Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnapi. mit mondok Doncaster-Newcastle ??

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Blueblood
Így igaz, Atletico-Sporting 0-0.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep

Timiosara - Astra Ploiesti - 1 @ 2,1
Meccs eredmény : Timiosara

Vaslui - Rapid Bucharest - 1 @ 2,2
Meccs eredmény : Vaslui

Washington Nationals - New York Mets 1 @ 2,25

TOR BLUE JAYS - DET TIGERS 2

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
ja meg a balfasz csatárokra is megvan a terminus: elbendtnereskedte.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jAsOn VoOrHeEs
A másodikra még az "elatlétáskodta" is találó. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Banano
Én maradok simán az elbasztánál.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
most legalább megvannak a szakkifejezéseink a különbözõ szituációkra. ha egy csapat 3-0ról nem tud nyerni, az "eljuvéskodja" a meccset, amelyik emberelõnyben játszik laza 70 percet otthon egy jóval szarabb csapat ellen és nem nyer, az meg "elbömbiskedte"...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Drukkoljunk a Düsseldorfnak! 😊😉
ez igaz
WuFraZselic
2 perc alatt fordított PIROS LAP UTÁN az Emmen. igen, ezt kellett volna csinálni kedves Bröndby

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
ja, csak nem mindegy hogy milyen sorozatnak, mikor és hogyan. ha mondjuk egy Gijon 12 meccse nyeretlen és a rákövetkezõ héten a Barcával játszik idegenben, akkor nyilván nem fogom megrakni...

aszondod?😊

Én is hazaira tenném csak már annyira régen nem volt h ne nyerjen hazai pályán hogy itt az ideje már,ez olyan Matt-es volt 😊
mi lett a domino-szolnok vízilabda valaki?
G1nic
nekem javasolnál ezekre vmit?
West Ham - Wolverhampton
Auxerre - Paris SG
Sevilla - Xerez (Gólok száma)

oldschool.trance.techno.rave

sajna nem jön és ez lassan már kb 9 hete!?
mind1.
hétfõi aranyszabályom egyébként az volt,hogy hétfõi budnesliga 2-ben mindig jön a nagy szorzó.(vagyis 90%-ban.)
a 3.5 over meg szimplán stat miatt ment mivel régen volt így jönnie kéne.
De most nem azért de te is ilyen elven rakosgatsz néha mecseket miszerint megkell szakadni xy sorozatnak.
inter94
holnapra vmi?ma eléggé beégtem bröndbyvel:/// 1eurom maradt amibõl játszhatok:@@@

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

igen ez ill. az,hogy újabban mindig jött a link a helyes tippekre 😄 Én meg gondoltma ennyi belefér,hogy a rossz tippnek is adjunk egy linket.
pl. ma rosenborg meccsre is jött az
"utalás"
Vártam,hogy matt belinkeli, igen erõsen éreztem a bröndby meccset de nem jött ,van ez így :/
mind1 nem vitát akartam, ha tudom h ez van akkor inkább nem másoltam volna be 😞

közben meg jöhetne egy lautern gól!!!!
Blueblood
És micsoda?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Matthew Prosac
németeknél jön a szokásos hétfõi b2 over 3,5 😄

WuFraZselic
+1

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
most sem fog 😄

Matthew Prosac
a francokat nem szólt. nemvéletlenül javasoltam

holnapra nagy szorzós esélyek:
Ancona-Reggina:H
Bristol.C-Barnsley:H
St.Johstone-Falkirk:H

Wufra talán most már jöhet a Nottingham x is a palace ellen 😊Túl sokat nyertek már otthon.
WuFraZselic
😄 akkor én is nyugodtan pókerezhetek tovább 😄

Blueblood
Veendam 4-1, télleg nagyon sima. Ez tipikusan egy olyan meccs lehet, amikor a vak szerencse dönt a javamra. Mert sem a stat,se a forma, se semmi a tabellát leszámítva nem szólt a hazaiak mellett.

