Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vezet a Cean!😄 Hajrá Düsseldorf
nashville,newj,atl...szerintem...legalábbis én ezeket rakom.Bár már jó rég nemtettem nhlre és már annyira nem is követem nyomon de szerintem ezek nemrosszak :/(am is 3 tuti NHL-ben...kivánságokat teljesitö aranyhalat is kérhetnél ennyi erövel kb 😊)

tudtam bazz,hogy így reagálsz 😄 éreztem 😄D igy lenne 5ösöm...
elmondom miért másoltam ezt most be.

Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
beírtam ide a bröndby-t
és kidobta a hozzászólásokat...
a cél nem a te hsz-keresésed volt hanem a sajátomat akartam megkeresni miszerint tegnap este vmikor beírtam ide,hogy én itt vendégsikert várok vagy max döntetlent. -> ezt nem találtam ellenben rábukkantam a tiedre. Így gondoltam bemásolom és kész. (meg ugye néha azért jó látni h te is ember vagy aki nem tévedhetetlen 😛
Eddig se kerestem és ezután se fogom az olyan hozzászólásod amiben rossz tippet adsz meg.
Egyébként meg ha te mindig másolnád,hogy én mikor hibázok akkor igencsak elég sürün használnád a copy/paste kombinációt
<#vigyor5>

közben a leeds 0-1
és vezet a betis.
Veendam 1 - 1 FC Oss remélem x marad aztán akkor legalább nem csak a börndby-n buktam a szelóm S
Shep
Hagyjad már az NHL-t (a play off-ig legalább.)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
igen, ezért marad még csak filózás szinten XXXD 2esélyes fogadásos szelvénynél lesz így XD

Matthew Prosac
nem szeretném hallani mostanában ezt a szót hogy tuti.
vezet a Caen. Na persze ami nagy szorzós, az egyelõre jóláll(na)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

és az ellenszelvényen az x-nek mi lesz az ellentetje?😄
Holnapra tudna vki NHL-bõl vmi tutit?? elég 3 meccs is

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

G1nic
XDD

oldschool.trance.techno.rave

w77d
nna de akkor az ellenszelvény ellenszelvénye jön be XXXXXD

Matthew Prosac
még jobban jársz ha alapszelvényt nem is teszel, csak ellenszelvényt 😄
leírod egy papírra mit tennél alapból, és az ellenkezõjét rakod meg

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

betis vezet

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

a mester ;d

Blueblood
Veendam Oss 1-1 baszameg...

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

w77d
faszsetudja......

azon filózok most, hogy szerintem mindig fogok ellenszelvényt csinálni magamnak. Ugyanazokat a meccseket kombiban csak ellenkezõ eredménnyel... tegnapi szelvényem 6-ból 0. a mai 6-ból 1... ha lett volna ellenszelvény már jól is jártam volna...

Shep
Csak a magad nevében.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kiki888
volendam piros....
na ma senki nem fog nyerni 😞((
sajnálom srácok, hogy mindenki így rábaszcsizott...

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Shep
Szar Bondby miért egyenlített, na mindegy jó volt ez így is.

fsgh
ilyenkor kell elkapni a nagy oddsokat😄 Én 5,9-ért fogtam a Chelsea ellen😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
akkor mostantól én is bemásolhatom ha te hibázol?

G1nic
bazdmeg remélem akkor az Angers - Caen X és a Düsseldorf - K'lautern X-em is elmegy

oldschool.trance.techno.rave

hát a Leeds Beckford nélkül olyan mint a real ronaldo nélkül -_-

w77d
áhhh, Inter most nem éppen a legmegbízhatóbb csapat 😄

napokig nem fogok -.-
csak kb még 10 percig.ha jön a betis akkor max holnapig fogok.

egyébként
napoli-juve -> napoli gyõzelmet meg szinte 101%ra érzem.
feyenord-twente -> twente tj
schalke-bayern -> schalke tj
Blueblood
Most kéne bemásolni a délután készült írásodat Matt 😊

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Ezt kötelezõ megraknunk Bröndby-re. 😄

Most jön az Illyk szabály...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

fsgh
Roma-Inter hétvégén V 2,7 körüli odds😄 azon visszahozod.

Jó csak egy tipp volt, de lehet én megkínálom egy nagyobb összeggel. mondjuk nem 6számjeggyel persze...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

most nézem aki leedsre tett lehet(remélem nem) megszívták elõször is 0-1 másodszor pedig nincs kezdõbe se padon Beckford :/

Matthew Prosac
hát akkor most örülj magadnak napokig, mert te boldog lettél vele.

+
bursaspor is oké.
mostmár hajrá betis!
Matt megmondtad a bröndby-t is 😄
"elég biztosnak tûnõ Bröndby siker."
"egy tizest is simán rágurítanék (vagy fogok)"

nehogy megsértõdj,csak gondoltam az ilyet is megkell osztani 😄
bár piros lapot kapott a vendégcsapat és igy mégjobban nyernie kéne a hazaiaknak de akkor se jött a tipp.
és persze tudjuk mi volt a meccsen.De te szoktad vót' mondani.: a végeredmény számít 😄
na mind1. nekem jött az x2 és ez a lényeg.végre vmi sikerélmény ^^
WuFraZselic

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

soha blatterék nem fogadták el

WuFraZselic
6 számjegy? WTF?
azért egy török 2. osztály, meg egy frissen indult cseh bajnokság nálam nem 6 számjegyes téma :S
részvét =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Thursday 25 March Brøndby 18 : 00 HB Køge
következõ forduló. mindent értek...

dragon11
Mikor lesz videóbíró?D:

vazeg vicc h Slavia Prague vitte csak el a 8as kötésü szelom vaze Elfsborg is 6-0ra nyert Brondby-t meg direkt kihagytam mert mindenki megtette 😄 áhh NHL ftw mostantol -.o

Rakjál Nhl re<#buck>

Matthew Prosac

w77d
6 számjegy.... idegesítõ bukás

dragon11
Istenem de jó, hogy nem raktam ma.

Holnap viszont rakjak?xÐ

WuFraZselic
szarok a farmra, hál isten csak egy ezrest tettem ilyen iglulakó bajnokságokra

egy Maastrich, Caen, Düsseldorf gyõzelem, Den Bosch X jöhetne

Fabio Capello
Milwall 0-1

Ne kezdjük.... :S

vezet a milvall

hát folytatódjon a bolond hétfõ leeds 0-1 😊
Matthew Prosac
és ez a Bröndby volt 5 éve bajnok, tavaly meg harmadik. Na elmennek ezek a faszomba ilyen fos teljesítménnyel és leléktelen szar játékkal.

kiki888
leeds 0-1...

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Banano
Áruld el mennyit buktál..csak úgy halkan h jobb kedvem legyen.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Shep
Ez az Tigers is megvan!