Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Corinthians 2-0 csak így tovább!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
szerk.: bendtnernek is köszi :d
Múltkor fiora raktam,hogy nyer és kikapott!Most fiora raktam,hogy kikapjon és most meg nyert -.-
Az inter 0-0 át jászott ,most meg a juve 3-3 at 😄 azért ez szép,jövõhéten tuti nem lesz szerencsém 😄
még1.:
hogy teljes legyen a kép.:
seria A-t is letippeltem ott 8ból 3 találat lett
franciaknal 8 ból 4...
kíváncsian várom a 14/12 ill. 12/10 -re mennyit fizetnek majd
a milan 1 hét múlva viszont kikap a napolitól, ezt már most borítékolom
beckham-inzaghi dinnyo is eldöntehette volna a meccset , utóbbinak kapufat sikerült lõnie!
toulouse sorban 6jára is ikszelt a marseillel ami vicc 😄DDD
211 Milan - Chievo D 4.00
2000 > 8000
212 *(0-1) Milan - Chievo D 3.55
2000 > 7100

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
állati nagy gólt akasztott a bal felsõbe 😄
már 1-0 lehetne simán csak nincs szerencséjük :S beckham is elkurta 😮
reméljük lesz vmi potya itt a végén bár már félek...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
milannál ronaldinho révén kapufa.. remélem nyernek legalább 1-0ra 😄
MU-Fulham:H (3-0)
Ajax-PSV:H (4-1)
Young Boys-Sion :H (1-0)
20.000--59-290Ft
ÉS ezeket még tegnap dobtam fel:
Ajax-PSV:H (4-1)
Young-Boys-Sion:H (1-0)
Villarreal-Xerez:H (2-0)
Lille-Grenoble:H (1-0)
Bruges-Roeselare:H (1-0)
4000--20.205Ft
Chelsea-West Ham(0-1):H (4-1)
Leicester-Cardiff:H (1-0)
Motherwell-Hearts:H (3-1)
Lorient-Lens:H (1-0)
Ajax-PSV:H
Young Boys-Sion:H
Vilarreal-Xerez:H
Bruges-Roeselare:H
300---14.075ft
Nekem ma minden összejött újra 😊 +70 ma
hajrá milan
nagyon nagy napot zártam😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Eddig jól állok.. 4,5 ért jó lenne 😊
Honda - The Power of Dreams
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'