Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blueblood
Én a BL-re megrakok egy ilyet:
Barca továbbjutás
Bordeaux továbbjutás
Sevilla továbbjutás
Chelsea továbbjutás

Indok: a Barca ha rossz napja van, akk nem nyer hanem lealibizi a meccset, akár 0-0- is lehet (mondjuk sztem nem lesz, nyerni fognak, de ez most nagyobb összeggel menõ szelvény lesz)
A Bordónak idegenben sem tudott gólt lõni az Olympiakos, most se fog nyerni
Sevilla szimplán jobb mint a CSZKA, és ha az orosz telet megúszta, akkor hazai pályán sem fog hibázni
A Chelsea pedig angol csapat, az Inter olasz. Nekem ennyi elég is arra, hogy a Londoni kékeket tegyem meg😊

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

na ha ilyen gyér a mai nap fogadás szempontjából,hogy se lottózó, se rendes kínálat akkor írhatnátok pár tippet,hogy mit gondoltok a keddi,szerdai meccsekrõl😄

cesc fábregas

Forza Italia
Kedden és Szerdán és csütörtökön ahogy nézem a meccseket lehet kaszálni megint😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

duisburg 2.5 overt ill. 3.5 overt tettem meg illetve ilyen
besiktas vagy kikap vagy ikszel / volos szintén...
fain! mehet...
dragon11
Megfogadom a tanácsod.😊 Csak jöjjön be a szelvény, ha nem, akkor nem tudom mihez fogok kezdeni.:S:S

rooney8
jogos 😄 akkor hétfõtõl szerdáig egyet és csütörtöktõl hévégéig jó sokat 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

lehet teszek mára egy lájtosat,24 órás bolt van a közelben,ott éppen meglehetne tenni...
Metz-Nantes H
Atletico-Osasuna H
Liverpool-Portsmouth (0-1) D
vélemény????
ilyen fos kínálat mellett 200-nál többet nem rakok rá

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

dragon11
Jó, megszoktam fogadni a tanácsaid, de most nagyon húz az idõ.:| most egy kicsit elkeserítettetek, hogy nem fog bejönni.:S mind1, a remény megvan még..

Forza Italia
amúgy mondtam neki h ráhagyom h mennyiért rakja meg. de én mondtam azt is h 300 max
500 al rakta 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

dragon11
Hétfõtõl-Szerdáig lehet rakni a meccseket, meg Csütörtöktõl-Vasárnapig.😊
Lehet várni kellett volna holnapig, de már mindegy. Megraktam tegnap.. visszakérni nem lehet már.:\ reménykedem, hogy bejön.

hétfõn sose volt több 😄 holnap jön az új kínálat.
b2 = bundesliga 2 de szrt szépen csinálja hiszen a kínálatban nincs ott a 4 v több gól lehetõség...
most szórakozik az szjzrt,hogy csak 17 esemény van???? mi van velük??? az meg a másik dolog,hogy van 17 esemény,de azt hol fogadjam meg NEMZETI ÜNNEPEN???

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

rooney8
jó, de ha utolsó pénz, akkor próbálok vmi olyan szelót összerakni ami elég valószínû h bejön, mert nekem ez csak ilyen poénszelónak lenne jó 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
jó oké, hogy kevés idõ van, de én inkább várnék pár napot, míg lesznek olyan meccsek amikre érdemes tenni, mint hogy ilyeneken elbukjam 😊 vagy csináld azt, hogy hétfõtõl-péntekig mittomén 3 meccset megteszel, amik a legtutibbak és hétvégén megint teszel vmire, mert akkor azért elég nagy a kínálat 😄

Forza Italia
xd

amúgy én bízom ebben a szelóba.
Tegnap is hasonlóan nehéz volt a szelóm és mégis jött😄

rooney8
jó most akár még be is jöhet, de nem túl valószínû 😊 ha meg elmegy akkor itt fog sírni fél napot, meg szidni a csapatot amin elment, közben egyáltalán nem meglepõ hogy elmegy 😊

Barnabyka
Besiktas, Grosseto, Albinoleffe, Metz, Notts County, Atletico Madrid, Liverpool.. ezek közül szerintetek?

