Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
köszi, ez volt az 😊

Én vitibeten szoktam nézni, max azt linkelhettem. Banner alatt a Statisztikáknál.

REAL MADRID

<#wow2> ok!

Xabinho: ööö newcastle? sztem sima hazai! a 6-1es barnsley elleni gyõzelem megadta nekik a kezdõlökést és tuti behúzzák hazai pályán a mecset!Minden a hazaiak mellett szól!
18 meccsen 43-9 es gk magáért beszél!
az odavágón igaz a vendégek nyertek 2-1 re de most mondom szerintem 100% h behúzzák! jobban érzem ezt mint tegnap a liverpoolt (ahol csak 1 gólós gyõzelmet vártam)
Én meg a Chelseatõl félek hogy nem nyersz vele.😊 Mindkét oldalon vannak hiányosságok. Forma, játékosok stb... Bármi megtörténhet. A mindkét csapat gól szerez 1,8as oddsal csábító de inkább megyek biztosra. Dean a Newcastle meccsre mi a véleményed?

Shep
Marhára nem kell háttérinformáció ahhoz, hogy fogadjál és profitot termelj.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A múlt héten is szépen megtippeltem a
fiorentinát idegenben 3.2 szorzoért
1860 münchent 3.6 szorzoért
csak mindig van egy juventus például aki elviszi a nyereményem
az uccsó szeló nagyon tetszik! azt megrakom én is holnap sztem 😄
EL-ra bréma-wolfsburg siker ok! ha tegnap az atletico ikszelt volna akkor sima vereséget mondanék és mondok is de igy picit neccesnek érzem 😊
Fabio Capello
Mono asszem te linkelted, melyik az az oldal, ahol leírják a meccsekre vonatkozó tippeket (gól+kimenetelre egyaránt)? Tán egy hete írhatta be valaki...

Jogos 😄 Én Inter gyõzelmet várok.

REAL MADRID

Meg szoktam nézni
A múlt héten is nyert a chelsea otthon elég szépen
Az inter idegenben bukott.
Én inkább az aston villatól félek hogy nem nyer.
Blueblood
Bár ezenkívül is pakoltam még:
BL (80%):
Chelsea-Inter H
Sevilla jut tovább
Bordó jut tovább
Barca jut tovább

Eredõ: 2

és akkor a kérdéses:
Chelsea jut tovább
Sevilla gyõzelem
Bordó gyõzelem
Barca gyõzelem

Eredõ: 4,34

EL:
Bremen-Valencia H 20,3

Liverpool-Lille H
Sporting-Atletico H
Wolfsburg-Rubin H

Eredõ: 5,82

Hétvége:

Zaragoza-Barca V
Everton-Bolton H
Bburn-Chelsea V

Eredõ: 2,78

Deport-Valladolid H
Real-Sporting H
AV-Wolves H
Asnl-WHU H
MU-Pool H

Eredõ: 4,77

Már megraktam, de véleményeket szívsen olvasok.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

a játszani szót felcserélném fogadni szóra 😄D mert ez igy tényleg játék 😄 0 informáicóval fogadni játék... igaz,hogy pénzes de játék. ha követed és van alapja amire fogadsz akkor az már fogadás... 😛
chelsea félidõbe lõ gólt ezt megraktam! de 200 ft-ot nem sajnáltam egy olyan kombóra miszerint félidõ inter vége chelsea
3-1es hazai sikert várok!
Ilyen felfogással nem érdemes játszani, fõleg hogy nem is követted eddig az eseményeket. Elõbb egy kis figyelmet szentelj a csapatoknak, nézz utána miket játszottak. Ne akarj rögtön százezreket nyerni 😊

REAL MADRID

Blueblood
Nekem a nap üzletének tûnik a Chelsea-Interen h mind2 csapat szerez gólt.
A Londoniaknak ugye kötelezõ a dolog, hazai pálya, meg amúgyis.
Az Internek meg könnyebb dolga lesz, hogy nem Essien fog szûrni a kp-n, hanem Mikel, nem A.C. lesz a balbekk hanem Zhirkov (Iva-Bos kb egyforma) és legfõképpen nem Cech fog védeni hanem Turnbull.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Hetente ennyi nem jut csak remélem bejön mert a mult héten apránként sokat buktam és szeretném visszanyerni.
Jó hát ha neked ennyi pénzed jut hetente fogadni akkor szép kis fizetéskiegészítést lehetne összehozni belõle.

THeArrow
énis, de inkább költöm másra xddd

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

dolgozok
Majd írok ha elárulod honnan ez a sok pénzed (bukó)fogadásokra.

