Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
justin tv-re van megoldás.. nekem is van egy kis okosprogramom, amit ha elindítok nem vág le. többmindenre jó a progi, pl multkor nhl-t akartam nézni, erre kiírta hogy a streamet csak amerikából netezõk nézhetik! bekapcsoltam a programot és röhögve végignéztem a meccset 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ja csak percenként megáll és kéri a regisztrációt az a gond.na mind1. 2 gólt akarok ezen a meccsen!
Matthew Prosac
atdhe.net-en van 4 is.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
hova pörögjön fel? az elsõ meccset 3-0ra megnyerte. ezzel a 2-0-al még mindig õk a továbbjutók. hova hajtsanak feleslegesen? 😄

egy streamet vki nemtud a bursas-fener meccsre?
WuFraZselic
2-1 a 3. harmad vége felé

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Frisk/Asker - Lørenskog
Erre a hockey-re raktam, nem tud róla valaki valamit? Mert sehol semmit nem találok... Elveszett?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

WuFraZselic
én az Inter meccsre 1X-et tettem volna, ha tegnap megverjük a Parmát.

így még motiváltabb lesz a csapat, + Stankovic és Sneijder is játszik, és talán Eto'o is kipiheni rendesen az Afrika kupát. amennyire az Inter gyõzelem ellen voltam tegnap estig, annyira vagyok biztos az ellenkezõjében

ja és Napoli utóbbi idõben rendre 1-0ra vert minket hazai pályán, itt az idõ javítani a mérlegen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nem hiszem el, felpöröghetne a Fener és rúghatna 3-at.

REAL MADRID

Oziris666
A Napoli az Inter mumusa szokott lenni ugyh lehet igazad lesz...

Matthew Prosac
Remélem a Santander meccs forgatókönyve pontosan ugyanilyen lesz, mint most a Bursaspor meccsé. Mondjuk még nincs vége, nem szabad már most örülni.

ha már atletico 1X akkor nálam a napoli-inter is 1X de elég erõsen! mert itt meg inkább hazait érzek!
majd vki inter fan remélem megerõsít 😄
elsõsorban fsgh-wufa kettõsre gondoltam =)
bursas meg 2-0
nah nah a 3-0 ás fener elõny veszélybe került!
mostmár én itt várok még 2 gólt mindenféleképp!
Matthew Prosac
Még egy Barca vereség is elképzelhetõ. De szerintem is 1X mindenképp a Atl.Madrid meccs.

Matthew Prosac
BURSASPOR 2-0!!!!!!!!

tegnap meg lazán szoptak 4-2-re...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

WuFraZselic
Barcának gyakorlatilag 3 védõje lesz bevethetõ. gyanús, nekem is az X ugrott be elõször

pontosan! ez alap ha igy összejön mint irod akkor az ilyet muszáj szelvényre rakni!
am hétvégére a psv vereségét valamiért nagyon érzem :S

b+ karpat nyert :S csyta tippje jött 😄
megint szivat a karpat :S
kétesélyben is buktam,de fasza :S
én is ikszet sejtek a Barca meccsre...de egy 1X-et mindenképp megérne,ha az anyagi oldalát nézem,ha meg a szívemre hallgatok akkor fix vendég 😛

WuFraZselic
hm, haverom kért pár tanácsot hétvégére, közben erre bukkantam

Southampton - Portsmouth 2.49 / 3.40 / 2.46

ez nekem nagyon H gyanús, de lehet a pompey most akar feltámadni...

Matthew Prosac
Ez amúgy az egyik alapelvem szép illuszrációja. Ha két csapat régen játszott döntetlent és éppen egymással találkoznak, ott nagy az esély rá, hogy döntetlen születik. Ezt az elvet tudtommal Dean is osztja 😊

szép!

hameen meg egyenlítsen már mert másik szelón 1X-re raktam :S

a bursaspor meg vezet :S szal ááá iksz legyen min a hameen mert akkor még egy santader gól kéne a boldogsághoz ^^
Matthew Prosac
Vezet a Bursaspor 😄DDDD!!!!!!

