Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuxxxeee
A cikkben 40-nek írták, utána néztem meg wikipédián, hogy 39.
Amúgy holnapra egy Inter továbbjutást gondoltam és egy Barca hendis gyõzelmet. Szerintetek?

Fabio Capello
csak 39, nem 40 😄

dragon11
Ismét X lesz.xÐ

csuxxxeee
Úgy látom a Chelsea után a Juventusnak is kapusgondjai vannak.

Gianluigi Buffon után Alex Manninger is kidõlt a Juventus kapusai közül, így a 40 esztendõs harmadik számú portás, Antonio Chimenti áll majd a kapufák közé csütörtökön a Fulham elleni Európa-liga-mérkõzésen.

Forza Italia
Lehet h a 2. játszik de jobb formába vannak és sztem ha nehezen is de hazai pályán behúzza a Notts (nagyon remélem)😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
jesszusom, holnap van az Inter meccs, tényleg! 😄

még 2 zh választ el tõle 😞

amugy én 2-2õt várok, csak nem tudom még milyen formában teszem meg

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Még nem gondolkodtam a holnapi napon 😊 Majd beírom mire jutottam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fsgh
Te a holnapi Inter meccsre akkor X2-t raksz?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Liver ok, de az Atléta, háát szerintem nézz helyette mást (persze ettõl még jöhet)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Banano
Na én tettem egy ilyet:

Liverpool gyõzelem
Holnapi cselzi-inter : 2 v több gól.

Mindkettõt 1.25-ért árulták.

12bõl hozna majdnem 19-et.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

WuFraZselic
én áldásom adom reá!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
atléticonál bármire is fogadni? 😄😄

Matthew Prosac
WuFra,Dean,Shep!? Ez mehet?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
a Notts County (4.) a liga másodikjával játszik, csak úgy fogadjatok rá..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ja semmi gond nincs azzal 😄
atletico utóbbi 4 meccsen nem bírt az ossaunával..odavágó 0-3 lett
tavaly 2-4 es erdmény született ebben a felállásban! filozók egy vendég gyõzelmen.. liverpool meg hendivel döntetlen lesz
Barnabyka
hmm, nekem is mindig gyanús az atletico.

/és sry a két csapat név elírásért az elõzõbe./

Super Mario nélkül indul harcba a negyeddöntõbe jutásért az Inter kedd este a Bajnokok Ligájában a Chelsea otthonában. A Sky Sport 24 úgy tudja, José Mourinho vezetõedzõ nem nevezi a keretbe Mario Balotellit annak ellenére, hogy a csatár együtt edzett a társakkal hétfõ délelõtt.

Hátha valakit érdekel.😄
dragon11
Utóbbi sztem.

Barnabyka
Atk. Madrid vagy Nott County ??

Forza Italia
na mentem filmezni. Este jövök a meccsekre😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

dragon11
köszi😄

Barnabyka
nyertél. Sima fogadásnál a 90 perc számít mindig.

sztem egyértelmû,hogy nyertél hiszen a 2-1es chelsea gyõzelem = nyert a chelsea..
viszont jön a ho- ami lényegtelen 😄
dragon11
Ha 2-1 és megraktam a meccset mondjuk arra, hogy a Chelsea behúzza.. akkor nyertem, vagy ez döntetlen a hosszabbítás miatt?

Forza Italia
jó nekik az 1-0 is. De ha 2-1 lesz akkor hosszabítás. Amennyiben az Inter kettõt lõ, 2vel kell a chelseanak nyerni

rooney8
#50414 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Forza Italia
egyre gondolunk jól van😄

dragon11
Hány gólt kell lõnie a Chelsenek ,hogy tovább õk jussanak tovább??

