Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
Heracles - PSV nem lesz 11-es 1.2x
Atl. Madrid - Barcelona nem lesz 11-es 1.2x
Real Madrid - Bilbao 1.07 / 21.00 / 6.40 H

ez olyan 1.54x össz odds
<#fogmosas> tutti tipp

😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Banano
Olvass vissza.😊 -Forredglory

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

dragon11
Mi az a glory módszer?😄

ki az a glory?😄

Fulham - Notts County 1.41 H
Bordeaux - St-Etienne 1.35 H
Manisaspor - Fenerbahce 1.68 V

odds: 3,19788

Sztem én teszem holnapra.

REAL MADRID

Fabio Capello
Porto igazán lõhetne már egy gólt...

Matthew Prosac
Utrecht - Feyenoord 1X 1,4
Valladolid - Zaragoza 1X 1,33

1,8x oddsz, tedd meg 10.000-el mondjuk. Tessék. Ha bejön, nem kérek semmit, ha elmegy, akkor csak egy "bocs"-csal tudok szolgálni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jah 😊

holnap srácok vagy sírok vagy nevetek!
nagyon erõsen érzem a barca és psv nem nyerését!

az intertõl meg félek!
asszem wufa irta h 65 ezerrel rakná meg az intert?(vagyis fontolóra vette)
amennyire éreztem a hazait ez annyira elvette a kedvem
+10% csak ha nyer, legalábbis én ezt vettem ki.

REAL MADRID

Matthew Prosac
Ha kell valakinek, kiegészítettem a kis (excel)táblázatomat a holland bajnoksságal is.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
20-30K + 10% <#vigyor>

Banano
Na én jövõ héten kipróbálom Glory módszerét.De elõre szólok hogy jövõ héten nagyon agresszív leszek ha elbukok 20-30k-t.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

MaSzKa
new Jersey - nem elõször X-el

caroline-new Jersey iksz
MaSzKa
és ha bukó a tipped akkor mit csinálsz?

Matthew Prosac
ezt kellene már végre megérteni. (van aki többet engedhet meg magának, van akit kevesebbet) <#eljen>

kössz a választ!
értem,ésszerû végülis.
holnapra nem lehetne h adj vmi tippet akkor?
(érted a kerékpárt se vesszük meg kipróbálás nélkül 😛
aki nagyobb tétben utazik az a kerékpár szót cserélje le merdzsóra 😄
Fabio Capello
Persze, ez nyilvánvaló, senki nem krõzus, van aki többet engedhet meg magának, van akit kevesebbet. Keskeny a határ a hobbifogadó és aközött aki ebbõl akar megélni 😊

Matthew Prosac
itt nem arról van szó, hogy ez a módszer szar. hanem az emberek véges anyagi lehetõségeirõl...
énis nyertem már agyon magam. és? fél év múlva már sehol sem volt az a pénz és nem azért mert elbuktam, vagy felesleges dolgokra elbasztam volna..

köszi

Fabio Capello
De gyerekek... Ez is motiváltság kérdése. Ha te eldöntöd, hogy most abból az 1000 forintból, amit befizettél, szeretnél egy kis tõkét csinálni, és hallgatasz Gloryra és a tippjeire, akkor lehet, hogy hamar nem lesz olyan nagy pénz az a 40-60ezer amit õ megjátszik.

Mindent kicsiben kell kezdeni, biztos vagyok benne, hogy Õ is kis tétekkel indult, és ahogy finomított a saját stratégiáján, rendszerén, úgy mert egyre nagyobb téteket megtenni. Persze, megvan a bukás lehetõsége, de ha jól játszol, akkor mindig hagysz annyi pénzt, hogy el tudd kezdeni elõlrõl. És persze nem muszáj a végtelenségig játszani, ha úgy döntesz elég volt, akkor elég volt, ennyi. 😊

Talán hülyeségnek hangzik, de én inkább veszek ki (saját mércém szerint!!!) harminc-negyvenezret amit két hét alatt szedtem össze, és két hét alatt megint összegyûjtök ugyanannyit, mint esetleg az utolsó pillanatban bebukjam. Szerintem ez kellõképpen óvatos játék, nem robbantok vele bankot, de a saját céljaimnak tökéletesen megfelel.

Lehet megkövezni 😄

ForRedGlory

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

hali, csak egy kérdés, vasárnap meddig vannak nyitva pesten a lottózók?

Matthew Prosac
Monoton: #36766
válaszom: #36737 !!!!!!

buldozer99
ígyvan..

Forca Barca

dragon11
Ja, én 200zal kezdek és 8meccsbõl ma is 7jött.. 😞 kit érdekel.^^ 200ftot bukni nem a legnagyobb dolog a Földön, viszont a nyeremény 1700körül van mindig, azt' ha bejön sokszor, többet rakok..

