Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
kösd rá az xboxot 😄DD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
*(0-1)..😊 de amúgy F.A.Q.

Fabio Capello
Lesz ma valami jó foci este a TV-ben?

bocs most nézem a FAQ-t

mi az a hendikeppes fogadás?

csak ne féltsd a pénzem 😊

erre nem is gondoltam 😞

Blueblood
Na lassan körvanalazódik a BL-el kapcs nekem egy esélyes és egy remélem h bejön szeló:
Chelsea-Inter H
Sevilla jut tovább
Bordó jut tovább
Barca jut tovább

és akkor a kérdéses:
Chelsea jut tovább
Sevilla gyõzelem
Bordó gyõzelem
Barca gyõzelem (akár hendivel is, bár ez kétséges)

Az elsõt nagyobb a másodikat kisebb téttel

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Forza Italia
jaja😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
jaja😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

dragon11
Adja nekem.xÐ

A valerenga eddig ajándék😊
de a durva,hogy porsmouth gyõzelemre ami 11es szorzó arra rámer rakni 200 ft-ot ami azért tényleg nem esélyes és ilyenkor 1.05szorzóra meg 400 ft-ot ami elég durva :S
Forza Italia
xd

Matthew Prosac
nem bántásképp, de hasznosabb dolgokra is költhetnéd a pénzed 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nem bántás képp de neked megéri az,hogy 400 ftos tétnél azért izgulj h nyerj 20 ft-ot ?😄
WuFraZselic
hmm, Aalborg 2-3ra bukik 10 perc után 😄 nem unatkoznak, potyognak a gólok, remélem fordítanak a hazaiak 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mindenki kicsiben kezdi. Továbbá még meg kell szoknom a bwin kezelését mert van 1-2 fogadás amit véletlen ott maradt :\

😞 reméljük jön az egyenlítõ gól is !
Forza Italia
még nem😄

ott a besiktas gooool jjeee
Matthew Prosac
közbe jólelvagyok

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Inter-Chelsea-n sztetek mindketten rúgnak gólt?
dragon11
ott van az.😊 ne pipáljuk ki, de reméljük megtartják a fiúk az eredményt.😄

jAsOn VoOrHeEs
Pipa? <#vigyor1>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

denizlispor vezethetne már :S
Forza Italia
Valerenga ééé Valerange éóé 2-0 xd

WuFraZselic
"angol csapat" - ez szerintem semmit nem jelent 😄 mármint ezt nem szokták felhozni, csak a németeknél, akik nagy küzdõk 😄

az biztos, hogy az Inter jobban fog játszani, ez annak is köszönhetõ hogy nem lesz eltiltottja mint a bajnokságban, és végre Mourinho fog a kispadon ülni, akinek a puszta jelenléte is tüzeli a csapatot szerintem. tényleg bármi lehet azon a meccsen, jelenleg még operációkutatáson jár az eszem, nem a holnapi meccsen 😄

dragon11
Nemá, Notts, Metz D?:S bocs, hogy ezt kell mondjam, de remélem mindkettõ H.

Blueblood
Hát ha 3-1-re vezetnek, akkor minek hajtsanak? Nem lesz az kicsit necces?
Egyébként a Chelsea Interrõl mik a vélemények? Párat már hallottam, elég nagy a szórás, szóval tényleg 2 esélyes a dolog.
Chelsea mellett szól: angol csapat, hazai pálya, Drogba, idegenben rúgott gól, jobb forma, az Inter nem tud a 8 közé jutni
Inter mellett: megtévesztõ forma, (sztem ennél sokkal jobban fognak játszani, mmint az utóbbi 2 meccsüket nézve), erõsebb keret az lõzõ évhez képest, hiányzik a CFC-bõl Cech, Essien, Hilario, Bosingwa, A.C. és a legfontosabb: Mourinho az edzõ

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

táblázat feltöltve a közösbe!
WuFraZselic
ja és errõl vélemény? kvázi ugyanaz mint Matté

174 Aalborg - Hvidovre 5.m. H 1.19
213 Liverpool - Portsmouth H 1.24
10000 > 14750

az aalborg 3-1re vezet összesítésbe, hazai pályán csak eldöntik a továbbjutás kérdését...

