Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chelsea - Internazionale H 1,53
Sevilla, CSZKAMo jt H
Preston - SheffieldWed H 1,82
Reading - QPR H 1,83
200-> 1225
utsó esélyem kb.😞
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
065 1 Sevilla - CSZKA Moszkva Hazai gól 1.10 / ---- / 4.15 H
171 1 Barcelona - VfB Stuttgart 1.21 / 5.20 / 10.5 H
nagyobb téttel? 😊
Chelsea 1.65
Inter 2.10 Attól függ hol nézed..
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
1,85 az odds az Inter továbbjutására am😉
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
042 3 Vancouver - NY Islanders 1.63 / 4.10 / 3.40 H
038 3 Minnesota - Edmonton 1.65 / 4.10 / 3.35 H
NHLesek véleményét szeretném kérdezni.<#vigyor>#vigyor>
gonebaby: sztem fognak, abban egyetértek gyepesjoint-al, hogy megtévesztõ az Inter formája, ennél sokkalta jobban fognak játszani a BL-ben, 1 gól szinte garantálható tõlük, és én ellentétben Deannel azt gondolom, hogy azért különbséget fog jelenteni a 2 kapus közti tudás.
A Manchester City ellen hazai meccs is így ment el, amig Given mindent kivédett, addig Hilario mindent bekapott.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Nem tudom..lehet meg kéne tenni az inter továbbjutását 2,0x-ért osztogatják.2k-val mondjuk?De valahogy úgy érzem h sima cselzi továbbjutás lesz de mindegy.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Egyébként Hilarionál jobb lesz. A Felkészülési meccseken kapott több lehetõséget Turnbull meg Ligakupában, sztem egy átlagos kapus, de hátha nem😊
mára srácok vmiért megvagyok gyõzõdve a chelsea gyõzelemben!
csak egy a bibi 😄 beszéltem egyik sráccal aki múltkor megmonta tutira a lyon-bayern továbbjutást és bordeaux gyõzelmet azt most azt monta az inter tuti továbbmegy 😮
szal nálam ez bekavart :S
a kapusprobléma engem nem érint mert ugy vagyok vele,hogy turnbull iggen jól fog védeni és a képességei 130%át kifogja használni! bravúrt brvúrra fog halmozni 😊
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hétvégén sok lesz a necces meccs, ahogy nézegettem a kínálatot =)
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
#50699: ????? 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Inter pedig 2-2 lesz, megálmodtam gyúrás közben 😄 na off zh-zni, 8 körül re!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
aza a 6 tized nem ér annyit mert a 0-1 is benne van a meccsben.
Gyepes kíváncsi vagyok bejön-e.
Kezdõ: Ha figyelemmel követnéd az eseményeket akkor nem ráknál Juventusokat akik elviszik.😊
Shep: Ezt azért te sem gondolod komolyan? Hiába van egy csapatnak 1,4es szorzója ha közben meccsek óta szenvednek és borítékolható a botlás. Egy szorzóból ebbõl nem fogsz rájönni.
REAL MADRID
Chelsea-Inter hazai tj
Sevilla-CSZKA H
10.000 FT
többi meccs nem izgat,egy 20-as meg félre van téve Barca hendikepre
Arsenal West Ham H 1.21
Manchester Utd. Liverpool H 1.65
Blackburn - Chelsea V 1.43
Milan - Napoli H 1.5
Odds:4.28