Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondoltam, csak eljátszadoztam a gondolattal, hogy mennyit nyernél, ha elég bátor lennél és megraknád 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
közben a hétvége nagy tétes meccse:
171 1 Rennes - Lyon 2.53 / 2.80 / 2.52 V
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
eredõ odds: 301158,0179886465
várható nyeremény: 60231604 Ft
ez jól jönne most nekem 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
akkor ezt gondoltam helyette
073 3 Steaua Bukarest - Brassó 1.42 / 3.50 / 6.25 H
múlthéten már megszopatott a Bukarest, remélem most hozza 😄 meg különben is nyernie kell, hogy még legyen esélye a bajnokság megnyeréséhez 😊
128 1 Sunderland - Tottenham 2.95 / 3.10 / 2.05 H
125 3 Bolton - Aston Villa 2.64 / 3.05 / 2.25 V
208 1 Fulham - Wigan 1.86 / 3.20 / 3.35 H
209 3 Everton - West Ham 1.40 / 3.60 / 6.35 D
219 3 R. Santander - Real Madrid 8.05 / 4.20 / 1.27 D
221 3 Atl. Madrid - Deportivo 1.75 / 3.20 / 3.75 V
149 3 Bari - Roma 4.60 / 3.25 / 1.60 H
148 3 Chievo - Sampdoria 2.66 / 2.85 / 2.38 H
151 3 Cagliari - Milan 3.90 / 3.20 / 1.72 H
118 1 Schalke - Bayern München 2.43 / 3.00 / 2.47 V
199 3 Wolfsburg - Hoffenheim 1.77 / 3.20 / 3.65 V
Azért hozzáteszem, ezen a héten a már említett Oss (ugyancsak a kiesés ellen menekül) kapott egy 8-ast. A Cambuur otthonában. Igaz, a Cambuurnak még megvan a motivációja: feljutás. Jelenleg osztályozós helyen is állnak 😊 "
Ezt Matt mondta nekem, mert kikértem a véleményét errõl a meccsrõl, mert énsem voltam biztos benne.😄
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
085 3 Den Bosch - Emmen 1.53 / 3.30 / 5.25 H
088 3 Zwolle - Oss 1.25 / 4.35 / 8.35 H
089 3 Helmond - Telstar 1.48 / 3.35 / 5.70 H
asszem ez lesz a mai... Helmond-tól félek :S szerintetek behúzza? meg Den Bosch-ba se vagyok biztos, de itt a többiek nagyon fav-olták õket, ezért beletettem 😄
Ez esetben még simán lehet rakni a Salzburgra hazain a Mattersburg ellen.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
ezt esetleg hazaira?
Charlotte-Milwaukee
Indiana-Miami
Washington-Chicago
Boston-Houston
Cleveland-Atlanta
Detroit-Phoenix
Memphis-Now Orleans
San Antonio-Orlando
Goldan State-New York
Lakers-Utah
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Sporting Lisszabon - Rio Ave @ H 1.40
S.C. Braga - Vitoria Guimaraes @ 1X 1.14
West Bromwich - Leicester City @ H DNB 1.20
@ 1.92
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Amúgy unibeten 20 meccsbõl 19-en jobb szorzók vannak,mint pl bwinen.
A kedvencem pl ma a Braga hazai bwinen 1.55 , unibeten 1.70 pl
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
oldschool.trance.techno.rave
a basel volt a legneccesebb, a legkisebb szorzóval
20. percben már 1-2 volt, aztán 3-2 a félidõben, majd 4-3 a végén
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Braga - Guimaraes H
Zwolle - Oss H
Maastricht - Cambuur V
Sporting CP - Rio Ave H
Aalborg - Sönderjyske H
Frankfurt-Leverkusen D
Rennes-Lyon D
Nice-Socheaux D
Még 1-et keresek. Talán a Sunderland-Tottenham lesz, de annyira nem vagyok meggyõzõdve ott az X-rõl. Hátha jön 1 bunda tipp az olaszoktól<#crazya>#crazya>
028 Basel - Sion H 1.28
048 Hamburg - Standard Liege H 1.40
052 Corinthians - Cerro Porteno (PAR) H 1.29
8000 > 18.493
Ez 1x véleményem szerint.
A JYP épphogy nyert otthon,idegenben szintén kikapott,most is szoros meccsen de nyerhetnek.
A Kalpa nagy zakót kapott,de otthon újra nyerhetnek,igazából mind3 esélyes hazaira,talán a legjobban a HIFK meccs.
HIFK - Hämeenlinna 1.69
JYP - Kärpät 1.67
KalPa - Tappara 1.64
Mind 3-an 1-1-re állnak, és msot itt a hazai pálya, itt kell nyerni.
Szóval valaki tudna mondani véleményt ezekrõl?
FTC-Kaposvár H
Haladás-Újpest H
Kecskemét-Pápa H
Honvéd-Gyõr H
Nyíregyháza-Debrecen V
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"