nyeregetett mostanság, viszont könnyen benne lehet egy Ammann siker is mivel a 4 sánc versenyen kétszer is sáncrekordot ugrott, csak csúnyán tette(:

WuFraZselic
de még elõtte fogta és feltette a házát, hogy 15 és 30. perc közt over 1.5 gól lesz

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atti12
nyílván, Collins amúgy fizikusnak készült és ott hirtelen kiszámolta hogyha beleáll Giggs lövésébe akkor pont befog pattani <#idiota>

WuFraZselic
az a baj hogy éreztem, hogy ha sokáig fogadok a kedvenc csapatomra, mindezt egyre nagyobb pénzzel, elõbb utóbb koppanni fogok 😄 ha nyer az Inter, 107et hoz, így sajnos 40ezret vitt =/
remélem olimpia elõtti uccsó nhl-fordulóban érvényesül a papírforma - ha már fociban ma nemigen sikerült -.-"

fsgh
😊 Én most semmire. (nem mintha amúgy focin kívül fogadtam volna valami másra úgy általában.)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
jaja, én tuti nem fogadgatok focira egy ideig. most téli olimpián síugrás + hoki lesz terítéken nekem. de ez se sok pénzzel, ma elég sokat buktam

fsgh
pihentetem picit a sportfogadást... jó szar nap volt.

-8...

Volt már rosszabb is de most meguntam hogy nem jött semmi. Egy ideig úgy akarok foci meccset nézni hogy nem kell senkinek szurkolni mert fogadtam rájuk😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
pedig én azt hittem a vidrák gazdagodnak meg belõle

Shep
Nem mondta senki ,hogy nem 😊

WuFraZselic
Colorado, NJD, Pittsburgh, Anaheim gyõzelem

szerintem ML-be mehetne a SJS gyõzelem

a Montreal meccsen szerintem 5 gól biztosan lesz, és a Capitals is esetleg mehetne ML-be

Rangers - Nahsville X , Minnesota - Phoenix under 5.5 😄
kb ezeket tenném meg, ha hagytam volna pénzt bwinen 😄

Matthew Prosac
menjél inkább olvasni, ne égesd magad tovább -.o

sry én csak a new yerse ikszet tom ajánlani!
én megmondom õszintén a fogadoportal alapján szoktam adni a tippeket,megnézem ki hanyadik,mennyire van formában és aztán lövöm be a gondolatokat.
most meg vhogy nincs náluk a hajnali NHL mérkõzések listája :|
MaSzKa
igen és a bunda nyertesi is emberek

WuFraZselic
a hétvégén a Portsmouth is lõtt 3 öngólt, csak hogy a hendis gyõzelmet még véletlen se veszélyeztessék, ha esetleg találnának egy gólt! meg persze ha a United játékosok nem tudnának lõni...

Matthew Prosac
nézd meg a gólt. ha utána is azt mondod hogy bunda volt, akkor menj el orvoshoz. mondjuk néha már most is rádférne.

NHL tippeket akarok mindenkitõl! És nem csak gyõzelem, hanem over-under tippeket stb...

MaSzKa
csak az eredményeken olvastam

Shep
Hallod!!! Nem minden bunda, még ha annak látszik is. Öngól létezik, van ilyen, nem gépek hanem emberek játszanak.

elõször is láttad az öngólt? ha láttad és tényleg nagyon öngól (mert van olyan is) akkkor oké megértem a gyanakvásod! Viszont ha nem láttad és csak a felirat alapján mondod amit akkor gyanakvásnak helye nincs!
WuFraZselic
és tényleg bazdmeg! 😄😄😄😄😄😄DD

186 Bayern München - Fürth: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 1.98
210 Everton - Chelsea D 3.25
177 Lens - Marseille: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 3.05
Eredõ odds: 19.62675
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 3925 Ft

a durva,hogy a tollamat a chelsea meccsen a hazaira raktam elõször de bevillant,hogy a chelsea elég jó formában van és hát az everton úgyse veri meg õket.a mu ikszen is ott volt a kezem 😄 kár h lebillent róla és nem kobmbiba raktam 😄 mind1.
remélem porto kiesik.
mert akkor a köv. szelón nem csak az inter miatt lehetek bosszús
168 Auxerre (H) vagy Plabennec (V) jut tovább H 1.09
196 Parma - Internazionale V 1.70
222 Porto (H) vagy Académica (V) jut tovább H 1.07
213 Celtic - Hearts H 1.30
Eredõ odds: 2.57752
MaSzKa
az öngól bundagyanús

kamaszaki
Bwinen feltölteni fel lehet mastercardal, de kifizettetni nem?

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

WuFraZselic
akkor lehet, hogy gólszerzõknél ott volt Collins J. neve is, DE a neve mögött zárójelbe az is, hogy (Öngól IS számít)!!!négy

Shep
Á most nézem ,hogy van egy ilyen szelvényem is

Aston Villa v Manchester Utd [full Time 1 or X @ 1.86
Wolverhampton v Tottenham 1 or X @ 1.94
Everton v Chelsea 1 or X @ 2.04
Xerez v Real Madrid 2 @ 1.25
össz szorzó: 9,2

Matthew Prosac
ennél sokkal durvább összeesküvéselmélet fog következni, ne legyél ilyen fantáziátlan 😄

WuFraZselic
az, hogy volt öngól. és öngól után megnõ az esélye a 11esnek, és/vagy a piroslapnak. tehát erre a meccsre még jó, hogy nem tette meg 120 forinttal 1.12es szorzóért, hogy nem lesz piros lap

Matthew Prosac
Mi ezen a gyanús neked, áruld el kérlek!

csyta
Hát pedig siethetnének 😄