Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elmondom miért másoltam ezt most be.
Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
beírtam ide a bröndby-t
és kidobta a hozzászólásokat...
a cél nem a te hsz-keresésed volt hanem a sajátomat akartam megkeresni miszerint tegnap este vmikor beírtam ide,hogy én itt vendégsikert várok vagy max döntetlent. -> ezt nem találtam ellenben rábukkantam a tiedre. Így gondoltam bemásolom és kész. (meg ugye néha azért jó látni h te is ember vagy aki nem tévedhetetlen 😛
Eddig se kerestem és ezután se fogom az olyan hozzászólásod amiben rossz tippet adsz meg.
Egyébként meg ha te mindig másolnád,hogy én mikor hibázok akkor igencsak elég sürün használnád a copy/paste kombinációt
<#vigyor5>#vigyor5>
közben a leeds 0-1
és vezet a betis.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
vezet a Caen. Na persze ami nagy szorzós, az egyelõre jóláll(na)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
leírod egy papírra mit tennél alapból, és az ellenkezõjét rakod meg
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
azon filózok most, hogy szerintem mindig fogok ellenszelvényt csinálni magamnak. Ugyanazokat a meccseket kombiban csak ellenkezõ eredménnyel... tegnapi szelvényem 6-ból 0. a mai 6-ból 1... ha lett volna ellenszelvény már jól is jártam volna...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
na ma senki nem fog nyerni 😞((
sajnálom srácok, hogy mindenki így rábaszcsizott...
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
oldschool.trance.techno.rave
csak kb még 10 percig.ha jön a betis akkor max holnapig fogok.
egyébként
napoli-juve -> napoli gyõzelmet meg szinte 101%ra érzem.
feyenord-twente -> twente tj
schalke-bayern -> schalke tj
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Most jön az Illyk szabály...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Jó csak egy tipp volt, de lehet én megkínálom egy nagyobb összeggel. mondjuk nem 6számjeggyel persze...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
bursaspor is oké.
mostmár hajrá betis!
"elég biztosnak tûnõ Bröndby siker."
"egy tizest is simán rágurítanék (vagy fogok)"
nehogy megsértõdj,csak gondoltam az ilyet is megkell osztani 😄
bár piros lapot kapott a vendégcsapat és igy mégjobban nyernie kéne a hazaiaknak de akkor se jött a tipp.
és persze tudjuk mi volt a meccsen.De te szoktad vót' mondani.: a végeredmény számít 😄
na mind1. nekem jött az x2 és ez a lényeg.végre vmi sikerélmény ^^
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
azért egy török 2. osztály, meg egy frissen indult cseh bajnokság nálam nem 6 számjegyes téma :S
részvét =/
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
következõ forduló. mindent értek...
egy Maastrich, Caen, Düsseldorf gyõzelem, Den Bosch X jöhetne
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007