Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Légyszí ne, mert raktam 200zat a következõre:

Chelsea - Internazionale H 1,53
Sevilla, CSZKAMo jt H
Preston - SheffieldWed H 1,82
Reading - QPR H 1,83

200-> 1225

utsó esélyem kb.😞

rooney8
én egyedül sevilla-tól tartok, de elvileg sima gyõzelemnek kéne lenni, ha meg gyõznek akkor ugye gólt kell rúgniuk 😊 és ha idegenbe képesek voltak 1-1re akkor hazai pályán nyerniük kéne 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Attila8805
Az utolsó 5000-essel megrakhatom?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

rooney8
és esetleg még vmi tuti mellé, hogy kicsit feldobja az odds-ot? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Banano
Sima elvileg.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

rooney8
049 1 Chelsea - Inter Hazai gól 1.11 / ---- / 4.00 H
065 1 Sevilla - CSZKA Moszkva Hazai gól 1.10 / ---- / 4.15 H
171 1 Barcelona - VfB Stuttgart 1.21 / 5.20 / 10.5 H

nagyobb téttel? 😊

AlieN911
Tippmixen annyi, 1,65-1,85 asszem

Honda - The Power of Dreams

Banano
Ki jut tovább?
Chelsea 1.65

Inter 2.10 Attól függ hol nézed..

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

mármint inter részröl .o

Blueblood
Chelsea szurkolóként is meglepõdnék, ha ezt az Intert simán elpicsáznánk. Nehéz meccs lesz, az biztos.

1,85 az odds az Inter továbbjutására am😉

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

hát pedig 1 gól tuti lesz .o

033 3 Carolina - Boston 2.26 / 3.80 / 2.26 H
042 3 Vancouver - NY Islanders 1.63 / 4.10 / 3.40 H
038 3 Minnesota - Edmonton 1.65 / 4.10 / 3.35 H

NHLesek véleményét szeretném kérdezni.<#vigyor>
Blueblood
Azért nagy különbség, hogy a CFC 2-1-es és nem 1-0-ás vereséget szenvedett, szal van idegenbeli gólja. Ergo, ha rúg 1-et az Inter, akkor még mindig nem dõlt el a dolog, mer 2-t képes lõni a Chelsea, a Realnak 3-at kellett volna.

gonebaby: sztem fognak, abban egyetértek gyepesjoint-al, hogy megtévesztõ az Inter formája, ennél sokkalta jobban fognak játszani a BL-ben, 1 gól szinte garantálható tõlük, és én ellentétben Deannel azt gondolom, hogy azért különbséget fog jelenteni a 2 kapus közti tudás.
A Manchester City ellen hazai meccs is így ment el, amig Given mindent kivédett, addig Hilario mindent bekapott.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Banano
Remélem is.<#eljen>
Nem tudom..lehet meg kéne tenni az inter továbbjutását 2,0x-ért osztogatják.2k-val mondjuk?De valahogy úgy érzem h sima cselzi továbbjutás lesz de mindegy.

99,7% hogy lesz 2 gól

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Nincs varázsgömböm, hetente 8-10 meccs eredményében vagyok csak biztos. A többire én inkább az idd el választ adom úgy mint a Bordeaux meccsre is.😊 Ettõl függetlenül szerintem a Bordeaux fog továbbmenni.

mondjuk nekem ez a Che-Int meccs kisértetiesen hasonlít a Real-Lyon-ra...ottis mindenki azt mondta a Real nagy formában van,a Lyon nem parádézik a franciában,fix hazai hendivel is...és mint kiderült ugye,nagyon felszívták magukat a Lyoniak,és a BL az teljesen más!! mondjuk késõn okoskodok,mert már én is megraktam a Che tj-t,aztán nehogy 1-1 vagy 2-2 legyen

Banano
Szerintetek lesz két gól az inter meccsen?Nekem már csak ez kéne és jönne 6k.

chelsea inter mindkét csap. szerez gólt nagyon vonzó 1,8ért, csak az a baj, h az inter elképesztõen szar formát mutatott az utolsó két meccsén, én nem érzem bennük az erõt 1 gólra se:S
Blueblood
Azt, hogy 3 esélyes, a Wigan a poolt is megtréfálta, én nem tenném meg. A Villa nem olyan acélos idegenben, a Stoke otthonában is döntetlen lett.

aston villa-hoz mit szoltok???
banok
A Sevilla nyerni fog szerintem.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Blueblood
Turnbull nagyon kevés lehetõséget kapott idén, a WHU ellen Parker góljánál eléggé kint állt. Én megraktam a Chelsea továbbjutást és gyõzelmet is, de kicsit elfogult is vok, mert a kedvenc csapatom játszik):
Egyébként Hilarionál jobb lesz. A Felkészülési meccseken kapott több lehetõséget Turnbull meg Ligakupában, sztem egy átlagos kapus, de hátha nem😊

Blueblood
Leírtad? Csak én nem emlékszem rá?

