Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát x inkább 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
gyerekek ezeken az eredményeken itt a gép elõtt ülve csak röhögni tudok XXXXXXXXXD

kifog kapni jose bá ?😄
sunderland vezet XD jön amire ráéreztem bár még messze a vége.
lazio nem kap ki akkor sinen vagyok 😄
WuFraZselic
mondtam geci, 0-1

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Majd a Barca elintézi, hogy ne örüljünk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

de jó hogy köbenhavent mégse raktam meg
koppenhága 0-1,köszönöm 😞
Forza Italia
Köbenhavn 0-1
mi ez a nap bazmeeeeeeeeeeeg

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fsgh
Fulham maradjon így és a Barca meg nyerjen eggyel.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
vezet a Samp is!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
jobban örültem volna ha a Coventry vezet és nem a West Brom, de hát azért reménykedjünk az X-ben 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ma is buzi eredmények kezdenek kialakulni:@
w77d
az nem kifejezés....

fsgh
bizony😊)

Fulham:S

fergusonpapa
eddig rosszak az eredmények =(

www.icewebhu

w77d
Vezet a Sunderland....... mi van itt??? de jó hogy nem Aston gyõzelmet, hanem csak gólt vettem..

Shep
Sunderland is vezet

WuFraZselic
a koppenhága mindenképp, nehogy Bröndbyset játszanak mert felgyújtom magam

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Hát ez az Inter meccs nem sok jóval kecsegtet.

koppenhága barca azért lassan majd lõhetne már gólt
blackburni is vezet naon gyors teneriffe 1-1 kérek
Shep
Na és a Birmingham is 😊

na buzi fulham legalább az x kell
Shep
Na vezet a Fullham 😊

fergusonpapa
ahh fulham...:SS

www.icewebhu

WuFraZselic
Austria Wien vezet 😊

Parma, Bologna, Inter, Köbenhavn, Lazio, Cagliari gyõzelmet, Tenerife X-et 😄

amúgy Cagliari piros, ez nem lesz V 😞

spanyoloknál nem lövöldözik a gólókat 😄
dinamo bukarest lõhetne egy nyugtató gólt :S 2.5 over van rajta ill. másik szelón a bukarest.
wiener azé na de még egyet
hogy ne izguljak:d
de azért remélem az Inter fog😊

fergusonpapa
na remélem ma minden papirforma szerint megy😄DJolenne nyerni =)

www.icewebhu

csak nekem kell az a mecs?
buzi osztrákok:@ 1-1
gyerünk wiener gyorsan húzd be
WuFraZselic
Lazio vezet, gyerünk Köbenhavn

fsgh
Inter és Parma gólokat kérek! Just for fun😄

Matthew Prosac
kell bizony

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

inkább legyen 1-1 és én is nyugodt leszek😄
Matthew Prosac
Lazio 1-0 <#eljen>

Burdi
lazio bezzeg jön
1-0.. kár h már elment a szelóm :@

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

lazio 1-0😄
fsgh
Villareal még lõjön 2-t és nyugodt leszek😄

matt neked is kell a tenerife gól nem????????,
w77d
Barca remélem a második félidõt behúzza...

Matthew Prosac
valaki kérdezte hogy vezet-e a Barca a félidõben. mondtam hogy nem hiszem. hát... nem hiszem 😊 0-0

hát persze:@ egymecsen van gól a tenerife-villareal ezt a kicseszést:@
Shep
Hát nem 0-1

Matthew Prosac
Villareal vezet végre.

Burdi
catania gyorsan belekezdett 1-0😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

w77d
hát ez a Barca egy vicc...

nah végre 20:45😊