Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Akkor holnap ez mehet 2k-val?
CSZKA Moszkva-Inter
Mindkét csapat szerez gólt: IGEN

Barcelona-Arsenal
Mindkét csapat szerez gólt: IGEN

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

is is 😄 motiváció csak van hiszen bajnokként feljutni sokkal szebb mint bajnokság 2. helyzettjeként 😊
de a newcastle már sokszor játszott ilyet,hogy a vendég lõtte a gólt majd fordítottak...
am este én naval gólt várok de nagyon ,emelett még naval sikert is 😄
1x et 2.8ért viszont megrakom!
Blueblood
Mert te is úgy gondolod, hogy pont ezért már semmi motiváció nem lesz a csapatban?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

hamarabb irod akkor lett volna idõm megrakni,hogy a sheffield lõvi az elsõ gólt 😄
mind1...
AlieN911
nebaszfel....

Honda - The Power of Dreams

Attila8805
0:1

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Blueblood
Basszameg vezet a sheffield...

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Blueblood
Ja és ha valaki nem tudná, a Sport 2 közvetíti.

AlieN911
1-0 ill 0-1 nekem elég😄 csak nyerjenek xD

Blueblood
Úgy legyen, már így is parázok h ne alibizzék el...

jAsOn VoOrHeEs
Newcastle szerintem kiszolgálja a közönségét, a mai napon ugyanis függetlenül az eredménytõl már biztossá vált a feljutásuk a PL-be. Benfica meg ki tudja mennyire tartalékol majd az Anfieldre, oda egy 0-1-et jóslok.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

AlieN911
Köszipuszi😄 Jó lenne, ha bejönne. :-)

Attila8805
Így van Newcastle reméljük behúzza de miattad szúrkolok a Benficának is lásd milyen rendes vagyok😊

AlieN911
Jó, most csak mondtam a -30 😄
A pálya, meg valszeg jó, ha már BL...😄
Láttam múltkor egy CSZK meccset, és ott a pálya olyan........xDDD

Newcastle 20:45,Benfica 22:00 HAJRÁÁÁÁÁ
ez a 2 kéne már csak!

kiki888
a Barca valsz. nyerni fog, bár tuti nem fogják agyon hajtani magukat, viszont az Arsenalban lesz hiányzó, de mivel 2-2-t játszottak Londonban, ezért szerintem! max. 1 góllal fognak nyerni, persze lehet, h yool rámcáfolnak és szórakoztatni fogják a közönséget, de az Arsenal nemfogja hagyni magát =D

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

WuFraZselic
ja neeem, csak azért írtam mert nem tudom mennyi pénzem marad. és szeretek single-be tenni az Interre, azért mondom hogy ha teszek esetleg még 1 szelvényt akkor azon barca és mind2 csapat gólt lõ a lyon meccsen lenne

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blueblood
Am a Barca gyõzelmet mér csak talánra mondod?

Van bárkinek bármi ellenvetése, ami miatt nem érzi 99%-ra a Barca gyõzelmet? (Most szóljon vagy halgasson el örökre😊)

WuFraZselic
a chelseanek is nagyon hajtania kellett 3 hete

amúgy nincs krasic, a támadásuk egyik kulcsfigurája, 1 hete a pályán sem voltak, nem hiszem hogy sokkal többet tudnak nyújtani még ha otthon is játszanak

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Attila8805
Én én én !!!!!

dragon11
Mert Moszkva hajtani fog, és a góljuk elég biztos.😞 igaz az Inter 1gól elõnnyel indul, de ha nem rúgnak gólt akk hosszabbítás..(nem?)

Blueblood
Mára már csak egy Newcastle gyõzelmet kérek, semmi mást, ki van még így ezzel😊?

Attila8805
Jött a Litex Lovech gól!!!!
Juppííííí

már cska azért is mert a b.münchen nem bírja ki hogy ne kapjon gólt
lehet mind2 gól jobb lenne:d
Attila8805
Bazeg félbeszakították a Litex Lovech meccset!
Füstbombát dobtak a pályára!
Ilyenkor mi van?

:S én is vmiért a bl meccsek közül a bayern gólt lõt érzem a legtutibbnak :S
én még most b.münchen gólt szerez vagy továbbjuton gondolkodok:d
WuFraZselic
miért is lenne az?

ja lõhetne meg az altay is
Attila8805
Litex Lovech lõhetne egy gólocskát!

dragon11
az oké, hogy az Inter továbbjut.. de a gyõzelem nem durva egy kicsit?😞

mennyit ad a barca sikere
WuFraZselic
szerintem teszek egy 5öst az interre 2.15ért, és talán barca gyõzelem-bordeaux meccsen mind2 csapat lõ gólt

Blueblood
Te miket raksz hnapra?
Tuti (vagy ahogy Matt mondaná favoritok😊)?
Esélyes
Poénszeló

Csak kiváncsi lennék a véleményedre, mer lassanj körvonalazódik bennem h miket rakok, a Barca gyõzelem 10ezerért az tuti (most számomra nagy pnézt rakok fel).

WuFraZselic
15 fok van jelenleg Moszkvában
a pályájuk legújabb generációs mûfû, tökéletes állapotban

amúgy aldonin sem lesz a cska-ban. és kizárt hogy 2õt kapjon az Inter, és ne lõjön gólt.

AlieN911
-30 fokban xD Szal sztem se.. Meg a pálya minõsége se kutya 😄
Bordó gól 1.22 sztem simán jó, meg a Barca is, talán hendivel is..

lippet
Nem olyan biztos az az Inter tovább jutás! Nem bizots, hogy egygólos elõny elég Oroszországban!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Forza Italia
Odense gól rendel

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

kövi gól
Strømsgodset
Girondins Bordeaux - Lyon
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.22

FC Barcelona - Arsenal
Háromesélyes fogadás
Tipp: FC Barcelona 1.35

CSZKA Moszkva - Inter
Ki jut tovább?
Tipp: Inter 1.15

valami ilyet rakok de kéne még egy mecs mert csak 1,9 ods:s
barca:pique,puyol,ibra,iniesta nélkül
arsenal még több hiányzó campboll lesz a kezdõ védõ

cszka nincs krasic

mu nincs rooney
b.mü robben kérdéses még:s

franciáknál nincsnek nagy sérültek
csak eltiltas a lyonál lisandro lopez meg govou
tehát bordo gól ajándék😄
Blueblood
Húú most nem tudok tévézni, leírnál vmi hasznos infót (sérültek, eltiltottak ilyesmi) ide?
Bármi ami befolyásolhatja a fogadók döntését? Köszi szépen!

akit érdekel eurosporton Bl-beharangozó elég sok jó dolog van benne
Blueblood
Barca H, ez tuti.

Blueblood
Úgy is van!

Attila8805
Vezet a Rosenborg.
maradjon is így!

elvileg igen, de ha nem, azt akkor hol nézhetem meg?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

továbbjutás igen de a mecs inkább 0-0
dragon11
lol

G1nic
sztem nagyon nem tuti az inter

oldschool.trance.techno.rave