Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oldschool.trance.techno.rave
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Barca hendis gyõzelem hazai 1,88
Bordó-Lyon mind2 csapat szerez gólt 1,63
MU-bayern szintén 1,56
Eisbären Berlin - Augsburg H 1,44
Inter továbbjutás 1,14
Ademar Leon- Barcelona 1.32 V
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
És erre a két kézire?
034 3 Ademar Leon - Barcelona 3.50 / 9.65 / 1.32 136
3 Kiel - Flensburg 1.13 / 12.50 / 5.45
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Uj vagyok még a tippmixbe.Ez a második szelvényem.Gondoltam megprobálom kombiba meg is rakta-Nézem a szelot és ugye van két táblázat rajta az elsõt ismerem de a másokdik az mi? Igy néz ki
10 11 49 61 odds
1 H H H
2 H H H
3 H H H
4 H H H
Igy nézki amit nem tudok
Valaki leirná hogy miaz?
Elöre is köszönöm
és bocsánat de 2.dik tippmix-em
Barca-Arsenal a mérkõzésen 6 vagy több sárgalap lesz V
1000---->6195 Ft
eredetileg az Inter meccsre azt akartam tenni,hogy lesz kiállítás,mert szerintem a forgatókönyv az lesz,hogy az elején vezetést szerez a Moszkva,és utána ugye jöhet az olasz foci,azaz a brutalitás,de végül csak 6 vagy több sárgát nyomtam! a barca meccsre is alap a 6 sárga,szvsz az Arsenal komplett védõsora befog sárgulni,nem fogják tudni tartani a támadóinkat 😊
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
2. szelvény
CSZKA Moszkva - Internazionale CSZKA Moszkva (H) vagy Internazionale (V) jut tovább 3.65 / --- / 1.14 V
Barcelona - Arsenal Barcelona (H) vagy Arsenal (V) jut tovább 1.10 / --- / 4.15 H
Bordeaux - Lyon Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.63 / --- / 1.87 H
3. szelvény
Bordeaux - Lyon Bordeaux (H) vagy Lyon (V) jut tovább 3.35 / --- / 1.18 V
Manchester Utd. - Bayern München Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.56 / --- / 1.97 V
Barcelona - Arsenal Barcelona (H) vagy Arsenal (V) jut tovább 1.10 / --- / 4.15 H
azthiszem nekem már megis van....:o<#vigyor>#vigyor>
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Meccs eredmény : Newcastle (Nyereményszorzók : 1,40)
Swansea - Scunthorpe
Meccs eredmény : Swansea (Nyereményszorzók : 1,50)
Naval - Benfica
Meccs eredmény : Benfica (Nyereményszorzók : 1,35)
Kriens - Basel
Meccs eredmény : Basel (Nyereményszorzók : 1,28)
1098,00 Ft -> 3,63 => 3985,74 Ft <#vigyor2>#vigyor2>
Honda - The Power of Dreams
"A Washington most már nem csak keleten hanem az egész ligában elsõ úgyhogy nekik már a rájátszásik nincs fontos meccsük lehet x2-t játszani ellenük."
2 vélemény a tippmixblogról.
OLÉÉÉÉ
Naval 2 - 3 Benfica
Hajráá Benfica!!!!!!!!!
Honda - The Power of Dreams
St.Louis Columbus 1X
Washington Boston 1X
Tampa Bay Carolina 1X
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Govou sem játszik egyébként.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
most kaptak 11-est!
Egyenlítés lesz😊
ma kiderült elvileg h lisandro nem fog játszani ?! és nem csak ezért de így bordeaux gólt lõ az egyik ami esélyes.
bayern gólt lõ nagyon tuti! - bayern tj kicsivel gyengébb tipp
inter-cszka 4 eredményt várok kb!
0-0;1-0;2-1;1-1
egyébként a lyon-bordeaux is kb 1-0át vártam és tudjuk mennyi lett a vége 😄 (3-1)
elfogultság is szal az arsenalos tippem ne vegyétek alapul
barca-arsenal
arsenal lõ gólt - arsenal félidõben vezet