ÉN arra gondoltam, hogy :
Metz-Nantes 1
Atl. MAdrid-Osasuna 1
Liverpool-Portsmouth 1

kb. 3,5

THeArrow
nálunk nyitva van 9-20.30 ig... igaz háznál van szal ott mindig ien 8-22ig lehet menni akármikor 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

dragon11
Azért, mert 1részrõl jelen esetben az idõ nekem nagyon-nagyon szûkös.:| Másrészrõl Forzában eléggé bízom.😊

Amúgy jogos, de az idõ most nagyon húz..:S

Hát sztem ez a 3 ma jönni fog:

pool,Notts,Metz, de ma pihenek a tegnapi mámor hatásában vagyok még 😊
Forza Italia
mért simán jöhet.

rooney8
ha ez az utolsó pénzed akkor mért kell ilyen tizenhatod osztályú meccsekre elszarnod a pénzed? jobban jártál volna, ha azt az 500-at elégeted és nem erre teszed föl 😄

B2-re?? Ez mi?
liverpool-t miért rakjátok ennyire kicsi szorzóért?😄
az odavágón is 2-0ra kikapott,lehet most meg ikszelni fog...
b2-re mai nap rakom meg utoljára a 4 v több gól lehetõséget 1000 ft-al.Itt egy a bibi az egymás elleni meccsünkön az utoló kettõn is megvolt a 3.5 over 😞 na nembaj...
Hát nem is merem megtenni Athletico-t, hogy nyer, de döntetlen szerintem nem lesz, bár.... 😄
Blueblood
Az Atleticora ne tegyél, ezt Sheptõl már megtanultam😉😉 és a francia 2 is kockázatos

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Vélemény?

Denizlispor - Besiktas Több mint 1,5 gól
Biel - FC Wohlen Több mint 2,5
Notts County - Bournemouth Tipp: Notts County vagy Bournemouth
Atletico Madrid - Osasuna Tipp: Atletico Madrid vagy Osasuna
FC Liverpool - Portsmouth Tipp: FC Liverpool
FC Metz - Nantes Tipp: FC Metz

Odds.: 6,22
Blueblood
Köszi! Nekem mára egy Lille-Grenoble, Villareal-Xerez meccses szelón van a Pool gyõzelme

dragon11
Márc 15-én nincsenek is nyitva😊 ezért raktam meg még tegnap.😛 de nagyon remélem, hogy bejön.. ha nem, akkor gg..

Az ünnepnapon a Szerencsejáték Zrt. saját lottózói nem lesznek nyitva, tehát csak sms-ben és interneten lehet majd fogadni - mondta Somorai László

Forrás

Blueblood
Ja értem. De am komolyan krédem, hogy létezik, hogy márc 15-én nyitva vannak a lottozók? Ez nekem olyan fura lenne.

dragon11
Kár.. már megraktam.😞

Blueblood
Ha rám hallgatsz nem ilyen sokadosztályú meccsekre játszod el a pénzed...ma max 200ft-seket érdemes rakni. Én csak a poolt mondanám tutira, 2 vesztes meccs után jönni kell 1 gyõzelemnek, meg azért hazai pályán hozza a meccseit a pool.

WuFraZselic
szerintem az H lesz pedig

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Banano
liverpool-t meg metz-et én is megteszem szerintem 10kval.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

dragon11
Bocs, tegnap raktam még meg.😄

Blueblood
Nyiltva vannak ma is a lottózók😮?

dragon11
Jómár neked, én ismét buktam.😊

Ma megraktam azt a szelót, amit Forza Italia haverom..😊 utsó pénzem, 500ft.. ennyi a keret, semmi több nincs.:| ha ez nem jön be, akkor nem tudom mit csinálok.:\

Valerenga - Viking H
Metz - Nantes H
Liverpool - Portsmouth H
Notts County - Bournemouth H

albinoleffe 2009 08 21 óta NEM nyert haza pályán, x-re tenném ismételten😄
Forza Italia
elsõ remélem nem jön mert nekem H kell, meg az utcsó se mert ott is H kell xdxdxd

Notts County - Bournemouth V
Pacos Ferreira - Marítimo H
Liverpool - Portsmouth H
Duisburg - 1860 München D
Albinoleffe - Triestina H
Metz - Nantes D

szteket már egy ilyen???
Kár volt mind1-iken megrakni a Juvét...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Forza Italia
Tegnap 3 szelvényen 18 meccset játszottam meg. 18 ból 17 jött a Juve ment el egyedül xd

Mára van egy ilyenem😄

Valerenga - Viking H
Metz - Nantes H
Liverpool - Portsmouth H
Notts County - Bournemouth H

odds: 8.5

WuFraZselic
francia 2ben és atletico meccsen nincs olyan, hogy tuti 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Metz - Nantes H
Atl. Madrid - Osasuna H

Ez tuti szerintetek?
Én is döntetlenre vagy a vendégre szavazok
WuFraZselic
x

Duisburg - 1860 München
Szerintetek itt ki fog nyerni???
WuFraZselic
sajnos nem elég jól... +8-9 ezer a két nap, +100-150 helyett 😄 ha nem lett volna bennem a múltheti 112ezres bukó, és kinyitom a bankszámlám <#idiota>, akkor bõven visszanyerhettem volna 😊 végre volt egy szép papír hétvége, fõleg papír vasárnap, erre elszalasztottam 😊

Banano
Bwin keddi BL.:

Ki jut tovább?
Chelsea 1.65

Inter 2.10

😄DD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007