Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Arsenal - Barcelona Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) 1.52
Internazionale - CSZKA Moszkva (H) 1.38
össz: 2.0976
lyon-bordó 2-1 majd kapufa vendégoldalon és gól hazai oldalon XD elviselném ezt ma is az arsenal meccsen, barcának kapufa majd gól hazai (arsenal) oldalon.
shep.: reklám már megvan az aláírásodban is 😊
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Volt pár éve egy játékos,aki mindig napszemüvegben játszott. Lehet,hogy még ma is játszik valahol,de egyszerûen nem ugrik be a neve. Valaki aki tudja,az mondja már meg legyen szíves,mert már megõrülök. 😄
Amúgy szerintem fognak
részvétem.
ha féliõben vki vezet (természetesen ekkor a barca végeredményben ne nyerjen) akkor már tuti a pénzem visszajön és némi apró rácsurran 😄D szó szerint 25 ft. de reméljük vmelyik nagy szorzó fog jönni...
Köszönöm elõre is!
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Plzen-Pribram H 1,44
Au. Karnten-RapidWien V 1,37
Ried-AustriaLustenau H 1,43
Arsenal-Barcelona H 2,90
Inter-CSZKA Moszkva H 1,38
200-->2.260
És 1 ilyent:
Plzen-Pribram H 1,44
Esbjerg-Aarhus GF H 1,68
Ars-Barcelona Mindkét csapat szerez gólt: igen 1,52
Inter-CSZKA Moszkva H 1,38
500-->2.535
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Mondjuk ez azért tényleg mindent visz: miArsnem renal.
de most megyek mert be kell még adnom a felmondólevelem a fõnöknek XD
gólt meg kötelezõ lõni hiszen ha nem lõnek gólt akkor megérdemlik a kiesést!
szóval 2-1es gyõzelem oké aztán nem kell duhajkodni hanem játszani amit a barca szokott ha megfelelõ az eredmény nekik 😄 szépen passzolgatni hátul.
még azt is megkockáztatom h ha a félidõben vezetne a barca akkor jobban játszanánk és meg is tudnánk fordítani a meccset.
shep.: ja mindent lehetne törölni XD
minden hszbõl kilehet hámozni a mondanivalót és ez a lényeg.
de azért ilyenre nagyon odakéne figyelni tényleg.:
"miArsnem renal-Barcatol" 😄DDDDD
inter-t kitárgyaltam
zte - odavágón 2-1re nyert a ZTE idegenben egy iksz is benne lehet a meccsben bár 80% h behúzzák a meccset
linz - nemtudom, lövésem sincs h ez mi lenne 😄 (persze hoki,de egyéb infom nincs róla)
egyénileg én arsenal lõ gól-ra fogadtam ,pedig filóztam ezen lehetõségeken is!
mindkét csapat lõ gólt
félidõ vége opciók.: HV,VH,VD,HD
arsenal nyer
arsenal iksz
inter 0 v 1 gól
inter-cszka hendivel iksz --> ezt meg is raktam mellé arsenal gyõzelem
kétszer találkoztak a 2007/2008 as szezonban mindkétszer (elõbb 0-1 rõl majd 0-2 rõl) hátrányból fordított az inter.
ebbõl kifolyólag nagy meglepetés lenne ha a cszka szerezné meg a vezetést 😄DDDD
én 1-0 át várok de egy 0-0 át is kinézek a mérkõzésbõl!
arsenal meg nyer 3-1 re (itt nagy az elfogultság is de nem lehetetlen).
tegnap a bayern is nyert pedig a forma meg minden a MU mellett szólt.
Arsenal-Barca mind a kétt csapat lõl gólt
Inter-Moskwa 1
Neustandt-Linz 1
mi a véleményed egy 5000 ftért megteném
irogatok most és nagy itt bent az unalom.
elég egyszer a most hiszen tudjuk h mostanról van szó 😄
mind1 nem kötekedem önnel óóó nagy mester 😄