Matthew Prosac
a düsseldorf kell nekem is, tehát szinte biztos hogy nem nyernek. örülök hogy ez most kiderült, legalább nem kell tovább izgulnom 😄

WuFraZselic
Veendaam persze simán hozza, 1 meccsen megy el megint 😄

ha nyer a Düsseldorf, akkor legalább a 3/4 kombiból 3 bejön, az visszaránthatna

Matthew Prosac
Veendam 3-1
#53917: system szelvényen vannak, még nem tudom megmondani. -2000 már biztos. legrosszabb esetben ha mindkettõ másik meccs elmegy akkor -10e. a tegnapi nyeremény

Blueblood
Pedig az már 3-1, az nekem jó.

Blueblood
Sztem senki sem hibáztatja Mattet, Dean csak "gondoltam bemásolom és kész"-bõl írta, más meg nem is vetette fel.

dragon11
Nem gáz..😊 lesz ez jobb is!

Mennyit buktál rajtuk?😞

Matthew Prosac
mert a buzi dánokat biztosabbnak véltem. mégpedig azért, mert ha nyernek, akkor még 5 pontos távolságra lesznek a kupaindulást érõ 3. helytõl. a Veendamnak meg olyan mindegy ez a mai meccs, nem fognak már odaérni sehova, meg kiesni sem...

Hajrá Düsseldorf remélem behúzzák
hát jah ez a Bröndby meccses dologról annyit hogy sztem aki megrakta az matt tipje nélkül is megtette volna. Oké tom most nem arról van szó , hanem arról hogy biztosra mondta és mégsem jött, hát van ez így. Amúgy meg 1 gólt elcsaltak azok a redvás bírók meg ilyen csapatot aki 70 percet emberelõnyben játszik egy nála sokkalta esélytelenebb(papíron) csapat ellen és még õneki kell hátrányból felállni szégyen.

közben Veendam 2 - 1 FC Oss ugy látszik nekem is csak a bröndby fogja vinni szelóm:S
Matthew Prosac
mai nap tanulsága és egyben útbaigazítása is: dögöljek meg, ha holnap 1,6x szorzó alatti kimenetelre teszek.

Blueblood
Na vezet a Veendam! A poénszelóm elsõ meccse nem úszik el úgy tûnik.
Matt, ha már ajánlottad õket, mért nem raktad meg?

dragon11
Matt sem tévedhetetlen..

<#rolleyes>, ok.
Matthew Prosac
inkább ezt tettem volna meg:
70' Veendam 2 - 1 FC Oss

Banano
"A meccs után le akartam vezetni a feszültséget, és az öltözõben belecsaptam egy kisasztalba, sajnos a kezem eltört" - mondta a 39 éves kapus." xD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Thx Sniper

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

<#ejnye1><#nezze>

G1nic
hát ez igaz sajnos pf

oldschool.trance.techno.rave

Banano
Nézd meeeg..h szopjon ki a leeds is.

Matthew Prosac
lottózz. azért következõleg gondolj már bele, hogy pont egy ilyen hozzászólásra van-e szükségem egy ilyen idegesítõ és bicskanyitogató meccs után, mint ez a bröndby. arról nem is beszélve hogy itt 10emberbõl 9nek kellett volna. amúgy az indok, amit leírtál elég bugyuta.
"gondoltam bemásolom és kész". fasza vagy, tényeg <#eljen>

WuFraZselic
ezt úgy írod, mintha eddig az összes tippje bejött volna

még poénszelóm él Leeds,Caen,Düsseldorf és Maastricht gyõzelem kellene ahhoz és akkor egy szavam sem lenne a mai napra😄
Blueblood
Nekem egy másikam még él, úgyh ne legyen iksz pls😉
Am kezdem egyre jobban azt gondolni, hogy ez az egész sportfogadás csupán szerencse kérdése. Mert érthet akárki akármilyen jól a focihoz, ha egyszer jön 1 bundameccs, 1 piroslap, 1 rossz bírói döntés vagy szimplán szar forma és borul a papírforma. Ezért élnek meg ilyen jól a fogadóirodák. Nyitok én is 1 netest ha nagy leszek😊

Shep
Dean remélem megraktad amásodik tippemet is 😊 1-0 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

De am jogos amit Shep irt...playoffig nagyobb téttel nemérdemes NHL-re tenni...