Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neustadt is?menyiért raktad meg?
Én is melóhelyrõl írogatok most, nagy itt bent most az unalom, lassan lépek kajálni XD
Gen-tel - Gent-el
"mostanság mindig nyer,mindig õk se nyerhetnek." kéne a két mondatrész közé valamim kötõszó, például mostanság mindig nyer, pedig mindig õk sem nyerhetnek... vagy talán õk sem nyerhetnek. Amennyiben nem akarunk ilyen szavacskákat alkalmazni, akkor külön mondatként kezdjük a második részt.
tudom tudom menjek az anyámba a kötekedésemmel, de kommunikációsként idegesítenek ezek 😄
Paks-Zte 2
Arsenal-Barca mind a kétt csapat lõl gólt
Inter-Moskwa 1
Neustandt-Linz 1
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Hibernian - Dundee Utd.
Errõl mi a véleményed?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
basszák meg már levitték 2.7 röl 2.54-re a vendég gyõzelem szorzóját
198 Arsenal - Barcelona Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.52
208 Internazionale - CSZKA Moszkva H 1.38
Paks-Zalagerszeg 2
ezt egy 3000 ftért
Montreal-Carolina 2x
Pittsburgh-Tampa Bay 1
Minesota-Chicago 2
Dallas-San Jose 2
Colorado-Anheim 2
Calgary-Phoneix 2
Mit szóltok ?
185 Wiener Neustadt - LASK Linz H 1.7
198 Arsenal - Barcelona Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.52
208 Internazionale - CSZKA Moszkva H 1.38
Odds:3.565
Ennek nagyon kéne jönni.
tegnap 10 mexxset tettem meg 1 szelvényen ami nem szokásom.
Nem mondom hogy felbosszantott az hogy egy döntetlenem volt a Hannover,a többi mind jött.
200Ft böl jött volna 54 ezer.
Érdekes mert 4 meccsböl,és 12böl is egy megy el.
Na jo minuszba éppen nem vagyok de.....a mai nap meg katasztrófa ugyhogy szerintem ma poénbol egy inter meccs eredményt tippelek😄
Atalanta-Lakers szentetek?
REAL MADRID
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Bayern-Man. Utd Mindkét csapat szerez gólt: igen 1,65
5000Ft-->15180 Ft
Bayern-Manchestert 0-1-ig néztem. Hogy tudott ez a balfasz Man. Utd 3-1-re kikapni?
Hacken-Trelleborg H
Bayern mün. Man.utd. V
St.Johnstone-Rangers V
Cardiff-Leicester H
Grays-York V köszi srácok a segítséget
Washington - Ottawa H (4-4)
Detroit - Edmonton H (5-4)
St. Johnstone - Rangers H (4-1)
Lyon - Bordeaux H (3-1)
Bayern - ManUtd mindkét csapat lõ gólt (2-1)
200-->11000
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"