Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérlek add meg uram hogy Nyerjenek a Lilák!😛

banok
az oldalamon találsz streamet a Sport1-hez és a Sport2-höz is.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

G1nic
zalágerzeg XDD

oldschool.trance.techno.rave

sorry most már tudom Zalaegerszeg
Shep
Tanuld már meg, hogy Zalaegerszeg!!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezaz Zalágerszeg vezet csak igy tovább nyerd meg
Shep
Na vezet a Zalaegerszeg 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Arsenal nyerne,azt énis támogatom. Feltéve,ha addigra még él a szelvényem 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Shep
Na látod, hogy volt akinek jó volt, te meg kitörlöd, pedig a Tilt Betet pont Dragonnak találták ki 😊

Azaz,köszi szépen!

Lehet ezt...

Arsenal - Barcelona Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) 1.52
Internazionale - CSZKA Moszkva (H) 1.38

össz: 2.0976

balintka
Kösz a linket, szerintem hasznos nagyon, viszont lenne egy kérdésem. Pirossal ki van emelve hogy a betsonon 8000 ingyen sportfogadási bónusz. Honlapjukon semmi promociót nem látok. Most én vagyok vak, vagy már az oldal nem rendelkezik ezzel a bónusszal? Illetve az a kérdésem lenne még, hogy valaki próbálta-e már betfairon a búnuszt. Elõre is köszi!

szép bayern-mu 1-1 kapufa vendég oldalon majd 2-1
lyon-bordó 2-1 majd kapufa vendégoldalon és gól hazai oldalon XD elviselném ezt ma is az arsenal meccsen, barcának kapufa majd gól hazai (arsenal) oldalon.

shep.: reklám már megvan az aláírásodban is 😊
köszi
Blueblood
Kiváncsi vagyok, h MAtt mit talált az 1,38-as Inter gyõzelem mellé, amivel meg lett a kettes szorzó.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
Az nem napszemüveg volt, hanem védõ szemüveg 😊

Blueblood
Edgar Davids

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

a Barca-Barca tipp kimaradt,és nem esélytelen,szoval szerintem nem volt egy nagy húzás

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Srácok,egy kérdés.

Volt pár éve egy játékos,aki mindig napszemüvegben játszott. Lehet,hogy még ma is játszik valahol,de egyszerûen nem ugrik be a neve. Valaki aki tudja,az mondja már meg legyen szíves,mert már megõrülök. 😄

Shep
digisport.hu

CSZKA*

Amúgy szerintem fognak

FERNANDINHO1997
szerintetek fog gólt rugni a a CSKA Moszkva?

hupsz ezt most vettem észre 😮 elég durva 😞
részvétem.
dragon11
bakker haver.:S

gondoltam megjátszom ezt.
ha féliõben vki vezet (természetesen ekkor a barca végeredményben ne nyerjen) akkor már tuti a pénzem visszajön és némi apró rácsurran 😄D szó szerint 25 ft. de reméljük vmelyik nagy szorzó fog jönni...
Banner-->"Streamek"

Tudnátok nekem segíteni abban,hogy hol találok net tv-t,ahol tudom élõben követni a mérkõzéseket??? Mert csak alap csomagom van,ami tartalmaz sport1,2 és Eurosport és ennyi...
Köszönöm elõre is!
miilann04
washingtont senkinek se ajánlom, nekem már kétszer vitték el a mixem úgy, h csak az kellett volna, továbbá ugyanígy szopatott be már 3szor a carolina.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Na,én ma raktam 1 ilyent:

Plzen-Pribram H 1,44
Au. Karnten-RapidWien V 1,37
Ried-AustriaLustenau H 1,43
Arsenal-Barcelona H 2,90
Inter-CSZKA Moszkva H 1,38

200-->2.260

És 1 ilyent:

Plzen-Pribram H 1,44
Esbjerg-Aarhus GF H 1,68
Ars-Barcelona Mindkét csapat szerez gólt: igen 1,52
Inter-CSZKA Moszkva H 1,38

