Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eredmenyek.com on 83., bvinen 78. percbe járnak😄
w77d
mi közük van hozzá hogy hova utalom amit megnyertem?

toysoldier
még sehonnan se fizettem be, de banki átutalással fogok.

a kifizetésnél ottvan, hogy bankszámlatulajdonos neve: ott a nevem
de igazából a faterom nevén van a számla. ezért akarok újra regelni mer nemtudom, hogy ez baj-e

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Esbjerg könyörgöm!!! 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

na plzen tartson ki vagy löjjön egy gólt😊
Shep
Ne írjál már hülyeségeket, aztán majd ha zárolják és a lóvé is oda akkor meg nézi a napot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blueblood
Mért ne lenne elég? Úgy ahogy a Mu is tovább fog jutni ezzel a 2-1-el.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Blueblood
Így igaz, ha igazad lesz, akkor nagyon grat neked. (de nagyon remélem h nem, mer mind az 5 szelvényemet vinné ha sem az inter sem az arsenal nem nyerne)

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

w77d
akkor talán, de nagyon komolyan meg kell nekik indokolni a dolgot..

Shep
Mi az, hogy ahova ki tudnád kérni. Eleve honnan fizettél be?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
oda utalod ahová akarod...

ügyfélszolgálattal beszél akkor se? sztem akkor megoldható. de érdekel shep kérdése engem is.
toysoldier
mert a saját nevemmel regeltem, de ahova ki tudnák utalni a pénzt, az faterom nevén van, úgy meg nem lehet kikérni a pénzt, ha jól tudom. vagy ez nem így van?

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

w77d
bassza meg a Tappara 2 perc alatt nem hogy elvesztette az elõnyét hanem vesztésre is áll...

w77d
az elõzõ accodnál elküldted a személyidet? ha igen, akkor nem tudsz újat csinálni..

Shep
Miért nem tudod a mostaniról kikérni a pénzt?

Rapid Wien és Esbjerg mi a jóistent csinál? 😞

toysoldier
sziasztok

van egy regem sportingbetre, de újra szeretnék regelni, mert a mostaniról nem tudnám kikérni az esetleges nyereményt. ha zárolom a mostani számlám (erre még nem volt sose befizetve) és újra regelek, akkor kaphatok bant? vagy elég ha simán csak újra regelek?

Neustadt hajrááá
Hajrá Ried!!
Esbjerg és Rapid Wien pedig találjon magára a 2. félidõben.

Matthew Prosac
persze jutottam valamire, de azokat (nagyrészt) csak neten lehetne megfogadni.. még a nap folyamán beírom azokat is, amiket a tippmix is kínál..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
majd. leszek. talán. egyelõre még csak a fõiskolán járok. természetesen sportújságírás lesz a cél 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ha jól emlékszem tegnap éjjel írtál be pár hétvégi tippet. azóta nézegetted még a meccseket,hogy lesznek-e olyanok,amikre érdemes pénzt áldozni?😄 tudom,hogy még messze van,meg addig még lesz pár meccs,de holnap megyek a lottózóba és én nem találtam olyan meccseket,amiket be mernék tenni. talán 1-2 kivétel van,de azok nem adnak ki 'korrekt' oddsot.
nos az lenne a kérdésem,hogy nem-e nézegetted mostanság is és nem-e akadt valami jónak tûnõ? persze csak akkor kell,ha átnézted már,nem kell hogy itt nekiállj nekem külön bogarászni😄

cesc fábregas

"Felméri Petivel " ujságíró vagy-e?😄
Neustadt hajrá nyerjed meg a meccset 😄
csak löjjön mind2 csapat gólt😄
pzoli00
No comment, bõ négy óra múlva kiderül!

Köszönöm!
Nagyon jó az oldal!
"...londonban elég lesz a 2-1es vereség..."? ezt rem te se gondoltad komolyan :o

pzoli00
de az a ManU ez meg a Barca, mondom én egy madridista, de ne legyen igazam

és közbe a szemét Kassa is jön nekem😄
Blueblood
Te mirõl beszélsz ember😄?
A Barca meccs még akár jöhet is, de kötve hiszem, ugyanis a Barcanak már Stuttgartban is jó volt a döntetlen, Londonban elég lesz a 2-1-es vereség, szal sztem kikapnak.
De hogy a CSZKA gyõz??? A NAP VICCE XD

w77d
Sima Inter lesz ez halál biztos...

dragon11
Tegnapi BL után már nem mondok rá semmit😄

fenrob
TEgnap is igy volt az MU-val ...

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

pzoli00
Arsenal - Barca (2) - nagyon sima kettes
Inter - CSKA (2) - az Inter szenvedni fog nagyon, szerencsés esetben X-re hozhatják a meccset

Esbjerg és Plzen gyõzelem nekem a legfontosabb. De ha Rapid Wien és Ried is hozza,az sem lenne baj.

Matthew Prosac
401 új üzenet. Ejha.. Mindenesetre hazaértem. Mostanában kicsit sok a dolog. Most épp egy interjút csináltam Felméri Petivel 😄 azt viszont örömmel konstatálom, hogy:
90+ Domzale 3 - 1 Nafta <#eljen>

Így már "csak" este egy Inter gyõzelem kell a szelvényemhez és +12ezer.

góóóóóóóóóóólllllllll
NA VÉGRE! 😄

Plzen mi lesz már?? :/

Meghallgatál uram ?XD 😛😄 36perc 0:0 sajna😄

na örülök h a PLzen másnak is kell😊
Most pedig hajrá Rapid Wien és Esbjerg!!!

WuFraZselic
hm, tegnap már tettem egy MU lõ gólt - Inter gyõzelem szelvényt 15 ezerrel...

most viszont erõsen gondolkodom egy Inter gyõzelemben igen nagy téttel. nagyon csábító az 1.38as odds

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Wiener Neustadt remélem nyer
Forza Italia
így van

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Na,hajrá Plzen!

kraawz
4000-el megdobtam én is az Intert, 1.45ért kva jónak tûnik (:

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Nemfognak fiaaaam......

😄