Matthew Prosac
nos. bizonyára emlékeztek az egyik multkori szelvényemre, aminél 300ból 10.000et nyertem. Getafe - Santander X, Milan - Livorno X volt rajta megrakva, meg egy góllövõ. Az ilyen Milan X típusú meccseket (ahol 1,2 volt a hazai szorzó!) soha nem tudnám kikövetkeztetni, ha nem lenne ez a táblázat. Magamtól nem tudnám kitalálni, hol borul néha a papírforma. Az a bizonyos 0-0-ás meccset ez a sorozat ihlette, ezért mertem tenni rá:

Gondolom nem szorul túl sok magyarázatra. Persze maga a táblázat önmagában nem sokat ér, csak egy mankó. De azért szabályszerûségek levonhatóak.
Szerkesztve: A Livorno kijelölésénél még egy vereség le is maradt a ciklusból...

köszi!

na utojára hajrá hameen 😊

atletico-barca
most leírom az elemzésem,gondolatmenetem!
szóval a barca utóbbi 10 meccsén 23 lõtt gól 3 kapott gól. (9gy1d)
atletico rangadóra felszívja magát, tette ezt tavaly is mikor 4-3ra verte a barcát!
a vendégeknél nem fog játszani alves,piké,abidal,márkez,toure
egymás ellen 11 mérkõzés óta nem játszottak döntetlent.
szóval ezekbõl kifolyólag sztem egy gólgazdag 2-2es végeredménnyel záruló találkozónak lehetünk szemtanúi 😛
persze én minden rangadóra 2-2es eredményt várok de itt az elsõdleges szempont az iksz 😄
kétesélyben meg 1X mert azért benne van a pakliban a barca elsõ veresége a bajnokságban
(2002-09-01 ekkor játszottak egymás ellen 2-2es meccset.)
Matthew Prosac
WuFra is elkérte, te is megkapod, de még egy két dolgot alakítanom kell rajta. Amúgy mindjárt hozok is egy példát hogy ez miért hasznos számomra.

apám ez brutál! az élénk színért meg no para! nekem nagyon bejön!
nem gondoltam,hogy igy vezeted a meccseket de ez állati 😊
nagy kérés lenne a táblázato(ka)t elkérni ugye?
végülis semmi gond ha nem adod mert a tied meg te dolgoztál vele,de gondoltam megpróbálom 😛
<#worship>
egyébként
zöld = gyõzelem
sárga = döntetlen
piros = vereség
Matthew Prosac
én magam csinálom excelben. csak most leprintscreeneltem.

de ezt te magad csinalod,vagy csak levan mentve a kép valahonnan ?
Mert ha te magadnak jegyzed,akkor grat ,szép

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Matthew Prosac
amúgy az összes topligám megvan ilyen táblázatban.

Matthew Prosac
Elõre is elnézést az élénk színekért, de én így látom könnyen a dolgokat. Ez a táblázat azt mutatja, hogy a különbözõ csapatok egészen a tegnapi napig mit játszottak az adott fordulóban. A különbözõ sorozatokból (amit én ciklusnak hívok) leszûrhetõek bizonyos következtetések, és megjósolhatóak egyes mérkõzések kimenetelei. Ha ebbe most nagyon belemennék, az 10 oldalas tanulmány lenne.. Talán majd egyszer leírom. A lényeg hogy anélkül hogy megnézném a következõ 2 forduló párosítását, már most kijelentem hogy egy Sunderland és egy Stoke siker, egy Everton és egy Man.City döntetlennek jönnie kell a következõ 2 forduló valamelyikében:

A tegnapi West Ham gyõzelmet is az 5 meccses nyeretlenségi szériájukból következtettem. Jött is... A Sunderland gyõzelemnek is jönnie kellett volna (12 meccses nyeretlenség) de a 96. percben elrontották: van ilyen.

