Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
204 Heracles - PSV V 1.45
203 Groningen - RKC Waalwijk H 1.37
229 Napoli - Internazionale V 2.25
248 Sevilla - Osasuna H 1.59
255 Braga - Marítimo H 1.48
233 Panathinaikosz - Kavala H 1.19
2000 > 25.033
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
ha nyernek csupán 3 pontra lennének dobogótól illetve 6 pont elõnyük lenne a 4. helyezett hamburgal szemben.
szóval nálam ez a legbiztosabb mérkõzés.
Groningen 1.4ért nem tûnik rossznak
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
102ezrem van fent, leutaltam most 100at, és ma 2ezerbõl megjátszok kb 5-6-7 meccset ami elsõre szimpatikus, aztán lesz ami lesz 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
REAL MADRID
teljesen másnaposan erre kell keljek... a jó édes krva anyjukat!
186 Montpellier - Grenoble H 1.45 1-0
188 Lille - Boulogne H 1.24 3-1
191 Lyon - Lens H 1.38 1-0
178 *(0-1) Benfica - Belenenses H 1.51 1-1
172 Xerez - Real Madrid V 1.23 0-3
4000 > 18.434
jól lebeszéltem magam a hendis real gyõzelemrõl...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
REAL MADRID
én félek tõlük 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ultrecht - Feyenoord 2,44 V
Heracles - PSV 1,45 V
Rangers - Hibernian 1,35 H
Fulham - Notts County H 1,41
Bordeaux - St. Etienne H 1,35
Manisaspor - Fenerbhce V 1,68
500,- ---> 7635,-
Fulham - Notts County H 1,41
Bordeaux - St. Etienne H 1,35
Manisaspor - Fenerbhce V 1,68
2000,- ---> 6395,-
REAL MADRID
szvsz juve gól kevésbé kockázatosabb, mint a PSV és fulham külön-külön...
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Livorno-Bologna D 2.85
Cagliari-Bari D 2.90
Catania-Atlanta D 2.90
Parma-Lazio D 2.85
Bordeaux-St-Etienne H 1.38
.
136os szorzó...<#hehe>#hehe>
ha választanom kéne két bíztosabb közül lorien vagy sevilla akkor inkább a franciat mondanám.
am juve ikszelhet siman,bár már idõszerû lenne megint nyerniük.
Már elmondták 1x...
Heracles - PSV 6.05 / 3.40 / 1.45 H
Lorient - Toulouse 2.20 / 2.85 / 2.90 H de ezt lehet kihagyom
Sevilla - Osasuna 1.59 / 3.25 / 4.70 H
Vélemények ??? 😄
mára:
058 Atl. Madrid - Barcelona Atl. Madrid szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.33
20000--->26600
Tegnap 1:0nál mondom ez elment cseszhetem,ma arra kelek h fordított Twente örülök mint állat erre a számlán ez fogad.
Köcsögök😄
(múltkor már megfigyeltem h sokszor már úgy pipálják vagy Xelik a fogadást h az adott meccs még véget sem ért)
2005 ben a heracles otthon 1-1 es döntetlent játszott a psv-el!
a visszavágón 1-0 ra nyert a psv ! azóta 7 mérkõzést játszottak és rendre minimum 2 góllal nyert a psv és nem kapott gól!
lényeg 8 mérkõzés óta a psv mindig verte a heracles-t ugy h a heracles gólt se tudott lõni!
ez miatt és a forma miatt azt mondom ma megtörik a jég és nemhogy gólt fog lõni a hera hanem a gyõzelmet is kifogja harcolni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
SK Austria Kelag Karnten v SK Sturm Graz (Full Time Result) SK Sturm Graz 1.60
Fulham v Notts County(Full Time Result) Fulham 1.40
Juventus v Genoa(Full Time Result) Juventus 1.66
Eintracht Frankfurt v SC Freiburg (Full Time Result) Eintracht Frankfurt 1.80
Getafe-Almeria:H
Groningen-Waallwijk:H
Bordeux-St.Etienne:H
50.000--->157.207