WuFraZselic
én mára scak ezt tettem, 3/4 kombiba

249 Notts County - Bournemouth D 3.20
247 Duisburg - 1860 München D 3.20
246 Albinoleffe - Triestina H 2.03
248 Metz - Nantes D 3.15

Forza Italia
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól Valerengaaaaaaaaaaaa😄

dragon11
Ne hozd rám a frászt haver.;-)
Csak behúzzák, utsó pénzem van rajtuk gecc..

Forza Italia
Nos akkor most ugrik a majom a vízbe😄
Hajrá VALERENGA

Matthew Prosac
bár ezer éve nem láttam itt, de azért Maszkának üzenem, hogy szerintem az Atletico meccsen ma 2 piroslap is várható. Élõfogadásban majd be is próbálom párszáz forinttal.

sztem mehet,de én a pooltól félek 😄 de otthon 1 góllal illene nyerniük!
köszi a gyors választ😊
a Chelsea meccsel kapcsolatban már én is elbizonytalanodtam,pedig délelõtt még majdnem biztos voltam a gyõzelmükben :s

cesc fábregas

Matthew Prosac
chelsea - interrõl határozott elképzeléseim voltak nemrég, mostanra azonban átcsúszott a "fogalmam sincs" kategóriába. Barca oké, Grasshoppers meg mittomén, svájci bajnokság is egy vicc lett 😄

Banano
Tényleg?<#guluszem1>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
pedig pont õsztõl szándékoztam meggazdagodni.. sebaj 😄

Banano
Barcelona gyõzelmére még a cicimet is ráraknám!Mondjuk a real továbbjutáson elvesztettem volna a vesémet.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Fabio Capello
én túlélem CSAKAZÉRTIS 😄😄😄

<#worship>
Chelsea - Inter H
Barcelona - Stuttgart H
Grasshoppers - Sion H

errõl mi a véleményed? megér egy ezrest?😄

cesc fábregas

Shep
Az a pár száz ember aki túléli 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
😄 😄

de áttérünk az Iszlám vallásra legalább

Shep
Hát akkor ennek már nem sok értelme lesz õszre ígérik pár topiccal odébb a III. VH-t és Európa lakosságának szinte teljes kipusztulását.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
haller. kicsit melózgattam ismét a táblázatokon, íme innen letölthetõ, Dean meg majd úgyis felrakja oda, ahová való.
Gondolom most pár embernél ismét aktuálissá válik a kérdés, hogy mikor írom le jópár mondatban hozzá az észrevételeimet,fogadási elveimet,stb. Úgy döntöttem, hogy még több kutatómunkára illetve gyakorlati tapasztalatra van szükség annak érdekében, hogy a fogadási "hatékonyságunk" tovább nõjön - illetve finomítani is kell egy-két alapelven. Mivel a legtöbb (top)bajnokságból már 10 fordulónál is kevesebb van hátra, így logikusnak tûnik, hogy csak utána vonjak mérleget, és hogy a számlámra pillantva megállapítsam hogy ez a "módszer" ténylegesen segít, vagy nincs akkora gyakorlati haszna. Mivel itt sokan adnak a tippjeimre,beírásaimra ezért úgy gondolom az a felelõsségteljes magatartás, ha nem sietek el semmit - mert abból rossz konklúziók születhetnek, ezáltal rossz tippek, és lehúzott 1000-sek a wc-n. A lényeg tehát röviden a következõ: papírra fogom vetni a tapasztalataimat, de még kicsit várok vele. Addig is adom a tippeket természetesen, amirõl van véleményem, ahol van valami megérzésem, tehát itt leszek, ahogy eddig is. Thats all folks.