Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fergusonpapa
én irásombol nem 😊

neki jo igy nekm jo ugy,bárneki jobb mert van pénze 😄DDD

www.icewebhu

Matthew Prosac
szerintem ezzel nincs is baj, amíg kulturált keretek között zajlik - anyázás meg miegyéb nélkül. nem baj az, ha néha van egy kis érv-ellenérv csata, lehet belõle tanulni. a probléma ott kezdõdik, hogy a legtöbb ember rögtön támadásnak fogja fel, ha valaki visszakérdez, vagy nem ugyanazon a véleményen van és próbálja a saját álláspontját is letolmácsolni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fenrob
Köszönöm 😄 de amúgy télleg annyi hülyeségen összetudnak kapni

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

buldozer99
istenem, hogy az sg-n mennyi hülye ember van...(tisztelet a kivételnek)

Forca Barca

ForRedGlory
Mit gondoltál? 400.000 Forintot nem igazán lehet nyerni minden nap 1000-2000 Forintokból 😊
Én nem játszom csak nagy összegekkel.
Nah, jól van, jó8, belefáradtam a magyarázkodásba 😊

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

fergusonpapa
hja 93ezerrel ,ténleg szorod pénzt,már értem kiknek jo a 1.20 alati szorzo!
Legyen igazad hiszek nekd,de én 200-500as téteimhez képest 90ezer durva...én ha nyernék monjduk 2000-3000felet már abol tenék félre magamnak...sose mernék 1000-2000nél töbet megteni életembe 1 mixre sem akor sem ha tudnám h bunda

www.icewebhu

ForRedGlory
ízlések és pofonok. Nekem az SG nem jön be, olyan egyszerû, unalmas, nem is emlékszem mikor változtattak rajta érdemben a külsején.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

fenrob
Juventus kíváncsi vagyok holnap mit produkál 😄
amit írtam be szelo rem jönni fog de még holnap átgondolom...de mindig az elsõ megérzés a jó

ForRedGlory
Hát ahogy mondtam lentebb... Miután nagy nyeremény a szelvényt nem adták vissza, csak papírom van róla hogy nyertem. Ha érdekel mivel nyertem 400.000 forintot: tessék.

fergusonpapa
de am komoly gondjaid vannak az emberismeretböl és persze önérzetböl ,enyire bizonyitanád h bocsánatot kérjek..kérlek...én csak peszimista vok!

www.icewebhu

fergusonpapa
tod nem vagyok hiszékeny ,de ha iagzad van akor igazad van,ne várd h higek nekd,hiszem aha látom tipus vagyok 😊és am is kiváncsi vok mien mcseken nyertél annyit

www.icewebhu

MaSzKa
pont az új átszabás rontotta el a ph-t

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ForRedGlory
Érzem a hangodban hogy nem hiszel Nekem. Holnap este ugyanezen a fórumon ugye elnézést is fogsz kérni, ha esetleg mégiscsak igazat beszélek?

fergusonpapa
kiváncsian várom

www.icewebhu

ForRedGlory
Jó a ph is, most lett átszabva a kinézete 😊

ForRedGlory
Holnap feltolok 1.4 millióról (1.000.000 Forintos és 400.000 Forintos) kapott szerencsejáték zrt-s igazolást. A többit abban a két linkben megtalálod, amit Mattnak linkeltem.
Most azért nem tudom feltenni, mert vidéken vagyok és hát a papírok Pesten vannak a fiókomban. Remélem nem lesz kitalálva hogy hamisított.......

MaSzKa
Desing-ra a SG weboldal a legjobb 😄
és ez a legkönnyebben áttekinthetõ weboldal és pofon1xûen használható és gyorsan

fergusonpapa
én kiváncsi lenéka képekre..

www.icewebhu

Matthew Prosac
Részemrõl is. Sikerekben gazdag további pályafutást kívánok.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ForRedGlory
Ha idõd engedi olvasgasd ezt és ezt is. Novembertõl pörgesd át, minden kérdésedre választ kaphatsz. 😊
Itt aztán mindent leírtam. Téma ezen része részemrõl lezárva, nem szeretem ha vallatnak...

Matthew Prosac
Ofcóz. Amúgy elhiszem a 2 milliót, nincs abban semmi hihetetlen. Nem tudom milyen sárbadöngölésrõl nincs itt szó, te valamit félreértesz. Én csupán keresztkérdéseket teszek fel, hogy felfedezzelek magamnak. Ennyi. Egy szóval sem mondtam, hogy amit te állítassz az valótlanság. Ne jöjjél zavarba ilyen könnyen a vallatástól. Ha nincs takargatnivalód, akkor "úgysem esik bántódásod". Én csupán vallattalak, nem pedig kínoztalak, vagy felakasztottalak...

Matthew Prosac
a piroslapok kb 80%-a a második félidõre datálható. szóval semmit nem ér vele az ember, ha ez elsõ félidõt kihúzták a csapatok piros nélkül.