Csak a hétvégén is elment egy két meccsem. Még csak két hete játszok
foci rajongo se nagyon vagyok csak most.
De itt senki nem ir egy tuti tippet.
Eddig még nem nagyon volt szerencsém. 😞
nekem mára ajándéknak tûnik a wba veresége!
30 ezerrel megtetted a Chelseat hogy megveri az Intert? Nem mondom bátor vagy. Abból a pénzbõl hétvégén simán lehetett volna 100at csinálni.
Hétközbe erre gondoltam:

Barcelona - VfB Stuttgart 1.21 / 5.20 / 10.50 H
Newcastle - Scunthorpe 1.28 / 4.15 / 7.85 H
Chelsea - Internazionale Chelsea szerez gólt: igen 1.11

A Newcastle nálam fekete ló. Mit gondoltok? Ez annyira papírforma hogy kicsit gyanús. Fõleg a hétközi meccsekkel nem vagyok szerencsés.

Fabio Capello
Mégm indig nem tudom mit rakjak meg ma... Matt, van tipped egy ütõs szelóra?

de inkább nyer szerintem
Matthew Prosac
így biztos nem, mert az aston villa idegenben játszik 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

chelsea H
aston villa H
Most tettem meg 30000 ezerrel
remélem bejön
Forza Italia
akkor egyezzünk meg h nyer a Reading. Neked úgyis mindegy....😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
pedig a wba meccsel egyetemben x lesz <#idiota>

ahm én ma nem fogadok, nyugodtan akarom élvezni az Inter meccset, majd talán a csütörtöki EL-re teszek valamit 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
sztem nem😄
Reading nagyon jó formában van fõleg hazai pályán. Sztem behúzzák

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
reading X lesz

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Keddi angolra én már régóta nem merek fogadni. Sevilla gól ok, Villa ok elvileg Brassó is jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Forza Italia
mára ezekhez mit szóltok??

Chelsea - Inter H
Preston - Shef. Wed H
Reading - QPR H
Sevilla lõ gólt H

másik

Wigan - Aston Villa V
Soutthampton - Swindon H
Brasso - Curtea H

Shep
Hát én arra jutottam ,hogy Cselzi-Interen mindkettõ lõ, Sevillan meg szintén és ott lehet megpróbálom a Moszkva jut továbbot.

Shep
Jó ok, én nem tudom miért 1-0-ra emlékeztem 😊

Fabio Capello
azér jersey szoros lett a végére 😄 gondolom megizzadtad a végét rendesen XD

wigan aston villa V
chelsea internacionale H
Szerintetek bejön??
ajj végreee BL végre indul a mandula megint :oxd

Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hétvégi manutd.-Liverpool-ra 3,25ért egy döntetlen nem rossz

You\'ll Never Walk Alone

asszem ideje lenne nekem is keresni valami jó összeállítást. Real bl x után pedig megfogadtam h én aztán nem tippmixelek többet 😊

azért a holnapi barca meccsre elég durva szorzók vannak:
barca lõ gólt 1,01
barca jut tovább 1,06
barca gyõzelem 1,2
😄

You\'ll Never Walk Alone

de akkor nem lenne érdemesebb a mind2 csapat lõ gólt?

You\'ll Never Walk Alone

Chelsea lõ gólt
Barca
Newcastle

igaz hogy csak 1,7-es szorzó jön ki,szóval nagyon nagy tétet kiván,de elég biztosnak tünnek,még gondolkodom rajta.
Matthew Prosac
ha bejön, a vendégem vagy 2 sörre!

fergusonpapa
neten tegnap kerestem egy jokora összeget most megint elkezdek kicsit fogadni most vna miböl 😄

holapra

Crystal Palace - Leicester 2.48 / 3.00 / 2.41 V
Watford - Ipswich 2.40 / 3.00 / 2.49 D
Peterborough - Doncaster 2.47 / 3.00 / 2.42 V
Derby County - Middlesbrough 2.40 / 3.00 / 2.49 V

43.5x

www.icewebhu

Matthew Prosac
New Jersey 3-0. Beszarás!

Matthew Prosac
New Jersey 2-0, Brodeur adta a gólpasszt 😮OO De milyet!!
Nagyon jó kis összecsapás és egyelõre kényem kedvem szerint alakul.

toysoldier
akkor sztem megrakom 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Matthew Prosac
New Jersey vezet, ezaz!!!

Matthew Prosac
68,42% <#vigyor>

toysoldier
erre szerintetek mennyi az esély, hogy bejön?

087 Derby County - Middlesbrough V 2.49
051 Chelsea - Internazionale Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.80
068 Sevilla - CSZKA Moszkva Sevilla jut tovább H 1.20

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.