Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
nagyon helyes, nekem ez lett a vesztem.

Shep
Igen ám, de ha csak 500Ft-al teszed meg ugyanezt simában akkor ugyanott vagy és ha 2 megy el akkor meg nem 1000-et buksz hanem csak 500-at.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Aki nagyon nem bír magával annak éjjelre egy kis kalandozás

La Serena v Huachipato 1 2,1

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Oziris666
Inter,Hamburg gyõzelem
Valencia - Atletico X
Benfica - Pool X

Hülye poénszeló is mindig egy picin múlik...

AlieN911
Eddig ezt csináltam, és meg is lett az eredménye.. Nem vagyok telhetetlen..

Honda - The Power of Dreams

hát akkor harmadszorra is mondom h most sem fog kiesni a Pool 😊 de ha megint igazam lesz akkor azért már járna egy képzeletbeli sör 😄D

You\'ll Never Walk Alone

dragon11
Arra utalt, ha buksz akkor bukjon minden, ha viszont nyersz, akkor legalább szépet.

AlieN911
Én ezt vágom, hogy ha 1 elmegy, akkor bukta van, de nem -1000 hanem, -482,5... (a mostani szelomat nézve..)

4*250 Ft volt a tét..
585-517,5-647-597,5 a 4 nyeremény.
ha simán raktam volna meg 1000-> 3110..
így ha jön, márpedig most jött, akkor 2347,5 Ft jött.
Ha elment volna 1 akkor -~50%

szerintem ez tûrhetõ..

fergusonpapa
4böl 1 fasza....

www.icewebhu

AlieN911
Jóhvan, összekeveredtem, a tippmix megkavart..<#falbav>

Shep
Á lelõtted a poént, sokkal jobb ha magától jön rá, hogy miért is nem jó. Egy kis gondolkodás senkinek nem árt meg.

Blueblood
Hagytak nekünk fogadóknak izgalmakat a visszavágóra😊

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

#58144 ben van a megoldás és nem abban amit te irtál 😄DD
Shep
Hát de a 3/4 az a system, te 😊 3/4 tudod egyáltalán mi és, hogy számítódik ki a nyereményed? Gondold már át az egészet!

igen

REAL MADRID

igen,majd a vv-n kiderül 😄 én megrakom a benfica tj-t az tuti 😄

alien911.: azért mert ha a két legkisebb szorzót kapod el akkor is max 1400 ftot nyersz :S szóval mindenképp bukta van ha 1 hibád van! erre gondolt shep.
AlieN911
Ja. xD
3/4 be akartam rakni, de nem systembe.. Figyelmetlen voltam..

ha ez nem volt bunda akkor semmi 😄

You\'ll Never Walk Alone

szögletre / bedobásra is lehetett fogadni? bwinen?
Shep
Gondold végig és szerintem magadtól is rájössz.

te sztem már ne mondj semmit a Pool EL szereplésére 😄DD nálad már az unirea ellen is kiestek simán 😊 Pool hazain simán szétkapja a benficat

You\'ll Never Walk Alone

AlieN911
De miért ?

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Shep
Azt ugye tudod, hogy ilyet hülyeség systembe rakni?

Blueblood
Mit raktál?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

dragon11
grat<#integet2>

Oziris666
Áhh bazze pool x kellett volna és 300Ftból jön 15ezer...

Benfica - FC Liverpool (Mi történik utoljára a 2. félidõben?) kirúgás ? 120.00 4.25

😄D

REAL MADRID

Shep

Fulham - VfL Wolfsburg (Háromesélyes fogadás) Fulham Fulham 2.05

AlieN911

Rendszer 3/4
Hamburg - Standard Liège
Meccs eredmény : Hamburg Futball, Európa-liga

Fulham - Wolfsburg
Dupla esély : Ful. or Draw Futball, Európa-liga

Valencia - Atletico Madrid
Dupla esély : Val. or Draw Futball, Európa-liga

Benfica - Liverpool
Dupla esély : Ben. or Liv.

1000,00 Ft --> 2347,50 Ft

Blueblood
Basszus a gólszerzõk megvoltak csak a Fulham nem 😮😮😮 Durva!

dragon11
Ezt csak úgy általánosságban értve.😛

mindegy, nem bántásból kérdeztem.

Blueblood
Attól függ kire lesz a nagyobb szorzó😊 Ja tényleg, hiányozni fog Insua és Babel, Insua helyén meg nincs igazán jó csere! Akk lehet a Benficat tolom (bár még igazából nem tom, lehet végén tényleg az odds fog dönteni, vagy szimplán csak pool gyõzelmet rakok, mer ha most nincs ez a jogtalan piros, meg a bíró nem fújja szét a meccset a portugáloknak akk ez vereség)

Shep
Talán mert nekem hazai volt azért 😊

jAsOn VoOrHeEs
Hát nem sokon múlott. :S

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

dragon11
btw, mindenkinek örülsz, aki bukik?😊 legszebb öröm a káröröm, mi?😊

pool ?😄
benfica majd meglepi a poolt ugyanugy mint a Marseille-t
hsv-standard (0-1) D
benfica-liverpool H

fulham-wolfsburg D

200 ft - > 5000 Ft

de hazajöttem utánanéztem egybõl vágtam,hogy a fulham siman fog nyerni :S mind1. papíron 200 ft-ot buktam ma 😄 neten meg jött végülis 2000 ft körül
AlieN911
Wolf ne Xeljen... Jó ez a 2-1 xD

Shep
Már vége van, nem lett x 😊

Blueblood
Fulham, Liverpool, Hamburg továbbjutás 3-as kötésbe kis pénzel nálam asszem megy jövõhéten.

azért EL igen jó 😄 szinte mindig mindenki lõ gólt 😄
wolfsburg iksz nek örülnék 5000et hozna
dragon11
vagy nem😊

Shep
Na a Fullham gyõzelem is megvan 😊

Shep
Ja mindjárt döntetlenre hozzák

b+ ott a wolfburg gól 😄
50 ftal akartam megtenni 6.5ért csak aztán néztem h 100 ft min tét betclicken😞
mind1. hsv -t megraktam 100al az ikszre 9.5ért
Shep

system 3/4
Benfica - Liverpool FC
mindkét csapat gólt lõ Igen 1.78
Fulham FC - VfL Wolfsburg
mindkét csapat gólt lõ Igen 1.74
Hamburger SV - Standard Liege
mindkét csapat gólt lõ Igen 1.79
Valencia CF - Atlético de Madrid
mindkét csapat gólt lõ Igen 1.62

Matthew Prosac
Fulham 2 - 1 Wolfsburg
hopp

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

lõtt gólt a Wolfsburg 😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

dragon11
Wolfsburg lõtt egyet, mirõl beszélsz?