Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Bröndby X!

w77d
menjenek a szájbakúrt anyjukba...

Shep
Na a Nationals is behúzta 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
92-edikben 1-1..... 90 percig semmi..... én abbahagytam,a kármit tehetek ez jó sosem lesz, összeesküdött ellenem a sors...

a jó büdös.. a ......Bröndbynek!!!!!!44444négynégy!!! <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav> nem hiszem el bazmeg! A partjelzõ bekaphatja, a játékvezetõ bekaphatja a hazai játékosok pedig bekaphatják az ellenfelét.

További derûs estét mindenkinek!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Matthew Prosac
Konyaspor 1 - 1 Rizespor

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Mondtam 2-3-nál ,hogy x lesz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kruva életbe brondby elég volt ebbõl
bursaspor nyert betis csak behúzza és nesze neked-_-

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

ennyi volt 1-1 a rohadt kurva életbe
Banano
Na hajrá leeds.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Blueblood
a csicska bröndbyje rögtön vitte a többnapos szelót...

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Fabio Capello
na töröljük az eddigi dolgokat.

Ha jön a Betis-Vaandem-Leeds trió, akkor elfelejtem a skandináv cumit...

Shep
Na a fene a Randerst, nem jött a 6,5 csak az x2 😞

Se Rosenborg se Brondby hát ez lefõtt...
a kurvaéletbe má ez a genyo Rosenborg....:@
Szóljál,amikor indulsz,megyek én is.

w77d
Vagy mégse, 91-edikben lõttek 😄DDDDDDD

w77d
Konyaspor is menjen anyjába....

nem adtak meg 1 gólt? mert én csak 1. félidõt néztem de elég volt

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Matthew Prosac
végignéztem a bröndby meccset. szerinted nekem van idegzetem bármihez is?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kiki888
Matt, WuFra, Shep, vagy valaki, nézne egy értelmesnek tûnõ kombinációt szerdára? Megköszönném, nekem már nincs idegzetem ehhez 😞 =)

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

nekem is viszi a bröndy ha így marad :S faszom
Matthew Prosac
Michael Johansen-nek hívják a Bröndby meccs játékvezetõjét, asszem holnap lesz egy utam és kinyírom. A hazai játékosokkal együtt. No meg azért a partjelzõt sem hagyom ki a jóból.

fuck viszi ez a rákos brondby <#levele><#falbav>

Blueblood
Beszarás, nekem is viszi a "biztos" szelómat...

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

bazzeg matt már majdnem örültem<#buck>
Az Isten áldja már meg ezt a szerencsétlen falábú csapatot....valahogy kotorjanak már be egyet...😞

Bröndby meg Rosenborg viszi a szelómat.
THX
WuFraZselic
azzal nyugtatom magam talán, hogy az Elfsborg és a Göteborg közül választottam volna a Bröndby helyett, és szinte biztosan az ismeretebbet (Göteborg) tettem volna meg, akik 0-1re kikapnak

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
ezt a gólt sem adták meg a Bröndbynek. bár ez most jó döntés volt sajnos. a mi javunkra miért nem szoktak tévedni?

-_-😄

Én mára 2 mecset raktam meg Düsseldorf meg Caen,szerintetek?
Shep
A fiú azt hitteõ Maradona 😊

Bröndy gólt most!!!!! sok mindenkinek kellene
kiki888
mai tippmix szelvénynek is annyi...köszönöm északi parasztok

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

😞
na lépek picit ,remélem mire visszajövök addigra nem fogok látni egy bröndby gólt.
w77d
konyaspor viszi a pénzemet szép nagy léptekkel....

hello mindenkinek
jah a 2008 as EB-n volt 1 horvát meccs negyeddöntõ asszem

Fabio Capello
brondby rosen még egy gólt a végére!!!! gogogogogogo

Shep
Emlékszem én is arra az esetre úgy rémlik Terry volt, de utána azt mondtaák ,hogyaz egyik sárgát nem õ kapta 😊

Matthew Prosac
jobban jársz ha másba fekteted mindaddig amíg be nem vezetik a videóbírót

Ez igaz, de a maiban már óriási fatális hibákkal találkozik az ember, ami nagyon szembetûnõ tud lenni. Most errõl eszembe jutott egy meccs, ahol egy játékost nem küldött le a pályáról a bíró a 2. sárgája után. 😊 A meccsre nem emlékszem azt hiszem a 2008-as Európa bajnokságon volt ez az eset.
Bröndy lõjj már egyet pls
Matthew Prosac
hár a Randers már rég megnyerhette a volna a meccset, most is kihagytak egy 100%-ost

Shep
És a hülye a kapusba lövi.

Szijasztok nagyon csípem az oldalt. Matt mester hova érdemes befizetni az aranytalérjaim a neten?
BRÖNDBY GO!!!

WuFraZselic
vezet a Maastricht is!

gyerünk már Bröndby

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Szija!
bazdmeg lõjjön már még 1 et a börnby nemár x legyen