<#zavart2>
mára srácok vmiért megvagyok gyõzõdve a chelsea gyõzelemben!
csak egy a bibi 😄 beszéltem egyik sráccal aki múltkor megmonta tutira a lyon-bayern továbbjutást és bordeaux gyõzelmet azt most azt monta az inter tuti továbbmegy 😮
szal nálam ez bekavart :S
a kapusprobléma engem nem érint mert ugy vagyok vele,hogy turnbull iggen jól fog védeni és a képességei 130%át kifogja használni! bravúrt brvúrra fog halmozni 😊
Blueblood
A sporting nagy formában van, van 2 eltiltottjuk, de ha idegenben kihúzták 0-0-val, úgy, hogy egy félidõt emberhátrányban, aztán 6 percet kettõs emberhátrányban játszottak, akkor a hazai gyõzelem meglesz. Az Atletico rapszódikus, EL-ben döntetlen, tegnap gyõzelem, most jön a vereség😄

inkabb akkor torold ki 😄

REAL MADRID

Shep
Nem ugrottam át, leíta már párszor, hogy szisztémáimat játszom. Egyébként rányomok a a megfelelõ kimenetelre, aztán beíro maz összeget és leokézom 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kérnék mindenkit,hogy erre a hsz-ra a másik topicban válaszoljatok 😊
kiki888
valaki tegye meg hendivel ma a chelsea-t 😄
hétvégén sok lesz a necces meccs, ahogy nézegettem a kínálatot =)

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

átugrottál egy két hsz-t!
#50699: ????? 😊

REAL MADRID

Shep
Hétfõi bundás 2 meg over 3,5 tudjuk 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
meg a hulladék b2 is, szóval ez nem dob fel 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
mit gyúrtál, kenyeret vacsorához? <#idiota>

nálam az összes rangadó / nagy mérkõzés 2-2 <#idiota>
WuFraZselic
a milan - napoli V lesz, ezt már vasárnap este beírtam 😄

Inter pedig 2-2 lesz, megálmodtam gyúrás közben 😄 na off zh-zni, 8 körül re!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

oly tj? akkor már olympiakosz gyõzelmet rakj 😄D
aza a 6 tized nem ér annyit mert a 0-1 is benne van a meccsben.
befizetsz maximum 2650 ft-ot. Megjön a számládra -> ekkor megduplázzák az összeget.
te a holnapi napra mit mondasz? a Bordeaux-ban nem bízom,mert mostanában hullajtják a pontokat,1 hónapja még 8-9 pontos elõnyük volt,maradt 1 már csak,és az Olympiakosznak nincs veszítenivalója...1000 forintal próbáljam be az Olympiakosz továbbjutást,vagy abszolút felejtõs,és igyam el? 😛😄

A Milánt gyorsan felejtsd el. Felesleges ilyenre rakni amikor más is van. Real hendikepp 1,38 vagy Barca gyõzelem 1,3. Ezeket tudom ajánlani. Utóbbit a holnapi meccs eredménye befolyásolhatja. Vannak aggályaim hétvégén nyer-e mindhárom nagy a Premier Leagueben.
Gyepes kíváncsi vagyok bejön-e.

Fabio Capello
hogy lehet megszerezni?

mert te hogy fogadsz?

Shep
Hát pedig komoly. Csak nem õgy ahogy tui fogadtok 😊

Jó én is így gondolom.😊
Kezdõ: Ha figyelemmel követnéd az eseményeket akkor nem ráknál Juventusokat akik elviszik.😊
Shep: Ezt azért te sem gondolod komolyan? Hiába van egy csapatnak 1,4es szorzója ha közben meccsek óta szenvednek és borítékolható a botlás. Egy szorzóból ebbõl nem fogsz rájönni.

Milan-Napoli nálam háromesélyes.

REAL MADRID

a Napoli szar formában van,a Milan alapból szar,szal nekem az a meccs abszolút X2,sõt megkockáztatom hogy nápolyi gyõzelem lesz

BetClicken van 2650 ft-os bonusz! sztem erdemes megjatszani! megforgatasi kriteritum.: 3 szor kell , 1.2es szorzojú olyan eseményre kell kötnie, amelynek három, vagy több lehetséges kimenetele van.
mára:
Chelsea-Inter hazai tj
Sevilla-CSZKA H
10.000 FT

többi meccs nem izgat,egy 20-as meg félre van téve Barca hendikepre

Hétvégére ez a tippem:
Arsenal West Ham H 1.21
Manchester Utd. Liverpool H 1.65
Blackburn - Chelsea V 1.43
Milan - Napoli H 1.5

Odds:4.28