ForRedGlory
Jogos a kérdés. Nem játszom évek óta, mert volt olyan idõszak, amikor nem tehettem meg... Tavaly október vége óta játszom rendszeresen. Ha leírom hogy összesen nyertem tisztán 2 milliót biztos senki sem hiszi el, ezért ha valakinek esetleg kellene bizonyíték esküszöm feltöltöm a szelvényeket. illetve a szerencsejéték igazolását, mert a nagy nyereményrõl papírt adnak amivel apeh felé igazolhatom hogy a lóvé nem betörésbõl származik 😄 És igen, buktam is, de mint ahogy mondtam: nekem az a lényeg, hogy több legyen az egyenlegemen, mint elõtte volt.

Matthew Prosac: szeretem hogy mindenbe belekötsz. Szegény ember lehetsz, ha az a legnagyobb örömöd hogy próbáld sárba döngölni más sikerét. Grat! annyira látszik a sárga irigység rajtad... Kérlek hanyagolj, mert ez a kis párbeszédünk bõven elég volt arra, hogy rájöjjek: nem érdemes Nekünk társalognunk. Remélem be TUDOD tartani.

Matthew Prosac
nézd, én közel 7 éve sportfogadok, a focit meg már régebb óta szeretem. ezzel kelek, ezzel fekszem, minden nap átböngészem az eredményeket, nso-nst-sportplusz,online sportoldalak, amit csak akarsz.
a sportfogadáshoz rengeteg tapasztalat kell és idõigényes is ha valaki komolyan csinálja. a tapasztalat ahhoz kell, hogy elkerüld azokat a meccseket, ahol borul a papírforma. hívhatjuk ezt megérzésnek is. Tapasztalni kell rengeteget, és bukni is kell hozzá, hogy fejlõdjön az ember.. Röviden ennyi. De rengeteg szabályszerûséget felfedez az ember, ezeket egyszer le is fogom írni valahova...

MaSzKa
próbáld ki ha te fogadsz 11-esekre csak akkor meddig tudsz elvinni 120ft-ot a bwinen

szerintem 1000ft-ig el tudod vinni

ezt szerintem csak kis téttel érdemes játszani
esetleg piros lap nem lesz arra is fogadhatsz a 2. félidõtõl

dragon11
#36813:Értem, én elhiszem neked, mert nem lehetetlen. Viszont kérdéses maradt bennem még az, hogy ez hány év tapasztalatból jött ki neked?😊

#36814: Úgy értettem, hogy ha utánanézek a meccseknek(kezdõk, stb), akkor nekem is ugyanannyi esélyem van eltalálni, hogy ki nyer..😊 -> de most már látom, hogy nem, mert nincs tapasztalatom egyelõre!😊

fenrob
Sztem az enyémet megrakom 500-al és akk 4 ezer kb, meg
még öszerakok vmi 2x t azt is 500 és ha a felsö elbukik az also visszahozza ( vagy nem )

Matthew Prosac
2 hete. Ezt sokadjára halljuk, de mondjuk az elmúlt 2 év mit hozott?

Matthew Prosac
nem egészen értem az utolsó mondatot. írd másképp!

ForRedGlory
Mi lenne, buksz pénzt. Semmire nincs garancia. Két dolog biztos az életben: a halál és az adó... 😊
Senkinek nem mondom hogy biztos nyerni fog tegye meg az utolsó forintját is erre vagy arra a meccsre, mert az nem lenne fair. Én pusztán annyit mondok, hogy (talán) jobban ki tudom válogatni a meccseket, jobban hallgatok a megérzésemre, és szerencsésebb vagyok. Ennyi, nem több. véletlenül nem lehet 2 hete minden nap nyertes szelvényt összehozni 😊
2 hét alatt 1 szelvényem ment el, de bejött vagy 10. Ennyi belefér. (ha akarod nagyon szívesen belinkelem, ha esetleg valaki nem hinné, bár szerintem már betettem ide is) A világ legboldogabb embere lennék, ha ez lenne a jellemzõ, de nem vagyok hülye. Nekem bõven elég, ha mindig csak egy kicsivel több van az egyenlegemen mint pár nappal korábban. 😉
ha egy nap elbukok 40 ezer forintot, hát pfff... majd visszanyerem. Jó8 minden szerencsevadásznak 😊

dragon11
😊 Nem akarom lenézni õt, mert eleve nincs mire vernem magam, hisz új is vagyok, meg nem is jó.. ezt nem megbántásból mondom, de ha mindenki utánanéz a csapatoknak, akkor nem egyenlõ esélye van?