Napoli - Inter-t csak akkor tenném meg ha elõtte látom a kezdõt 😊

REAL MADRID

Elõbb írta hogy nem kell mindenkinek ekkora pénzben játszania. Ezt mondom én is, kis pénzben kezdeni és azt feltornázni.

REAL MADRID

AlieN911
OFF
Én kocsit szándékoznék venni kb 1 hónap múlva. Valaki segíthetne xD ha már így benne vagyunk a témában...
OON

Holnapra van 1-2 érdekes meccs. Napoli-Inter pl
Ma plusszal zártam, kb +2k. Most kerek 10k-m van betclicen 😊

Honda - The Power of Dreams

Matthew Prosac
azért egyvalamit értsél már meg kérlek!
neked 50-80-100ezer a nagy pénz. valakinek pedig az 5-8-10ezer!
utóbbi ugyanúgy remeg és ugyanúgy tökös, csak neki mások az anyagi lehetõségei. tök relatív hogy mi a nagy pénz.
úgyhogy talán el is felejthetjük ezt a megállapításodat, hogy én nem tudom milyen nagy pénzzel játszani - mert látszik rajtam. nekem 10 nagy pénz, és játszottam már annyival, úgyhogy tudom milyen.
aki havi 70et keres annak 10.000 nagy pénz, aki havi 170-et annak nem.

ForRedGlory
Félreérted. Valóban, büszke vagyok arra, amire büszke lehet az ember, de nem fitymálom le mások nyereményét. aki nyer, az meg is érdemli, mert kockáztat érte.

"Egyébként szerintem ha a kolléga beírná a tippjeit elõre jó páran lenének akik megjátszanák és hó végén hajlandóak lennének a profit 10%-át átutalni. De lehet csak én vagyok naív."

Naiv vagy... Én csak tutira megyek.

Valaki kérdezte, így kapom a 10%-ot... Miután ha nyernek az emberek, boldogan utalnak, mert tudják hogy a jövõben is nyerhetnek, így meg sem ordul a fejükben átverni. engem csak egyszer lehet behintáztatni 😊

"Heti elszámolás van, vagyis minden héten kellene utalni a tiszta nyeremény 10%-át a számlámra. A közleménybe a nicked kell semmi más.
Ebbõl kifolyólag hétfõn (legkésõbb kedden) kell utalni, akkor az megérkezik a számlámra szerdáig (keddi utalásnál csütörtökre) , és mehet a menet tovább. Azonban, ha nem jön a lóvé, mert át lettem verve, akkor nincs több tipp annak, aki átvert. Nincs második esély a „javításra”.
Pusztán ennyi a játékszabály, ja és annyi, hogy tényleg csak azt tegye meg az illetõ, amit mondok, illetve fórumra kitenni és reklámozni nem lehet. Illetve, ha észreveszem, vagy rájövök, hogy megy a susmus priviben és meglátom véletlen a tippjeim másnál, akkor vége a bulinak"

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Na Sampdoria behuzta a meccset <#worship>

REAL MADRID

dragon11
7meccsbõl 6jött, Cityn ment el a mixem, gg..^^

Shep
Miért ne lenne? Arra kell fogadni ami nagy eséllyel be is jön(szerintem)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ForRedGlory
Most direkt teteted a hülyét? Ki mondta hogy minden héten lehet csinálni bukás nélkül 100.000 forintot tisztán? Nem érted, de NEM is baj. szerencsejátékban rohadtul nem annak kell lennie a célnak, hogy mindig nyerj, hanem hogy az egyenleged pluszos legyen. Nem is lehet mindig nyerni, nem tudom hol olvastad hogy én is mindig csak nyerek... aki mindig nyerni akar, az mindent el fog bukni... aki a kicsit nem becsüli...
Na tényleg megyek, mert csak felhúzom magam. Csak segíteni szerettem volna, erre Te jössz és okoskodsz hogy nagy pénzzel könnyû. hát nemkönnyû, sokkal nehezebb, aki nem próbálta nem is fogja megérteni.
Akinek van megérzése és tökös az könnyedén nyerhet sok pénzt. Nagy a tét, de arányában nézve, ha biztos vagy a dolgodban, akkor kockáztatsz...
kockáztatsz és nyersz...

MaSzKa
mert ilyenre szerintem nincs értelme

11-esekre raktam meg piros lapokra

most ez nálam a sláger

bár ma elég sok piros lett
ez inkább a szerencsén múlik

27 meccsbõl 8-on volt piros lap

komolyan kérdeztem amúgy!
azt a smile-t elég sürün a hsz-aim után szoktam tûzni megszokásból 😊

az iskolai téma az nem Internetes fogadás,tippmix topicba való
kraawz
Az igen. Én sem szakadtam meg a tanulástól, és cirka 4-es átlagommal szerintem az elsõ 15%-ban simán benne leszek ösztöndíjból. Na jó, max 20..

