Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Erre a hockey-re raktam, nem tud róla valaki valamit? Mert sehol semmit nem találok... Elveszett?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
így még motiváltabb lesz a csapat, + Stankovic és Sneijder is játszik, és talán Eto'o is kipiheni rendesen az Afrika kupát. amennyire az Inter gyõzelem ellen voltam tegnap estig, annyira vagyok biztos az ellenkezõjében
ja és Napoli utóbbi idõben rendre 1-0ra vert minket hazai pályán, itt az idõ javítani a mérlegen
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
majd vki inter fan remélem megerõsít 😄
elsõsorban fsgh-wufa kettõsre gondoltam =)
nah nah a 3-0 ás fener elõny veszélybe került!
mostmár én itt várok még 2 gólt mindenféleképp!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
am hétvégére a psv vereségét valamiért nagyon érzem :S
b+ karpat nyert :S csyta tippje jött 😄
megint szivat a karpat :S
kétesélyben is buktam,de fasza :S
Southampton - Portsmouth 2.49 / 3.40 / 2.46
ez nekem nagyon H gyanús, de lehet a pompey most akar feltámadni...
hameen meg egyenlítsen már mert másik szelón 1X-re raktam :S
a bursaspor meg vezet :S szal ááá iksz legyen min a hameen mert akkor még egy santader gól kéne a boldogsághoz ^^
Gondolom nem szorul túl sok magyarázatra. Persze maga a táblázat önmagában nem sokat ér, csak egy mankó. De azért szabályszerûségek levonhatóak.
Szerkesztve: A Livorno kijelölésénél még egy vereség le is maradt a ciklusból...
na utojára hajrá hameen 😊
atletico-barca
most leírom az elemzésem,gondolatmenetem!
szóval a barca utóbbi 10 meccsén 23 lõtt gól 3 kapott gól. (9gy1d)
atletico rangadóra felszívja magát, tette ezt tavaly is mikor 4-3ra verte a barcát!
a vendégeknél nem fog játszani alves,piké,abidal,márkez,toure
egymás ellen 11 mérkõzés óta nem játszottak döntetlent.
szóval ezekbõl kifolyólag sztem egy gólgazdag 2-2es végeredménnyel záruló találkozónak lehetünk szemtanúi 😛
persze én minden rangadóra 2-2es eredményt várok de itt az elsõdleges szempont az iksz 😄
kétesélyben meg 1X mert azért benne van a pakliban a barca elsõ veresége a bajnokságban
(2002-09-01 ekkor játszottak egymás ellen 2-2es meccset.)
nem gondoltam,hogy igy vezeted a meccseket de ez állati 😊
nagy kérés lenne a táblázato(ka)t elkérni ugye?
végülis semmi gond ha nem adod mert a tied meg te dolgoztál vele,de gondoltam megpróbálom 😛
<#worship>#worship>
egyébként
zöld = gyõzelem
sárga = döntetlen
piros = vereség
Mert ha te magadnak jegyzed,akkor grat ,szép
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
A tegnapi West Ham gyõzelmet is az 5 meccses nyeretlenségi szériájukból következtettem. Jött is... A Sunderland gyõzelemnek is jönnie kellett volna (12 meccses nyeretlenség) de a 96. percben elrontották: van ilyen.
<#eljen>#eljen>
én ezeket utáltam meg nagyon
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
mert szerintem fogadás szempontjából, a legtöbb esetben mindig hozzák a kötelezõt
nagyon stabil csapat mind kettõ
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
2-2 fordulót néztem meg és 1-2 döntetlen született egy fordulóban és hát ott van néha 8 forduló :S
hokira jó a 6/3 de focira nem! (mármint egy bajnoksából nemjó)
+olimpia kezdõdik
Los Angeles - Edmonton H
Tampa Bay - Boston D
Carolina - Buffalo H
4/3ba
közben vezet a karpat :S
0-1;1-1;1-2;2-2;2-3; -> remélem fordít a hamern :S
016 Montepaschi Siena - Real Madrid 2.19 V
015 Maccabi TA - Efes Pilsen 1.34 H
040 Bursaspor - Fenerbahce 2.64 V
1000 Ft
REAL MADRID
hiszen lehet olyan forduló melyben 3-4 iksz is jöhet (mint pl a tegnapi) de nem sürün fordul ilyen elõ 😄
érdekes ez a fajta kombináció.
reggel kiderül jól gondolkodtam-e ma!
Calgary - Dallas
***5.5 over
na ez talán hazai de félek tõle
Ottawa - Washington
5.5 over
két bombaformában levõ együttes.
***kétesélyen 12
Los Angeles - Edmonton
**sztem legtutibb mérkõzés (ha nagy meglepi lesz akkor vendég,de csak mrt régen nyert az edmonton a la ellen)
a hazai sokkalta jobb formában van a vendégeknél
5.5 under
Detroit - San Jose
a vendégek még nem nyertek a detroit ellen ebben az évben.
sztem most fognak!
veszélyes de vendég
*****Carolina - Buffalo
sima hazai
5 napja 4-3ra nyert a caroline idegenben, emelett formailag is sokkal jobb a vendégeknél+ hazai pálya
Florida-Vanc
****hazai vagy iksz de inkább iksz talán ,csak kétesélybe raknám meg
5.5 under talán
****Tampa Bay - Boston
bakker erre sima hazait raknék de mivel 11 mérkõzés óta nem ikszeltek egymás ellen ezért úgy gondolom ,hogy most eljön az ideje ennek is!
Kb ugyanaz a szitu enneél mint a Phila-Jersey mérkõzésen =)