Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
go go malaga 😊
valencia-malaga D
na már am a tuti jött
inter-barca-lazio.
mégjó hogy az UTE-t hozzácsapaptam / basel...
ugye olyan nincs,hogy egymás után kétszer is nyerj? mert akkor ennek fügvényében az intert tuti nem rakom meg.
a sráctól holnap megkérdem mit gondol a napoli-real-madrid meccsekrõl és az alapján fogok fogadni 😄 ma 2/2 😄DDDD
és 2 meghúztam
mallorca jött az x
man city elment az x
schalke jött az x
tenerife jött az x
feyenored elment
az 5bõl 3 jött és nemhogy 2 ilyat húztam volna be ami be is jött volan nem én rárakom a geci holland kupát ami olyan fos mint a francia
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
de legalább a 15k-s tét helyett csak 7500al tettem meg, így csupán -8k a mai nap 😄 na majd a holnapi napoli gyõzelem hozni fog 😄D
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Wufra, nem rakok osztrákot, meg se néztem ,hogy egyáltalán sanszos-e 😊 Meg amúgy is csak 2/3-akat szoktam rakni ilyen rizikósból elég annyi is 😊
RObben gól
FAIL😄DD
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Tényleg Wuf az Astont végül kihagytad, ahogy mondtam?
getaféban nem fogja begyûjteni a 3 pontot szerintem.
odahaza már a gijon ellen is hátrányból fordított de getafeban ez enm fog sikerülni -> itt hendivel hazait várok
madrid-bilbao iksz
napoli nyer ezt a 3at rakom meg holnap
amúgy jah, hétvégén muszáj kikapniuk, 20 forduló óta veretlenek 😄
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
én most 100 kemény forintal megjátszom a valencia ikszet.
2/3 system
Bologna v AS Roma 1 @ 4.25
Parma v AC Milan 1 @ 4.75
Tenerife v Villarreal X @ 3.25
nyertes kombináció szorzója: 15,44
Manchester City - Everton
kombinációs fogadások Anglia, Premier Liga 2 (0-2) 3.75
Feyenoord - FC Twente (Háromesélyes fogadás) X ?
CD Tenerife - Villarreal (Háromesélyes fogadás) X ?
Parma - AC Milan (Dupla esély) Parma vagy X ?
Udinese - Chievo (Hány gólt szereznek?) Kevesebb mint 2,5 ?
ez fáj:S:S:S hogy csak a twenten ment el a 85. percben:S:S:S
csak +7500 ma de mínusz tegnap 2000 bukó:s
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
áá chelsea ugyse nyer.. áá ezaz inter..😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
3/2be
Colorado-Detroit-Whasington
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
lazio a nap tippje volt ,fasza.
hétvégére roma-inter nagyon elgondolkodtató :S félek tõle de egy inter gyõzelmet megjátszom sztem.
aston villa 1-1 😄
Parma - Milan H 4.00
Tenerife - Villarreal D 3.00
Ried - Austria Wien V 2.42
Bologna - Roma H 3.75
Atalanta - Cagliari V 4.25
rangers vereségre számoltam szal az 1x jött
schalke tudtam h nem kap ki 1x jött
milan nem nyer alap volt 😄 1x jött xD potom 5 os odds csak ezekbõl 😄
a tutik meg
monaco 1x
dinamo 1x
lazio 1x --- 1.68as szorzó
<#worship>#worship>
a mai nap csúcspontja még a rio ave fordítás lenn,de erre én nem sok esélyt adok 😞
city meg érdekes 0-2 😄DDD sokra mentek vele,hogy elküldték az elõzõ edzõt...
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
mind1.
celtic is 4-0ra cumizik 😄
schalke 1x
parma 1x fasza
dundee is remélem nem kap ki ^^