Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még írtam is h bárki nyerhet mert kegyetlen ez a két csapat (nem kapott egyiksem gólt a kupában) és a legjobb megoldás a mindkét csapat szerez gólt opció választása 😄DDDDD
city-blackburn egyenlítést kérek + schalke vezetést.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
-8k mára, kikúrt dánok
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
de nekem ma is kikaphatnának 😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
fsgh.: 😄 ja nem raktam meg mert kiment a fejembõl :@ szóval gógó barca vagy tottenham ^^
ezek bazdmeg sosem fognak kikapni?!
anyám.. skót gcik..
feyenord egyenlítést és kész ^^
ja lazio bíztosító gólt is 😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
2. félidõbe olaszoknál kérnék egy Bologna - Cagliari - Parma gyõzelmet 😄 legalább 2 jöjjön be a felsorolt 3ból!
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
odavágón mifaszé kell vezetniük? 😞
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
csak nem igen találtam normális eseményt tippmixen az inter és lazio mellé =/ faszom =(