de az a bíztosabb!
hiszen ha 2-1 akkor nyertél viszont jön a ho.
ha 1-0 akkor nyersz ha 3-2 akkor is nyersz mig a tj nem!
szóval én isinkább chelsea gyõzelmet rakok mint tj-t.
fsgh
Bwinen az Inter hendikeppes gyõzelmére 20-as szorzót adnak. azt kell fogni ^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

rooney8
de azér nyer a chelsea nem? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

szvsz az inter idegenbeli gólokkal fog továbbjutni

Chelsea*😄
ha az inter olyan teljesítményt fog nyújtani, mint a genoa és a catania ellen, 4 alatt nem ússzák meg a kapott gólokat😊
én egy ilyet rakok e hétre, elég jónak tûnik😊

Chealsea Inter H
Barca Stuttgart H
Wolfsburg Kazan H
Forza Italia
simán

Grashoppersnek nyernie kell

Forza Italia
igen az igaz de pl ha 3-2 lesz akkor mi van???😄

hát én sem vagyok igazán otthon a svájci fociban,de a statisztikák alapján hazainak kell lennie😄 ráadásul az odds is igen tetszetõs😊 bwinen 1,70 ha jól emlékszem! a Sevilla továbbjutásában én nem vagyok 100%-ig biztos,ráadásul a szorzó se lesz rá túl nagy szvsz
a többiek(Forza, Dean..) mit gondolnak,esélyes lehet az #50400-ba leírt szeló?

cesc fábregas

Blueblood
Mért? Az fizet kevesebbet tudmásom szerint, mármint ha csak simán a gyõzelemre raksz.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Metz-Nantes H
Atletico-Osasuna H
Liverpool-Portsmouth (0-1) D
1000 Ft

na ezt teszem mára,go !

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Blueblood
A Young boys verte a Siont a hétvégén, de a svájci focit nem ismerem, szal helyette rakj be egy Sevilla továbbjutást.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Forza Italia
úgy vagyok vele h a chelsea ha tovább akar menni akkor gyõzni kell. Akkor inkább már simába a gyõzelmet rakom

Blueblood
Mondjuk csak véleményként kérde, mer 90%, hogy megrakom a CFC-t.

Chelsea - Inter H
Barcelona - Stuttgart H
Grasshoppers - Sion H

vélemény? elsõ blikkre ez jött..😄 ez amolyan 'fõszeló' lenne. szerintetek megéri megküldeni egy ezressel?😄

cesc fábregas

Blueblood
Szóval Chelsea továbbjutásra nem érdemes kockáztatni?

sporting gyõzelem nekem a legtutibb az EL-ra... liverpool bármire képes lehet...
bréma veri a valenciat..
standard meg 3 esélyes,akár ki is kaphat és ugyis továbbjuthat.
bl-re a chelsea gyõzelmen kívül mást nem látok!
sevilla 1-1re képes lehet megint,míg a bordeaux is 0-0ra hozhatja a meccset!
barca siman nyer a stuttgart ellen!
nekem a BL fogadás ennyibõl fog állni,és ezt már az odavágók után tudtam,hogy nagy téttel fogom tenni:
Barca-Stuttgart H
Bordeaux-Olympiakos Bordeaux tj.

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Forza Italia
így elsõre

Kedd:

Chelsea - Inter H
Sevilla - CZKA sevilla jut tovább
Reading - QPR H
Preston - Sheffield Wed. H
Wigan - Aston Villa V
Southampton - Swindon H

Szerda:

Barcelona - Stuttgart H
Bordeaux - Olympiakosz H
Grasshoppers - Sion H
Newcastle - Schunthorpe H

Csütörtök:

Werder - Valencia H
Fulham - Juventus 2v3 gól
Liverpool - Lille H
Wolfsburg - Kazan H

egyenlõre ennyi amit így elsõre összeszedtem😄

dragon11
Logónak hívják, és itt megkéred a srácokat, hogy üssenek össze nekeked valami szebb logót, és a beállításokban feltöltöd.😊

am én is ezeket akartam .o majd holnap délelött valszeg xd

Blueblood
Am hogy lehet fejlécet, vagy ilyen képet vagy nem tom h hívják a nevemhez kirakni?