Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
nemá:s
meg Feyenord vezet 2-1
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mennyit hoz a fõ szelód?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ja, mert akkor ránéztem a Palermo sorozatára, és láttam hogy X-nek kell lennie, az is lett 😊 így viszont a Roma (ha nem kapnak gyorasn 2 gólt) 20 forduló óta veretlen lesz, az Inter kicsit gyengélkedik mostanság, tökéletes alkalom 😊
amúgy CSKA ellen ANNYIRA nem kell tartalékolni szerintem, meg 3 nap elég ezeknek a profiknak
na mostmár tényleg hajrá rio ave 😄 a mennybe jutok ha a rio ave nyer ^^
schalke is vághatna már egyet igazán.
meg city-birmingham egyenlíthetne
viszont a roma ha nyerne akkor 1 pontra lenne az inter mögött... (de én is inter gyõzelmet várok -> és most nem gondolok arra,hogy a bl-re fognak tartalékolni 😄 mert ezt kizárom.
és kírályság van:d
Feyenoord - FC Twente (Háromesélyes fogadás) X ?
CD Tenerife - Villarreal (Háromesélyes fogadás) X ?
Parma - AC Milan (Dupla esély) Parma vagy X ?
Udinese - Chievo (Hány gólt szereznek?) Kevesebb mint 2,5 ?
õszintén szólva pedig örülök, hgoy a Roma ma SEM fog kikapni, így biztos megpakolom 30-40k-val az Intert a hétvégén ellenük
lol tegnapi bukó felhoztam +5,500😄😄 fasza
na már csak shefield gól és jönn 120Ft re 10000Ft lol lenne:d
chelsea 0-3ra meg pláne nem ...
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
inter ok , mellé rio ave gyõzelem kéne :S
lazio tól félek mert ezaz 1-0 igen kevéskének tûnik :S