MaSzKa
az az 1 baj, hogy a 11-eseket és a piros lapokat elõre nem lehet megfogadni a bwinen

csak a meccs kezdése elõtt kb 5-10perccel és csak 1-es kötésben
így több idõt igényel a menedzselés

Matthew Prosac
lorient 1X az biztos, de inkább hazai szerintem

Matthew Prosac
Livorno - Bologna HX - 1,31
Juventus - Genoa H - 1.66

2,17x oddsz. újabb 10.000-et nekije!

kraawz
sevilla nyer, lorient 2 esélyes (ugye gignac sérült), a juve pedig teljesen háromesély.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

fenrob
Juventus - Genoa 1.66 / 3.25 / 4.20 H
Heracles - PSV 6.05 / 3.40 / 1.45 H
Lorient - Toulouse 2.20 / 2.85 / 2.90 H de ezt lehet kihagyom
Sevilla - Osasuna 1.59 / 3.25 / 4.70 H
Vélemények ??? 😄
egy ezressel gondoltam de lorient-t lehet kihagyom meg sevilla-tol is félek mert máskor szivatak meg nagyon

Banano
Visszatértem megint!<#idiota>
Készen állok egy nagyobb összeg elbukására,hogy aztán néhány nap múlva telespameljem a topikot az ANYA szóval.<#nevetes1>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
szerintem "bocs" 😊

dragon11
Értem én, de mi van akkor, ha bukó tippet adsz?😊

MaSzKa
ma durva nap volt piros lapok terén

így is csak 27 meccsbõl 8-on lett piros lap

az az 1/3-ada

általában az odds a bwinenm 1.2-1.3x odds

4x egymás után megfogadod és ha sikerül ott a 2x feletti odds

olyan nagyon rossznak nem tûnik
én ezzel kerestem eddig a legtöbbet odds arányban

"a meccsekben tudomásom szerint volt barátságos is..."

barátságos meccseken azt figyeltem meg 15-bõl kb 3-4 piroslap a max
11-es ott sincs több

http://www.eredmenyek.com/labdarugas/baratsagos-merkozesek/

itt pl 31meccsbõl 5-ön lett piros lap ez ha jól számolom a 15%-a

persze 11-esre kisebb az odds olyan 1.15x átlag

Matthew Prosac
mostanában. az egy kicsit kevés. ha 2 évre visszamenõleg alá tudod támasztani ezt az adatot, akkor azt mondom oké, és hosszútávon tényleg ilyen az arány. és azokban a meccsekben tudomásom szerint volt barátságos is...

fenrob
És most visszatértél ? 😄 vagy még egy ideig nem raksz semmit ?

Banano
Azért annyira nem biztos.<#idiota> De 80% hogy nem lesz szerintem,mert úgy általában mint ahogy maszek is írta 10meccsbõl 1-2 van csak.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Banano
Õ is csak annyit mondott hogy PLUSZBan legyél és nem azt hogy ebbõl fogsz megélni mostantól.<#idiota> És inkább használom fel a tippjeit minthogy majd én összerakom, aztán 17x bukok egymás után (ez november közepén történt) xD

MaSzKa
lehet, de kicsi rá az esély

kb10meccsbõl 1-2 van csak 11-es általában
kb10meccsbõl 2-3 van csak piros lap általában

ezt figyeltem meg mostanában

Matthew Prosac
Ezt most hadd ne válaszoljam meg. Vagy akkor rakjál rá 50.000et, aztán mikor rakod a szelvényt majd elgondolkodsz rajta...

Matthew Prosac
Amúgy ha holnap a Juventus nem nyer, akkor meg eszem a kalapom. Részemrõl tuti a gyõzelmük.

fergusonpapa
1xerüt tudok mondani h ne legyen vita 😊 Aki nem pénzben játszik inkább adja nekm én jol hasznositom azt a pénzt 😊 Aki kis tétbe meg Segitsen 😄

10% meg ilyenek ,marhaság,tudtommal sosincs TUTI mecs.lásd pár nappal ezelöt megakrtam tenni a nyereményem (3000ft) amit azelöt nyertem a Manchester -Chelasea,Inter és Totenham mecsre...elvégre jokaz esélyek,kombiba..és jo h nem tettem 😊

Ez olyan dolog mint ami ruletbe most megy ez a szinekel valo trük...természetesen ök megszedték magukat mint mindenki(nem tagadom jo modszer)de lényeg h mi a legbiztosabb?ha a tipjeidet más hazsnálja fe saját pénzéböl és ha bejön akkor kapsz jutalmat a hálás embertöl ha nem meg mondod h vannak kivételek! eza lényeg...

Szerencsejátékban sosem semi se biztos de ha valaki okosan csinálja többségében plsuzban jöhet ki,látam már itt oylat aki töbségébe nyer de volt olyan napja mikor semmit,na msot ez nagy pénzel buko..

De felesleges ismétlenem az elötem szolokat csak azt akartam mondani h sosincs tuti mecs mert 22emberen+játék vezetükön mulik egy mecs leglább..

nekm heti 1-2 ezrem van de a hétre csak volt egy anyámtol krét 200as csináltam belöle 3000 megoldodot problémám(valentinapra ajándék)de ha eltt is volna több se tetemvolna meg!mert nem tehetek,havi 100-200as kereset melet simán!
POnt

www.icewebhu

Banano
Há mért lenne?

Matthew Prosac
ez viszont hülyeség. miért ne lehetne 11-es a PSV vagy a Barca meccsen?