Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
inter továbbjutás,barca gyõzelem bordo szerez gólt én ezt fogom rakni:s
meg b.mü továbbjutás?????,
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
köszi zurich ,hogy elvitted a szelóm <#eljen>#eljen>
Mostantól hajrá Odense és Rosenborg
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
rohadt zurich h a 90 percben lõnie kell még1 gólt igy meg 3-2 nekem meg úszik a szeló 😞
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
ez az egy kúrja ell a szelóm 50.perc
2-0 volt:s
zurich 2-2 :S bárcsak ennyi is maradna 😊
hát a lecister meg ajándék volt 1.8 ért😄DD már bánomh nem mertem nagyobb pénzzel megrakni.
christal palace meg kapjon már egy gólt mert X2re raktam 😞
christal meg nekem nehogy nyerjen mert x2be raktam 😄
nyugatató swansey gól jól jönne.
a leci gyõzelem mellé ezt a mecset ikszre raktam 😄 itt is jól éreztem h nem lesz hazai siker (bár itt sincs még vége a találkozónak 😄
reméljünk nem csak korai öröm lesz belõle ha végleges is.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
blum.: sztem ja!
1-1 / 2-1es eredményt tudok elképzelni.
a cszka fogja az elsõ gólt lõni! (ugymint az elõzõ meccset megelõzõ 2 meccsen 😄)