Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
2400-as téttel raktam duóban egy hokimeccsel, mi ebben a pillanatban kezdõdött 😛

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fsgh
046 1 Chelsea - Internazionale 1.53 / 3.45 / 5.90

Micsoda szorzó gyerekek😄 Hát mennyit fogok én ezzel bukni holnap😄Ddd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
valami poén szeló, vagy komolyabb?

és ne kapjanak 5-t ha lehet😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
a lényeg hogy már fogadtam rá, és nem ezt - *(0-2), hanem hogy az inter gólt szerez. necces, de csak becsurran egy.. onnantól meg tõlek kaphatnak 5öt is 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fsgh
a lényeg hogy 1,5 eredményért (1-0 és talán a 2-1) sztem nem éri meg 1,37-ért fogadni amikor a tj 2,1ért adják.

Matthew Prosac
mert hosszabbítás következne ?

Shep
Miért is nem jutna tovább 2-1-nél?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fsgh
Na nemsokára kirakják a holnapi kínálatot. Azt még megvárom. kíváncsi leszek a blre

nem vagy egyedül, én mondjuk 3 hete kezdtem el tippmixezni, utóbbi 1 héten aktívan mindennap fogadok és csak vesztek😄D mondjuk mindig 1-2 meccsen megy el, de mostantól már kombiba fogom tolni

dragon11
Én megyek aludni, jó éjt mindenkinek.

Matt: Akkor ne rakjak? (Ilyen csapatokra szoktam rakni hétvégén is amúgy) Az #50628 hszban levõ szelvényt megrakjam? Elég jónak néz ki.
Bár várom a saját véleményed is.😊 Nah majd akkor reggel benézek! Köszi még egyszer mindenkinek.😊

Matthew Prosac
2-1-nél sem biztos hgy továbbjutnak...
#50630: valamit nagyon félrenéztél.
#50632: hát pont ez a baj, hogy ilyen csapatokra raksz.. szelvényre: szerintem ne rakd meg, mert három angol2 is van benne, az meg már ott bajos.. majd bírok egy fasza kis egészhetes szelvényt, ha összeállt 😊 jóéjt

Banano
Te is azt mondod h a cselzi jut tovább, az interes képed ellenére?😛

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

fsgh
vagyis egynél többel nem kap ki az Inter. Akkor már rakd azt hogy továbbjutnak. Mert az ugyanaz.(jó az 1-0 esetében nem) És arra 2,1 a szorzó.

Hali
Barcelona - Stuttgart H
Sevilla - CZKA sevilla jut tovább
Newcastle - Schunthorpe H
Reading - QPR H
Preston - Sheffield Wed. H
ezek szerintetek mennyire eséylesek ?
fsgh
Én is szoktam nézni... Van mit tenni az tény😄 legjobban az 1.gólszerzõ/pontos végeredmény kombi tetszik onnan😄D

Matthew Prosac
ez meg ajándékszagú...

Hát otthon a Wigan azért tud fogfájást okozni a nagyoknak 😊
Matthew Prosac
308 féle fogadást ad a bwin a Chelsea-Inter meccsre 😮

Matthew Prosac
szerintem az meglepetés H 😊

dragon11
hjam, és hétvégén is ilyenekre rakok.😊 ezt elfelejtettem írni.

WuFraZselic
ja meg wigan - villa V sem lehet rossz

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
eredmenyek.com-on vannak:

ANGLIA: Premier League

ANGLIA: Championship

ANGLIA: Liga 1.

ANGLIA: Liga 2.

WuFraZselic
peterborough - doncaster X 😊

amugy orosz jéghoki tényleg elég papír, az UFA rendszeresen begyûjti a pontokat, ráadásul ilyen 5-6-7 gólos különbségekkel 😄 velük sokszor nyertem, csak sajna ritkán van KHL tippmixen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
hümm. meggondolandó.

Matthew Prosac
no hát átnéztem.. nem egészen értem milyen nagy meccseket néztél te 😊
lesz angol másod-harmad-negyed, amit hadd ne minõsítsek. maximum a Watfordot merném megrakni, de azt is remegve.. az Inter meccsre ugye már nem merek tippelni, a Sevilla meccsen meg bármire fogadsz ami reális, annak kicsi a szorzója és 200 forintos szelvényre nem jó.. sok más egyebet nem látok -.-
azt mondom várj még

fsgh
Holnapra pl egy Inter gól 1,7 körüli szorzóért nem rossz😊 Fõleg annak a tudatában hogy a Chelsea 1. és a 2. számú kapusa is sérült😊

Banano
Ja osztálytársam fogadási tanácsai.:
,,Jégkorongba tegyetek az oroszokra" <#nevetes1>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Banano
Én nagyon nagy nyerõ spíler vagyok.Majd adom a tippeket holnap.<#buck>

dragon11
#50610: És a megnyert hozamot elraktad mindig és azt játszottad? de ahhoz 1x nem kellett egy nagyobbat akasztani?😊

