Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Xabinho: ööö newcastle? sztem sima hazai! a 6-1es barnsley elleni gyõzelem megadta nekik a kezdõlökést és tuti behúzzák hazai pályán a mecset!Minden a hazaiak mellett szól!
18 meccsen 43-9 es gk magáért beszél!
az odavágón igaz a vendégek nyertek 2-1 re de most mondom szerintem 100% h behúzzák! jobban érzem ezt mint tegnap a liverpoolt (ahol csak 1 gólós gyõzelmet vártam)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
fiorentinát idegenben 3.2 szorzoért
1860 münchent 3.6 szorzoért
csak mindig van egy juventus például aki elviszi a nyereményem
EL-ra bréma-wolfsburg siker ok! ha tegnap az atletico ikszelt volna akkor sima vereséget mondanék és mondok is de igy picit neccesnek érzem 😊
REAL MADRID
A múlt héten is nyert a chelsea otthon elég szépen
Az inter idegenben bukott.
Én inkább az aston villatól félek hogy nem nyer.
BL (80%):
Chelsea-Inter H
Sevilla jut tovább
Bordó jut tovább
Barca jut tovább
Eredõ: 2
és akkor a kérdéses:
Chelsea jut tovább
Sevilla gyõzelem
Bordó gyõzelem
Barca gyõzelem
Eredõ: 4,34
EL:
Bremen-Valencia H 20,3
Liverpool-Lille H
Sporting-Atletico H
Wolfsburg-Rubin H
Eredõ: 5,82
Hétvége:
Zaragoza-Barca V
Everton-Bolton H
Bburn-Chelsea V
Eredõ: 2,78
Deport-Valladolid H
Real-Sporting H
AV-Wolves H
Asnl-WHU H
MU-Pool H
Eredõ: 4,77
Már megraktam, de véleményeket szívsen olvasok.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
chelsea félidõbe lõ gólt ezt megraktam! de 200 ft-ot nem sajnáltam egy olyan kombóra miszerint félidõ inter vége chelsea
3-1es hazai sikert várok!
REAL MADRID
A Londoniaknak ugye kötelezõ a dolog, hazai pálya, meg amúgyis.
Az Internek meg könnyebb dolga lesz, hogy nem Essien fog szûrni a kp-n, hanem Mikel, nem A.C. lesz a balbekk hanem Zhirkov (Iva-Bos kb egyforma) és legfõképpen nem Cech fog védeni hanem Turnbull.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
foci rajongo se nagyon vagyok csak most.
De itt senki nem ir egy tuti tippet.
Eddig még nem nagyon volt szerencsém. 😞
Hétközbe erre gondoltam:
Barcelona - VfB Stuttgart 1.21 / 5.20 / 10.50 H
Newcastle - Scunthorpe 1.28 / 4.15 / 7.85 H
Chelsea - Internazionale Chelsea szerez gólt: igen 1.11
A Newcastle nálam fekete ló. Mit gondoltok? Ez annyira papírforma hogy kicsit gyanús. Fõleg a hétközi meccsekkel nem vagyok szerencsés.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
aston villa H
Most tettem meg 30000 ezerrel
remélem bejön
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ahm én ma nem fogadok, nyugodtan akarom élvezni az Inter meccset, majd talán a csütörtöki EL-re teszek valamit 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Reading nagyon jó formában van fõleg hazai pályán. Sztem behúzzák
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Chelsea - Inter H
Preston - Shef. Wed H
Reading - QPR H
Sevilla lõ gólt H
másik
Wigan - Aston Villa V
Soutthampton - Swindon H
Brasso - Curtea H
chelsea internacionale H
Szerintetek bejön??

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
You\'ll Never Walk Alone
azért a holnapi barca meccsre elég durva szorzók vannak:
barca lõ gólt 1,01
barca jut tovább 1,06
barca gyõzelem 1,2
😄
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
Barca
Newcastle
igaz hogy csak 1,7-es szorzó jön ki,szóval nagyon nagy tétet kiván,de elég biztosnak tünnek,még gondolkodom rajta.
holapra
Crystal Palace - Leicester 2.48 / 3.00 / 2.41 V
Watford - Ipswich 2.40 / 3.00 / 2.49 D
Peterborough - Doncaster 2.47 / 3.00 / 2.42 V
Derby County - Middlesbrough 2.40 / 3.00 / 2.49 V
43.5x
www.icewebhu
Nagyon jó kis összecsapás és egyelõre kényem kedvem szerint alakul.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
087 Derby County - Middlesbrough V 2.49
051 Chelsea - Internazionale Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.80
068 Sevilla - CSZKA Moszkva Sevilla jut tovább H 1.20
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.