500-->2.535

félidõ:V, végeredmény:H 25,00 Szépen fizetett pedig 😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Shep
Hát nekem nem kell bemutatni a dolgot. Engem is zavar, de a többség szerint jól van ez így. (elszomorító)

jah, manchesterre raktam😞

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Shep
Hát mivel félidõben megraktam õket 8,5-ért ezért mondhatni reméltem, hogy betalálnak. 😊

w77d
én csak azért írtam, mert pár ember nem napok alatt hibázik egyet-egyet, hanem minden hozzászólás nagyrésze hibás....

azért a bayernek minden elismerés, ezt nem sokan gondolták volna hogy az utolsó percben betalálnak. 😊😊
Shep
Tudom, azért írtam 😊 Maradnak kb tized ennyi hsz. 😊

Mondjuk ez azért tényleg mindent visz: miArsnem renal.

Akkor az Inter-Cszk-n reális hogy mindkét csapat szerez gólt

w77d
igazad van ezt benéztem... napok óta elõször XD

de most megyek mert be kell még adnom a felmondólevelem a fõnöknek XD

én megrakom 1000 ft-al a hazait! ennyit megérdemelnek 😄
gólt meg kötelezõ lõni hiszen ha nem lõnek gólt akkor megérdemlik a kiesést!
szóval 2-1es gyõzelem oké aztán nem kell duhajkodni hanem játszani amit a barca szokott ha megfelelõ az eredmény nekik 😄 szépen passzolgatni hátul.
még azt is megkockáztatom h ha a félidõben vezetne a barca akkor jobban játszanánk és meg is tudnánk fordítani a meccset.

shep.: ja mindent lehetne törölni XD
minden hszbõl kilehet hámozni a mondanivalót és ez a lényeg.
de azért ilyenre nagyon odakéne figyelni tényleg.:
"miArsnem renal-Barcatol" 😄DDDDD
akkor ma együtt szorítunk az Arsenalnak, vmilyen formában megjátszom õket én is, de még meglátom hogy.
Shep
Be kellene vezetni azt, hogy azokat a hozzászólásokat törlöd melyek helyesírási és/vagy stilisztikai hibát tartalmaznak 😊

nem tenném meg,de ez az én egyéni véleményem! arse-barca mindkét lõ gólt ez oké.
inter-t kitárgyaltam
zte - odavágón 2-1re nyert a ZTE idegenben egy iksz is benne lehet a meccsben bár 80% h behúzzák a meccset
linz - nemtudom, lövésem sincs h ez mi lenne 😄 (persze hoki,de egyéb infom nincs róla)

egyénileg én arsenal lõ gól-ra fogadtam ,pedig filóztam ezen lehetõségeken is!
mindkét csapat lõ gólt
félidõ vége opciók.: HV,VH,VD,HD
arsenal nyer
arsenal iksz
inter 0 v 1 gól

inter-cszka hendivel iksz --> ezt meg is raktam mellé arsenal gyõzelem
inter-cszka
kétszer találkoztak a 2007/2008 as szezonban mindkétszer (elõbb 0-1 rõl majd 0-2 rõl) hátrányból fordított az inter.
ebbõl kifolyólag nagy meglepetés lenne ha a cszka szerezné meg a vezetést 😄DDDD
én 1-0 át várok de egy 0-0 át is kinézek a mérkõzésbõl!
arsenal meg nyer 3-1 re (itt nagy az elfogultság is de nem lehetetlen).
tegnap a bayern is nyert pedig a forma meg minden a MU mellett szólt.
Paks-Zte 2
Arsenal-Barca mind a kétt csapat lõl gólt
Inter-Moskwa 1
Neustandt-Linz 1
mi a véleményed egy 5000 ftért megteném
én 20-30 között rakok fel a wiener-inter,kiel 3-ra de csinálok védõt a kiel,wienerre ha szopnak...ha az inter nem nyer akkor meg meg is érdemlem..
"írogatok most, nagy itt bent most az unalom,"
irogatok most és nagy itt bent az unalom.
elég egyszer a most hiszen tudjuk h mostanról van szó 😄
mind1 nem kötekedem önnel óóó nagy mester 😄
én egy 15 euroért gondolkszom megrakni
w77d
annyi, nem mertem többet küldeni rá, ez egy 5/3-as kombi szeló 😄

20000 ft?😄
w77d
csak egy 20-asért 😊