Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atl. Madrid - Barcelona nem lesz 11-es 1.2x
Real Madrid - Bilbao 1.07 / 21.00 / 6.40 H
ez olyan 1.54x össz odds
<#fogmosas>#fogmosas> tutti tipp
😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Bordeaux - St-Etienne 1.35 H
Manisaspor - Fenerbahce 1.68 V
odds: 3,19788
Sztem én teszem holnapra.
REAL MADRID
Valladolid - Zaragoza 1X 1,33
1,8x oddsz, tedd meg 10.000-el mondjuk. Tessék. Ha bejön, nem kérek semmit, ha elmegy, akkor csak egy "bocs"-csal tudok szolgálni.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
holnap srácok vagy sírok vagy nevetek!
nagyon erõsen érzem a barca és psv nem nyerését!
az intertõl meg félek!
asszem wufa irta h 65 ezerrel rakná meg az intert?(vagyis fontolóra vette)
amennyire éreztem a hazait ez annyira elvette a kedvem
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
értem,ésszerû végülis.
holnapra nem lehetne h adj vmi tippet akkor?
(érted a kerékpárt se vesszük meg kipróbálás nélkül 😛
aki nagyobb tétben utazik az a kerékpár szót cserélje le merdzsóra 😄
énis nyertem már agyon magam. és? fél év múlva már sehol sem volt az a pénz és nem azért mert elbuktam, vagy felesleges dolgokra elbasztam volna..
Mindent kicsiben kell kezdeni, biztos vagyok benne, hogy Õ is kis tétekkel indult, és ahogy finomított a saját stratégiáján, rendszerén, úgy mert egyre nagyobb téteket megtenni. Persze, megvan a bukás lehetõsége, de ha jól játszol, akkor mindig hagysz annyi pénzt, hogy el tudd kezdeni elõlrõl. És persze nem muszáj a végtelenségig játszani, ha úgy döntesz elég volt, akkor elég volt, ennyi. 😊
Talán hülyeségnek hangzik, de én inkább veszek ki (saját mércém szerint!!!) harminc-negyvenezret amit két hét alatt szedtem össze, és két hét alatt megint összegyûjtök ugyanannyit, mint esetleg az utolsó pillanatban bebukjam. Szerintem ez kellõképpen óvatos játék, nem robbantok vele bankot, de a saját céljaimnak tökéletesen megfelel.
Lehet megkövezni 😄
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
válaszom: #36737 !!!!!!
REAL MADRID
REAL MADRID
Én kocsit szándékoznék venni kb 1 hónap múlva. Valaki segíthetne xD ha már így benne vagyunk a témában...
OON
Holnapra van 1-2 érdekes meccs. Napoli-Inter pl
Ma plusszal zártam, kb +2k. Most kerek 10k-m van betclicen 😊
Honda - The Power of Dreams
neked 50-80-100ezer a nagy pénz. valakinek pedig az 5-8-10ezer!
utóbbi ugyanúgy remeg és ugyanúgy tökös, csak neki mások az anyagi lehetõségei. tök relatív hogy mi a nagy pénz.
úgyhogy talán el is felejthetjük ezt a megállapításodat, hogy én nem tudom milyen nagy pénzzel játszani - mert látszik rajtam. nekem 10 nagy pénz, és játszottam már annyival, úgyhogy tudom milyen.
aki havi 70et keres annak 10.000 nagy pénz, aki havi 170-et annak nem.
"Egyébként szerintem ha a kolléga beírná a tippjeit elõre jó páran lenének akik megjátszanák és hó végén hajlandóak lennének a profit 10%-át átutalni. De lehet csak én vagyok naív."
Naiv vagy... Én csak tutira megyek.
Valaki kérdezte, így kapom a 10%-ot... Miután ha nyernek az emberek, boldogan utalnak, mert tudják hogy a jövõben is nyerhetnek, így meg sem ordul a fejükben átverni. engem csak egyszer lehet behintáztatni 😊
"Heti elszámolás van, vagyis minden héten kellene utalni a tiszta nyeremény 10%-át a számlámra. A közleménybe a nicked kell semmi más.
Ebbõl kifolyólag hétfõn (legkésõbb kedden) kell utalni, akkor az megérkezik a számlámra szerdáig (keddi utalásnál csütörtökre) , és mehet a menet tovább. Azonban, ha nem jön a lóvé, mert át lettem verve, akkor nincs több tipp annak, aki átvert. Nincs második esély a „javításra”.
Pusztán ennyi a játékszabály, ja és annyi, hogy tényleg csak azt tegye meg az illetõ, amit mondok, illetve fórumra kitenni és reklámozni nem lehet. Illetve, ha észreveszem, vagy rájövök, hogy megy a susmus priviben és meglátom véletlen a tippjeim másnál, akkor vége a bulinak"
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na tényleg megyek, mert csak felhúzom magam. Csak segíteni szerettem volna, erre Te jössz és okoskodsz hogy nagy pénzzel könnyû. hát nemkönnyû, sokkal nehezebb, aki nem próbálta nem is fogja megérteni.
Akinek van megérzése és tökös az könnyedén nyerhet sok pénzt. Nagy a tét, de arányában nézve, ha biztos vagy a dolgodban, akkor kockáztatsz...
kockáztatsz és nyersz...
11-esekre raktam meg piros lapokra
most ez nálam a sláger
bár ma elég sok piros lett
ez inkább a szerencsén múlik
27 meccsbõl 8-on volt piros lap
azt a smile-t elég sürün a hsz-aim után szoktam tûzni megszokásból 😊
az iskolai téma az nem Internetes fogadás,tippmix topicba való
Bár haverom matekon 4.6os átlagra pl kapott 16.000 Ft ösztöndíjat.. Úgy,hogy elõtte 5.0 lett.. Ugyanmár..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
simán kockáztat nagy pénzeket
glory nem jött ide arcoskodni, beszúrta a szelvényt, és mondta ha valakinek kell tuti tipp, akkor 10%-ért ad. ha valaki 5k-ból 1hét alatt 50k-t nyer a tippjeibõl, akkor had kérjen már õ is valamennyit érte, mivel az õ tippjei nélkül valszeg nem jött volna ez össze...
Forca Barca
22 Manchester City - Stoke: Manchester City szerez gólt: igen H 1.08
34 Leverkusen - Wolfsburg: Leverkusen szerez gólt: igen H 1.06
4 Roma - Palermo: Roma szerez gólt: igen H 1.11
ilyen tippet még én is össze tudok rakni
Nyilván mindenki a pénztárcájához igazítja a feltett téteket. Ugyanolyan jó 2.000-bõl 20K-t csinálni, mint 10.000-bõl 70-80K-t (csak az több)
És nem mondtam hogy én olyanra teszek, amire Ti nem, csak mégis bejön, fene tudja miért 😊
És aki benne van a buliban hidd el látja a tippjaim meccsek elõtt. Hadd ne soroljam fel, van már legalább 6-7 ember. Nem kamu, bármikor utána olvashatsz. Én már ezerszer leírtam a véleményem. Aki a tippjeimmel sokat nyer, fizessen is érte egy jelképes összeget. akinek nem éri meg 100.000 forint tiszta haszon után 10.000 forintot adni az nyerjen, ahogy akar.
"Megegyezünk h mondasz tippeket és ha hétvévére sikerül feltornázni magam akkor hétvégén fogok neked utalni?😄 "
Na ja, az a smile a végén mindent elárul. 😊