Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barca továbbjutás
Bordeaux továbbjutás
Sevilla továbbjutás
Chelsea továbbjutás
Indok: a Barca ha rossz napja van, akk nem nyer hanem lealibizi a meccset, akár 0-0- is lehet (mondjuk sztem nem lesz, nyerni fognak, de ez most nagyobb összeggel menõ szelvény lesz)
A Bordónak idegenben sem tudott gólt lõni az Olympiakos, most se fog nyerni
Sevilla szimplán jobb mint a CSZKA, és ha az orosz telet megúszta, akkor hazai pályán sem fog hibázni
A Chelsea pedig angol csapat, az Inter olasz. Nekem ennyi elég is arra, hogy a Londoni kékeket tegyem meg😊
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
cesc fábregas
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
besiktas vagy kikap vagy ikszel / volos szintén...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Metz-Nantes H
Atletico-Osasuna H
Liverpool-Portsmouth (0-1) D
vélemény????
ilyen fos kínálat mellett 200-nál többet nem rakok rá
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
500 al rakta 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Lehet várni kellett volna holnapig, de már mindegy. Megraktam tegnap.. visszakérni nem lehet már.:\ reménykedem, hogy bejön.
b2 = bundesliga 2 de szrt szépen csinálja hiszen a kínálatban nincs ott a 4 v több gól lehetõség...
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
amúgy én bízom ebben a szelóba.
Tegnap is hasonlóan nehéz volt a szelóm és mégis jött😄
ÉN arra gondoltam, hogy :
Metz-Nantes 1
Atl. MAdrid-Osasuna 1
Liverpool-Portsmouth 1
kb. 3,5
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Amúgy jogos, de az idõ most nagyon húz..:S
pool,Notts,Metz, de ma pihenek a tegnapi mámor hatásában vagyok még 😊
az odavágón is 2-0ra kikapott,lehet most meg ikszelni fog...
b2-re mai nap rakom meg utoljára a 4 v több gól lehetõséget 1000 ft-al.Itt egy a bibi az egymás elleni meccsünkön az utoló kettõn is megvolt a 3.5 over 😞 na nembaj...
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Denizlispor - Besiktas Több mint 1,5 gól
Biel - FC Wohlen Több mint 2,5
Notts County - Bournemouth Tipp: Notts County vagy Bournemouth
Atletico Madrid - Osasuna Tipp: Atletico Madrid vagy Osasuna
FC Liverpool - Portsmouth Tipp: FC Liverpool
FC Metz - Nantes Tipp: FC Metz
Odds.: 6,22
Az ünnepnapon a Szerencsejáték Zrt. saját lottózói nem lesznek nyitva, tehát csak sms-ben és interneten lehet majd fogadni - mondta Somorai László
Forrás
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Ma megraktam azt a szelót, amit Forza Italia haverom..😊 utsó pénzem, 500ft.. ennyi a keret, semmi több nincs.:| ha ez nem jön be, akkor nem tudom mit csinálok.:\
Valerenga - Viking H
Metz - Nantes H
Liverpool - Portsmouth H
Notts County - Bournemouth H
Pacos Ferreira - Marítimo H
Liverpool - Portsmouth H
Duisburg - 1860 München D
Albinoleffe - Triestina H
Metz - Nantes D
szteket már egy ilyen???
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mára van egy ilyenem😄
Valerenga - Viking H
Metz - Nantes H
Liverpool - Portsmouth H
Notts County - Bournemouth H
odds: 8.5
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Atl. Madrid - Osasuna H
Ez tuti szerintetek?
Szerintetek itt ki fog nyerni???