Bár haverom matekon 4.6os átlagra pl kapott 16.000 Ft ösztöndíjat.. Úgy,hogy elõtte 5.0 lett.. Ugyanmár..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Matthew Prosac
neki az nem kockáztatás. apuka tele van lével és kész. aki részegen felrak 100.000-et hasraütésre, vagy bemondásra, annak az az összeg nem hiányzik.

Shep
De akkor miért nem raksz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MaSzKa
w77d biztos hálás lenne 😄

simán kockáztat nagy pénzeket

Matthew Prosac
az meg már csak a bónusz, hogy például a bnõm sulijában 4,8-tól vesznek át államira. az meg vicc. ahhoz már majdnem a szerencse is kevés néhány helyen.

kamaszaki
Mire leírtam...😊

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

buldozer99
istenem ne legyetek már ennyire hülyék...

glory nem jött ide arcoskodni, beszúrta a szelvényt, és mondta ha valakinek kell tuti tipp, akkor 10%-ért ad. ha valaki 5k-ból 1hét alatt 50k-t nyer a tippjeibõl, akkor had kérjen már õ is valamennyit érte, mivel az õ tippjei nélkül valszeg nem jött volna ez össze...

Forca Barca

Shep
Érdekes ez a vita, egyik oldalról a kicsit savanyú a szõlõ esete a másik oldalról meg a haha ti kis szarok én ma is nyertem több tíz ezret, ti meg csak irigykedjetek áll fent. Mindkét fél mondandójában van azért igazság. Egyébként szerintem ha a kolléga beírná a tippjeit elõre jó páran lenének akik megjátszanák és hó végén hajlandóak lennének a profit 10%-át átutalni. De lehet csak én vagyok naív.

MaSzKa
13 Chelsea - Cardiff H 1.15
22 Manchester City - Stoke: Manchester City szerez gólt: igen H 1.08
34 Leverkusen - Wolfsburg: Leverkusen szerez gólt: igen H 1.06
4 Roma - Palermo: Roma szerez gólt: igen H 1.11

ilyen tippet még én is össze tudok rakni

kamaszaki
Nagy kérés egy szaros Lyon gól?

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Fabio Capello
Részvétem, én is ezzel szopok most...

ForRedGlory
Nem írtam, hogy kötelezõ 10.000 forint a nyitó 😄
Nyilván mindenki a pénztárcájához igazítja a feltett téteket. Ugyanolyan jó 2.000-bõl 20K-t csinálni, mint 10.000-bõl 70-80K-t (csak az több)

Matthew Prosac
nincs. a fõiskola az egy olyan jelenség, hogy... bizonyára mindenkinek vannak tapasztalatai. én egy angol nyelvvizsgával és két emeltszintû 4-es (töri+magyar) indultam neki a felsõoktatásnak, de ez csak költségesre volt elég. a tandíj nagyrészét eddig is sportfogadásból fizettem, az átlagom 3,6 körüli de hogy miért nem jobb, az hosszú mese lenne. röviden annyit hogy az elsõ félév elsõ vizsgájára tanultam a legtöbbet (közel 800 oldal + tételezés és magolás), a tanár olyat kérdezett ami nem is tantárgyba vágó volt. meghúztak, az uv-n egy hármast sikerült összeszedni. az utóbbi fél évben pedig volt 3 olyan vizsga ahol 1x elolvastam 30 oldalt és 4-esre vizsgáztam. de olyan is, ahol tesztes vizsga volt, a mellettem lévõnek lesúgtam a válaszokat (mert én ügye tanultam, õ meg nem), övé 4-es, enyém 3-as lett. off vége..

ForRedGlory
Tessék
És nem mondtam hogy én olyanra teszek, amire Ti nem, csak mégis bejön, fene tudja miért 😊
És aki benne van a buliban hidd el látja a tippjaim meccsek elõtt. Hadd ne soroljam fel, van már legalább 6-7 ember. Nem kamu, bármikor utána olvashatsz. Én már ezerszer leírtam a véleményem. Aki a tippjeimmel sokat nyer, fizessen is érte egy jelképes összeget. akinek nem éri meg 100.000 forint tiszta haszon után 10.000 forintot adni az nyerjen, ahogy akar.

"Megegyezünk h mondasz tippeket és ha hétvévére sikerül feltornázni magam akkor hétvégén fogok neked utalni?😄 "

Na ja, az a smile a végén mindent elárul. 😊