Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Én off, reggel benézek..

w77d
a kenót én kb 2 éven keresztül nyomattam és végig ráfizetés volt. Volt amikor 50! szelvényt vettem meg és volt benne kb 5db nyertes és az ár negyedét sem hozta vissza...
A putto-val nemrég nyertem 200ezret, meg úgy általában vannak kissebb nyeremények is...

dragon11
Nah Matt, szerinted rakjak holnapra? vagy inkább megint hétvége, hátha gyér lesz a kínálat ismét?😄😄

sziazstok

a kenót mennyire érdemes játszani? lehet vele azért nyerni is hogy +ba kerüljön az ember? Ma vettem 2 mezõt de összesen 1 találatom volt
1 4est és 1 3ast vettem.

hát én eddig mindig biztos voltam a notthingm otthon nyer de most x várok 10 mecse nem x-eltek
westham hát nyer most
sevilla hát nem is merném
ipswith h az nálam is
barca inter tuti
napoli1x
udinese 1x
getafe 1x -real
shouhtham. 1
man city nyer
udinese 1x

Bröndby - Koge 1
és majd ajax
Matthew Prosac
mai nap után csak azt tudom mondani, hogy a holnapi bristol meccset messzirõl kerüljétek el.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fergusonpapa
QPR - Derby County 1.80 H
Doncaster - Newcastle 2.00 V
Salernitana - Lecce 1.75 V
Honvéd - Debrecen 1.72 V
Nottingham - Crystal Palace 1.58 H
Wisla Krakkó - Lechia Gdansk 1.33 H
Colchester - Brentford 1.70 H

39x

200al =)

www.icewebhu

ja be is b*szna.
na hali,jóéjt.
nekem jó volt ez a hétfõ.
3as szorzót összehoztam és lemaradtam a rubinról + unireiról igy maradt a szelvényen a betis-bursaspor-timisoara
<#wave>
áhh majd csak lesz még jó meccs hétfön aminek majd nem tudsz ellenállni😄
Banano
Sikítva röhögve táncikálnék ha 2-2 lenne a végére.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

betis 2-0
pipa
nah megyek hello jóéjt mindenkinek

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Blueblood
Akk rakd meg amit Wufra írt be, bár én a Bremennel vigyáznék, a német kupa is érdekes eredményeket hoz néha...A Boronak meg már ideje lenne nyerni. A Quevilly gyõzelem viszont rakható, pont a meglepetésket miatt (õk a Rennest búcsúztatták az elõzõ körben, most mért ne történhetne meg ugyanez?)

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

dragon11
Augsburg ellen rakni nem durva egy kicsit?😄

Matthew Prosac
Angers - Caen 2-2 <#worship>
soha többet hétfõi fogadás.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nagymuternál van csak kutya <#nevetes1> am csak poén szelvény maradt 1 kis zsém múltkori nyereménybõl

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

WuFraZselic
Sevilla, Boro, Bremen, Rapid Wien

vállalkozóaknak West Ham, Quevilly gyõzelem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blueblood
Angol alsóbb osztály és skótfoci? 1-2 tippet idézve a fórumból: idd el, támogasd vele a videóbíró fejlesztését, húzd le a wécén. Én inkább meglepném ebbõl a pénzbõl a kutyámat, vennék neki vmi jutalomfalatot szülinapjára, sokkal megbízhatóbb, mint ezek a meccsek, mégse költöttem rá még 1 petákot se.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Blueblood
Azért a Sevillaban csak nem kell csalódni!

St. Johnstone - Falkirk 1,75 3,20 3,75
Southampton - Hartlepool 1,43 3,50 6,10
Colchester - Brentford 1,70 3,25 4,00
Ipswich - Plymouth 1,58 3,25 4,75
Szerintetek?

ez kemény :d
betis remélem megtartja az 1-0 -ás elõnyét.
leeds meg lõjjön csak 1 szépítõt
Blueblood
Ez a nap tényleg brutális volt...szinte már annak is örülnöm kell, hogy a holnap kezdõdõ szelómból egy se ment el maXD

Na majd holnap! Talán...

mondtam ez a hétfõ foci nhl fos
Matthew Prosac
ezek után már fogalmam sincs mire lehet rakni holnap. leginkább semmire

Blueblood
köszi, csak akkor nincs meg a 3, a kötéshez😊 Te mit raksz holnapra, esetleg egy tippet adhatnál(H)

Matthew Prosac
5 perc van hátra.

Matthew Prosac
Angers - Caen 2-2 bruhahhhhh ez a nap xDDDDD no comment

Banano
Jóvan basszus faszé kellett megtennem..de azért mindenki megtette-_--____-__---__---__--- sírjuunk ..weed is mindjárt fog.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Blueblood
leeds-milwall 0-2, pedig 2-3-an megrakták a hazait.

Matthew Prosac
Leeds 0-2 😄

WuFraZselic
cszka, olympiakos-t tenném
barca oddsa túl alacsony, Partizánt pedig nem szabad leírni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blueblood
080 3 CSZKA Moszkva - Caja Laboral 1.28 / 14.50 / 3.35
081 3 Maccabi TA - Partizan Belgrád 1.16 / 17.00 / 4.40
082 3 Olympiakosz - Asseco Prokom 1.05 / 21.50 / 6.65
083 3 Barcelona - Real Madrid 1.20 / 15.50 / 3.95
084 3 Nymburk - Bilbao 1.93 / 12.00 / 1.83

Holnapra ezekbõl vannak tippeid? Mer a kosarat nem ismerem. Mondjuk a 4 db 1,3 szorzó alatti menynire biztos?

éjszakára ezt raktam meg.:

Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins
Meccs eredmény : DET Red Wings (Nyereményszorzók : 2,05)
Montreal Canadiens - Ottawa Senators
Meccs eredmény : MON Canadiens (Nyereményszorzók : 2,05)
Los Angeles Kings - Colorado Avalanche
Meccs eredmény : Χ (Nyereményszorzók : 4,25)
100,00 Ft
17,86
1786,00 Ft

ha kétesélyben akkor.:
1X,1X,X2
Banano
nem de csak azt látom hogy mindig bezöldülsz😛.

Shep
Rockies, Giants el lehetne jobban is szakadni!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Szerinted van akinek csak nyertes szelvénye van? (naív gondolat 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mai 4 nba mecset kérem még:d
© nyigor
ma 13:51 | privát | válasz erre | #53492

mai tuti számomra vízilabda domino siker:d

1780---> 2771<#eljen>
Matthew Prosac
azaz, legyen csak döntetlen!

dragon11
1-2

Blueblood
1-2

Banano
Ziccer ..és nem leeds oldalon xD

WuFraZselic
0-2

Matthew Prosac
mégse. 0-2

Matthew Prosac
ezzel el is árultam, hogy az angers ki fog egyenlíteni...

Fabio Capello
gyerünkmár leeds...

Banano
Te mindig nyersz vagy a vesztes szelvényeket nem látjuk? xD

Matthew Prosac
na a düsseldorf x lett, így viszont már csak 5000et nyerhetek VISSZA a system szelvényen, azt is akkor ha a caen meccs vendég, vagy hazai lesz. mert okosan két esélyre tettem a német meccset, így döntetlen esetén 1.0 szorzóval jön be a dolog

Bröndby - Randers Freja H 1.4
Veendam - Oss H 1.64
Unirea Alba Iulia - Unirea Urziceni V 1.5

1000--->3445

hát ennyi jól jött volna ez a pénz a szerdára nah mind1