#50611: Köszi nagyon.. 200ból kis összegnek is tudok örülni.(Igaza van Persienek, nem egyszerre kell visszahozni a veszteségem)

Shep
Malmõ x-em bejött, Biel is nyert. Reds, Brewers vezetnek éjjelre meg Hajrá Devils és Braves!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
átnyálazom a dolgokat, éjjel beírom mire jutottam, reggel benézel, délután megteszed, este nyersz. reméljük 😊

Ha hozamot akarsz elõször is hosszú távlatban kell gondolkodnod,és nem 1-2 nap alatt megnyerni mindent.
Én is igy kezdtem ahogy te,kinlódtam minden szarral hogy minél elõbb hozamhoz jussak,aztán csak buktam.
Volt egy kis lóvém és megvártam azt az idõpontot amikor tényleg jó meccsek voltak,jó persze a szerencse is kell de a lényeg hogy türelmes légy és józanul tervezz,hosszú távon lehet eredménye ennek.

Ezeket csak azért irom mert én is igy voltam és mostanra 100 feletti nyert pénzem van,amit tudok forgatni igy nem a fizumból kell jáccani.
dragon11
Persze hogy elfogadom és igazad is van.. csak nagyon lelombozott ez az egész szó szerinti lenullázódás, ez volt a 11.bukásom zsinórban..
Holnap nagy meccsek lesznek, nem tudsz mondani Te is valamit..? 200ft persze.. kb 1000nek is tudnék örülni..

köszönöm.

WuFraZselic
ez így van

a legrosszabb meg a bukó után megpróbálni visszanyerni az elveszett összeget. jó, mondjuk a 200 ft-ból 20ezret visszahozni az elmegy, bár ugye esély édeskevés, de hogy még egy 20ast esetleg feltenni hogy visszajöjjön, az szinte garantált újabb bukóval jár

Matthew Prosac
max 200 forintos szelvények. heti 2x, amikor esemény is van
kiegészítve saját magam: én az elsõ 2 évemben (!) kb csak így nyomtam. kell a tapasztalat, thats all

Matthew Prosac
ha tõlem is elfogadsz egy jótanácsot: semmi nagy pénzzel fogadás, max 200 forintos szelvények. heti 2x, amikor esemény is van, nem ilyen hülye sokadosztályú meccsek. ennyi. mert azt tudom, hogy feladni úgysem fogod, és legkésõbb vasárnapig visszatérsz a fogadáshoz. várd meg a hétvégét, tegyél majd félre 200-at, én pedig megpróbálok neked összeállítani egy jó szelvényt.

WuFraZselic
én nyertem 10bõl 14.750et, csak a másik 10ezres szelvény elment. ugyanúgy pool + aalborg volt, cask hozzátéve a Metz lõ gólt 1.21ért =/

dragon11
Ez volt a 11.bukásom egymás után.

Matthew Prosac
"Nem hülyeség ez. Én is így szoktam, két bukás nem jön egymás után...csak ritkán."

Nem is tudtam hogy te ilyen nyerõ spíler vagy 😮

Matthew Prosac
no, ez volt a mai lényeg. éjjelre rakok egy new jersey gyõzelmet, aztán majd reggel meglátjuk jól gondoltam-e.

fenrob
Majd visszanyerem taktika sose jó 😄 itt kezdõdnek a bajok 😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Banano
Nem hülyeség ez.<#idiota> Én is így szoktam, két bukás nem jön egymás után...csak ritkán.
20k-t feltesz,over 1.5 holnapi meccsekre vagy bármire jön 30 és akkor a felén már túl van.

rooney8
lehet azért kérdezem meg? -.-"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Holnap Chelsea-Intere-n mind2 csapat lõ gólt sztetek?😄
Matthew Prosac
akkor minek fogadsz rá? -.-
Banfield argentín, a másik lehet sokminden..

rooney8
én egy pool, besiktas, atl. madridot tettem vna... úgy látszik nyertem vna 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
ki van otthon a copa libertadores-ben? 😄 van egy meccs, az odds kecsegetõ, de gõzöm sincs milyen csaptok ezek 😄

Banfield - Nacional 1.66/ 3.39/ 4.69 H

Matthew Prosac
én eredetileg az Atletico-Pool párost akartam 10ezerrel (2,1 oddsz), de végül csak egy Pool-AGOVV páros lett (1,88x, 8ezerrel ). De a lényeg hogy nyertem. Sajnálom hogy egyedül vagyok vele ma.

Matthew Prosac
ne bíztassad már hülyeségekre <#felkialtas>

WuFraZselic
a kibaszott kombiszeló helyett tettem volna meg fõszelvényen 10k-val a notts és metz x-eket