211988
-
#210823 én má nem mondok semmit... látod, leírtam a bunkó szócskát és egyből admin faszt kaptam a hátsómba XD -
miluu92 #210822 Weed, itt már rég nem a kéziről van szó. Hanem erről a két-három agyatlanról. Szavak jelentésével nincsenek tisztába, értelmes mondatot nem tudnak összerakni, se érvelni se vitázni nem tudnak, a sportokhoz nem értenek, olyan mondatokkal operálnak hogy ezt meg azt bizonyították, de közbe semmit se bizonyítottak, saját magukkal kerülnek ellentmondásba, a másiknak semmi mondatát nem tudják megcáfolni csak a faszságaikat ismétlik. Most akkor miről beszélünk?:D -
#210821 Modo is 2 gólos előnyét 5 perc alatt leadja XXD Gyerekek a kézin vitatkoztatok pedig a jégkorong a tehetségtelenek sportja... -
#210820 kibaszott HV71 jéghokisok már második alkalommal viszik el a szelvényem a héten... szarházi egy banda, de hát legalább maguknak is elbasszák a bajnokságot. -
miluu92 #210819 Mert te mennyi tippet adtál te agyhalott hülye gyerek?:D Idejössz, aztán azt hiszed okosat mondasz, meg azt hiszed divat szidni azt amihez közöd nem volt az életbe. De nem. Egy szánalmas senkiházi vagy, jah, és senki nem a kézit védi, hanem az ilyen agarak faszságain röhög, mint te meg demonsss. Két értelmes mondatod nem tudsz összerakni. Na de nem baj, örüljél, hogy azt hiszed hogy háromszor magasabb szinten álltok. Mibe? Hozzá se tudsz szólni a témához. Megvártad míg befejeződik a vita, aztán idejössz két sorral, hogy mi vagyunk a hülyék. Hol élsz te te marha! -
#210818 -
Ferrari23 #210817 -
#210816 Betis és az Anzsi meccs is országos D -
#210815 Grat ! Nagyon szép szeló -
karajjj #210814 Mai anyag:
Salzburg - Elfsborg 1.45 H
Fiorentina - Pacos Ferreira 1.31 H
Estoril - Sevilla 1.89 V
Betis - Lyon 1.82 H
Apollon Limasszol - Trabzonspor 2.16 V
Sheriff Tiraspol - Anzsi Mahacskala 2.95 H -
#210813 Eagles-Chiefs meccsre mit mondtok? -
#210812 Tényleg mind a kettő angol meccs 0-0 lesz?? tudnak egyáltalán ezek focizni? -
mrdavid #210811 véééégre vmi -
Narusco #210810 :DDD -
#210809 Nekem mondod :D már nem tud mit kitalálni oszt mondja a hülyeségeket :D -
NLN #210808 demonss, a vicc az.. hogy tényleg! :D:D
huszas szorzósakat a 7 év alatt mióta mixelek talán ha 10-20at raktam Gratulálok :D 2. csak az ilyen crybaby-k gondolhatnak arra, hogy azért váltottam nicket(amivel mellesleg midenki tisztában volt hiszen egyeltalán nem titkoltam és MÉG mondtam is :D:D (F.A.I.L)) mert "hiteltelen" lett :D jesszus
a Vicc topikban pedig tényleg megtörtént, hogy elzavarták a rákba miután oda is csak "oltani" mentél legalábbis probáltál aztán végül téged oltottak el...de teljesen :D nah peace ^^
Nagyon "getalife"-nak tünsz és fusztráltnak még ennyi idösen is szóval ajánlom neked is a szüzességed elvesztését mielöbb ^^(még 20 fölött sem késö hidd el! :D -
#210807 már megint hülyeségeket beszélsz , mint szokás szerint . -
Narusco #210806 hát, én derbire nem tennék. bár lilák most nem nagyon lesznek, csak a széken ülve szotyizók, azért ennek mégis nagyobb súlya van... -
Narusco #210805 meg a huszas szorzós tippmixszelvényed amik szökőévente nyernek, meg a nickváltásod, miután hiteltelen lett az előző, és még sorolhatnám :D de persze te olts engem meg milut. -
Narusco #210804 mikor volt ilyen? :D
:DD DD: D :D :D
a vicc topik te lehetnél egyedül, vagy demonssal -
Zenszkij #210803 Hétvégén Fradi Újpestet be kéne lehet próbálni. Fradinak megy a szekér. Vélemények? -
NLN #210802 jó tudni, hogy háromszor olyan magas szinten állunk mint te és miluu együtt :) senki nemkezdett semmit ^^ de téged öröm látni amikor VICC Topikba is csak azért irsz be, (nem vicceket,isten ments)hogy beleköss egy viccbe-aztán amikor mindenki elküld a pcsába, hogyan lehet valaki ilyen tard,akkor aztán le is lépsz ^^(ezen jót visitottam mondjuk:D) -
Narusco #210801 te is ugyanazon a szinten vagy mint demonsss, ne kezdj megint egy ilyen vitát. -
NLN #210800 uhh, süt belőled az ész!(nope) xp
Te mit keresel itt?Elmult 1 évben sok tippet adtál(nope-egyet se) csak megjelensz védeni a kézit :D
ideje lenne már elveszítened a szüzességed ^^ -
#210799 hát a Bayern-en nem fog múlni, sima ügy lesz.. a többi már kérdéses. -
Ali87 #210798 elbukni? -
#210797 Benfica, Bayern, Man City-re tettem némi pénzt. :) -
miluu92 #210796 Nem hiányolt ám téged senki, voltak már előtted is itt olyanok akiknek közük nem volt a sporthoz. ! :) Pl. effe, de inkább megfutamodott, demonsssnak meg szórtak 4 büntit. Te mit akarsz itt?:D -
Ferrari23 #210795 D:D:D::D
Ettől márcsak az volt a jobb, amikor mindeki qr**** anyázott a topikban, én meg be mertem írni, hogy cselzi, azt kaptam a felkiáltójelet :D:D -
NLN #210794 (Tehetségtelen)Kézi imádó kutyáknak sicc -
#210793 Leverkusen gól + sociedad - donetsk GG -
#210792 Eléggé meg van halva ez a topik :O -
#210791 hihetetlen hogy pont most bassza el a pool.mocskosak -
#210790 gyorsan foglak elverni -
#210789 liverpool roma!! -
#210788 Holnapi bl-re mik a tippek ? -
#210787 Hát mind a kettő bukó :(
Szal.Ufa-Amur Habar: H Ezt nem hiszem el. Hihetetlen -
#210786 kocsog roma es liver mi csinal? -
#210785 Hát ez elég gyors volt (tippmixpron jobb odds volt, mint a bet365-ön, 1.35 vs 1.33). :D -
#210784 Köszi Malmö...