<#wow2>hát kivi vok a titkos fegyverre ,miféle lehet 😊
<#eljen>
MaSzKa
Arsenal, Chelsea, Villareal

én ezeket utáltam meg nagyon

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

a nagycsapatokkal az a baj,hogy ha már teszek hétvégére,akkor általában berakok én is egy Chelseat,egy Barcat,vagy esetleg egy PSV-t,és kitudja mikor jön el az az egy iksz,vagy vereség,ami viszi az egész szelvényt...na,ezért nem rakok 1.5 alattira 😊

MaSzKa
amúgy nem értem mi a bajod a Barcolona és a PSV meccsekkel
mert szerintem fogadás szempontjából, a legtöbb esetben mindig hozzák a kötelezõt
nagyon stabil csapat mind kettõ

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sunsetjoy
A fenének raktam a Turkura a Lahti Pelicans ellen... :S 0-3, 2 harmad eltelével...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Matthew Prosac
én meg mindjárt berakom a kis titkos fegyveremet, amit a fogadásaimhoz használok, és órási haszna van. ebbõl szoktam következtetni elsõsorban az X-ekre, és igen jó hatékonysággal.

még nem tettem semmit,csak ma túlsok szabadidõm lett,így elkezdtem agyalni valami fasza tippmix stratégián,így jutott ez eszembe 😊 a hokis verziót megfogom játszani,megnézem milyen,ha jön jön,ha nem akkor marad az 1-2 meccs nagytéttel 😊

Matthew Prosac
3-4

átnéztem
2-2 fordulót néztem meg és 1-2 döntetlen született egy fordulóban és hát ott van néha 8 forduló :S
hokira jó a 6/3 de focira nem! (mármint egy bajnoksából nemjó)
WuFraZselic
csak hétvégén nem igen vannak hoki meccsek 😊

+olimpia kezdõdik

3-3

Matthew Prosac
szerintem életrevalóbb, ha a francia-angol-német-olasz-spanyol + egy változó bajnokságból minden hétvégén kiválasztassz egy-egy döntetlent és azt 1 szelvényre rakod. különben nem fogsz pluszba kijönn sztem.

Calgary - Dallas 5.5 over
Los Angeles - Edmonton H
Tampa Bay - Boston D
Carolina - Buffalo H
4/3ba

közben vezet a karpat :S
0-1;1-1;1-2;2-2;2-3; -> remélem fordít a hamern :S
Nekem ez a mai:

016 Montepaschi Siena - Real Madrid 2.19 V
015 Maccabi TA - Efes Pilsen 1.34 H
040 Bursaspor - Fenerbahce 2.64 V

1000 Ft

REAL MADRID

még csak a jéghokinak számoltam utána,ugye ott általában 4.00 felett van a döntetlen,így ha becsúszna 3 X,akkor 4*4*4=32-es odds,az szorozva 100-al 3200 FT,azaz arra a szelóra +1200 FT

még hoki az oké
hiszen lehet olyan forduló melyben 3-4 iksz is jöhet (mint pl a tegnapi) de nem sürün fordul ilyen elõ 😄
érdekes ez a fajta kombináció.
Barnabyka
a kínálatban biztos lesz annyi, viszont nehogy pont azt az 1-2 meccset hagyd ki ahol épp jön az X. De elsõre nem hangzik rosszul,csak biztos pluszba fog ez téged kihozni?

csillagokat raktam,hogy mely mérkõzésen mire tennék.
reggel kiderül jól gondolkodtam-e ma!

Calgary - Dallas
***5.5 over
na ez talán hazai de félek tõle

Ottawa - Washington
5.5 over
két bombaformában levõ együttes.
***kétesélyen 12

Los Angeles - Edmonton
**sztem legtutibb mérkõzés (ha nagy meglepi lesz akkor vendég,de csak mrt régen nyert az edmonton a la ellen)
a hazai sokkalta jobb formában van a vendégeknél
5.5 under

Detroit - San Jose
a vendégek még nem nyertek a detroit ellen ebben az évben.
sztem most fognak!
veszélyes de vendég

*****Carolina - Buffalo
sima hazai
5 napja 4-3ra nyert a caroline idegenben, emelett formailag is sokkal jobb a vendégeknél+ hazai pálya

Florida-Vanc
****hazai vagy iksz de inkább iksz talán ,csak kétesélybe raknám meg
5.5 under talán

****Tampa Bay - Boston
bakker erre sima hazait raknék de mivel 11 mérkõzés óta nem ikszeltek egymás ellen ezért úgy gondolom ,hogy most eljön az ideje ennek is!
Kb ugyanaz a szitu enneél mint a Phila-Jersey mérkõzésen =)
nem,tippmix,és ha a kinálatban lesz a hétvégére 6 ELSÕ osztályú angol/francia/olasz bajnoki,akkor teszem meg